хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 22.07.22, 21:02

applause Скажу чесно, бавовна у рашистів у мене викликає більше емоцій ніж усунення однокласника з посади голови СБУ

umnik Коли Тищенко ставив людей на коліна, то не псував рейтинг партії, а зараз виявляється псує
look Чалый и Огрызко одного мнения по Венгрии: Венгрия предложила услуги по прохождению военной помощи Украине через их территорию, чтобы давать данные Москве. Не прошло и суток, и Сиятро рванул в Москву с протянутой рукой просить газ
wakeup Замінити фразеологізм "Крутить, як циган сонцем" на більш сучасний і актуальний: "Крутить, як Зеленський громадянством".

Прославте Героя України!Йому відірвало в бою ногу. Але він не розгубився… запакував ногу в рюкзак і продовжував бій. Що було далі? Хлопець врятував життя побратимів і лише згодом потрапив до лікарні…




umnik За девальвацією гривні ми не помічаємо девальвації громадянства України... І те й інше - результат роботи особисто Зеленського і його команди.

look Цікавий факт: Зеленський видав більше українських громадянств росіянам, ніж придбав будь-яких потрібних речей для ЗСУ

umnik Московія просить ООН змусити Україну закрити сайт "Миротворець". Тю, та Зе вже давно на нього наплював. І навпаки, створюється враження, що саме люди занесені в "Миротворець" є для Зеленського основними кандидатами для призначення на високі посади. Посада Генпрокурора тому доказ.



lol Велика Димерка, жінка не дає забрати залишки танку, поки не збере капусту і не викопає картоплю

Коли Зеленський заважає Єрмаку Керувати країною


7

Коментарі

122.07.22, 21:05

    223.07.22, 10:06

    Зеленский вже явно показує(цим хлібним перемир'ям )що він ні на боці України і українського народу? Як так-коли собака так побита і залишается її прогнати чі вбити, ми даємо їй зализати рани і виступити проти нас з новою силою?

      323.07.22, 11:15

      Я підтримую, щоби військові взяли управління країною, бо походу ці меценати і підАртропи які роблять з України белорусію№2
      А секту какая разніца начолі зЄ, доречи невину овечку дружину зЄ, в музей на довічне у київське сізо, що би в другіх не було бажання зраджувати Україну. Бо вітя втік і ця курва зЄ москальська думає нацарює купугрошеї і втікти до друга в ростов. Сукі!!
      гнидам і вошам москальським на геляку!!!!
      Слава Україні і захисникам!!!

        423.07.22, 12:32Відповідь на 2 від Влад Ли

        Як Ердоган в це вляпався? Вже по Одесі гатять

          523.07.22, 12:34Відповідь на 3 від ПорохоБот

          Поки що діє констітуція і зберігається "волеізявлєніє народу"

            623.07.22, 13:53Відповідь на 5 від evgstereo

            Я не сильно волобію правовим порядком але 5ст. Конституційний не хто не відмінняв, я придлогаю не порушовувати і конституцію якщо хтось цього бойться порушити правовий поряток ну якоби війна міжнародну підтримки не лешитися то військові повині дЄрьмака і татарова і всі друсів посадити в тюрму а зЄ натягнути через жопу як куклу і розмовляти як куклой.
            Бо дЄрмака і тататрова подоляка і всю шваль яку зЄ назначив ми не вибирали вірно?!
            Я за правовий порядок і за конституцію і закони України але влада веде як гопник і срала на закони України я можу це на особистому прикладі привести як вони превели нових регіоналів і навчили ваву ложити на закони України і конституцію України.

              723.07.22, 14:01Відповідь на 5 від evgstereo

              Сприводу волеізРеганія ти правий на 100%
              Я просто не витримую як похабно ці тварюки роблять помилки за помилкою, які призводить до повної дупи у країні, а дебільчикі зЄ бігають і носяться з порохом як він вживам з сімею в лондоні їжу ох яки він поганий, бо свЯтАй вАва п"є тільки воду і жує сухарикі, всьо про народ думає москальска гнида, суче відродя!!!!

                823.07.22, 15:36

                  923.07.22, 20:10Відповідь на 7 від ПорохоБот

                  Ваша правда