хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 23.07.22, 13:37
Ну шо, підписанти?beat Шо там ООН? Занепокоєне?
Як настрій після успішних переговорів? Шо там Кулєба і Єрмак нам нового розкажуть? Чи то інспекція портів в Одесу приїхала з росії?

shock Чесно очікував, що вони йобнуть по кораблям із зерном. А ні, русня така русня
Тут фото того підараса, який вчора в Стамбулі договір договірний підписав. Й єрмака фото. Й зеленського. Й арахамії. Й прітули теж фото
hypnosis ООН з Туреччиною гарантували висловити занепокоєність у випадку нанесення ракетних ударів по портовій інфраструктурі України В найближчий час чекаємо від них виконання своїх зобов'язань


На Вінниччині шахраї массово виділяють землю бійцям АТО (без їх відома) та перепродують. Коли бійці отримують ділянки в законний спосіб ,прокуратура порушує справи та відбирає їх УВАГА! не у шахраїв,а у воїнів! Суди навіть не викликають бійців на засідання. ПОТРІБЕН РОЗГОЛОС

look А куди поділись всі незадоволені доларом по 26 при баризі ? 40 вам норм ? заходить , як по маслу і ще й Ігарвалєрьічу залишається на списання боргів ?! Зелібоби, може попросіть лисого хуя з кварталу, хай но підар рубане вам жарт про курс гривні- а ви поржотє нє?

wakeupзебіли блдь, вже другий день як виріс долар, а ви не пишете хто винен, Спарц чи Порошенко? ....а чого їм хвилюватися, в них нема долярів ))
-як логіка в кацапів: шо мнє долар, я фсьо в рублях шчітаю!

Угорщина стала на бік воєнних злочинців. Знову, як за Гітлера, вона обрала сторону зла

umnik Виявляється, що хом‘ячки, які звинувачують християнина Порошенко в тому, що він Вальцман, і хом‘ячки, які співають деферамби Зєльцу-відвідувачу синагоги-це ті ж самі хом‘ячки? Тепер я бачив все!
Говорять, є така легенда,якщо написати твіт про Порошенко, то в комменти збіжуться боти та зебіли
umnik "Наших бьют!" кричали коллаборанти, захищаючи московських попів: "На Рівненщині депутати від Слуги народу і Батьківщини домагаються звільнення голови облради, який пропонував заборонити УПЦ (МП)"
wakeup В одному кінці села ховають наймолодшого сина , тіло якого вчора привезли із передової . А в іншому - СБУ арештовує біженця , який фотографував важливі об'єкти і співпрацював із руснею . Отак от живемо і воємо !                                      umnik   Турецкий художник Halit Kurtulmus Aytoslu

podmig Цікаво, а росіяни вигадають які-небудь нагороди, пов'язані з цією війною? Там, орден "За героическое блуждание вокруг Харькова". Або медаль "Вижившему на острове Змеиний".
Они говорили: «Путин же не сумасшедший, чтобы начать войну с Украиной».Они оказались не правы.

uhmylka Израиль выручил Иран и разбомбил его завод БПЛА. Теперь Ирану не нужно будет испытывать неловкость, отказывая России в поставках этих БПЛА.

umnik Коли у нас створять українські суперточнв ракетні системи, давайте назвемо їх H.U.Y.A.K.S.
Менеджером чого? Президента якого?

Харків...блок пост
Потрібна ваша порада. Є школа у селі, де живуть вимушені переселенці, є іноземні волонтери які облаштували школу, і є дурна директорка школи з ненормальним чоловіком
Той випадок коли маленька людинка отримала владу над іншими. На мій погляд,треба писати скарги з відео доказами і відправляти і в прокуротуру і до області. Ці люди мають право на гідне життя
tort Підтримую, обома руками! З сиром і гидота всяка смачніше. Хто до кухні троюрідний - купуйте сир, та побільше!

Фото кінця ХІХ - початку ХХ ст. було зроблене в ательє Миколи Уземського на Хрещатику (колоризоване) …

4

Коментарі

123.07.22, 15:39

я сьогодні проснувся і дивлюся, чомусь коситься з червоними очами на мене сусід, а він шизозЄбот, він мені різко в шизоєднії формі показував доказ хто виний в тому, що долар по40. Там картинка порошенко в лондоні з сім'єю, а внизе підпис, підкартинкою, дивіться хто виний втому що долар ....! Це він вивіз і потратив долари на обід в лондоні, тількі не кажіт порошенковцім, це буде наша таємниця!!!!. )))
От чому не хто не кричить про долар з зЄбілів, бо 25% думає головою і знає вчому причина підняття ..., а дебізЄ техенько соплять в тряпочку і виннять прошенка і спарц ....!)))
От давайте не руйнувати шезу, а просто нагадаємо про порохо і спарц для того щоби вони ... а ми

    223.07.22, 15:40

    Фото з котом круте

      323.07.22, 17:32

        423.07.22, 20:00Відповідь на 1 від ПорохоБот

        Звучить як жарт, але зебіли хавають буквально

          524.07.22, 09:14Відповідь на 4 від evgstereo

          Я думав звирнутися до ілона маска щоби винайшов якийся чип абе звирнутися до компаній майкрософт може вони якось допоможуть з прошивкою, бо зЄ дебіло -хворобу таблетками не вилікувати)))

            624.07.22, 09:38