хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 18.07.22, 23:09
Він казав правду - він не лох... він справжній ворог...



Перед тим, як вам взнати, хто розмінував Чонгар, вам нятякають, що винуватців вже майже призначено....

От ви дивуєтесь: Ну чому все так? - так вам і відповіли....

Саме так виглядає нівелювання державних інституцій... Втрачається довіра до них такими виродками, а повертається ціною життів найкращих.

umnik Єрмак звільнив Баканова та Венедіктову та отримав контроль за всією правоохоронною системою. Зеленський віддав Єрмаку усю владу та своє переобранняuhmylka А якби замість міньйона у Єрмака був якийсь дурачок?!
Останній форпост, куди свої щупальця не запустив Єрмак - Генштаб ЗСУ

Шановні читачі, пропонуємо вам відповісти на 2 запитання. 1) Яке слово вжив генерал Залужний, яке на каналі Антона Геращенка переклали як «божьи коровки»? 2) Для кого Антон Геращенко перекладає слова головнокомандувача за умови, що освіта в Україні здобувається українською?

…двоє депутатів-авторів Конституції, Степан Хмара та Віктор Шишкін, у 2019 агітували за Зеленського, а сьогодні під час виступу Зеленського на урочистому засіданні ВРУ були в футболках "Зе! Вбивця Конституції"



Чудові роботи українського таланта Олександр КАНЮКА (Хмельницький)
Папір. Олівець.


5

Коментарі

Гість: Inna_19

119.07.22, 08:46

    219.07.22, 10:12

    СУКИ, ТВАРІ, ГНИДИ ВОШІ МОСКАЛЬСКІ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Просто вже не має слів, zЄ (говорящю голову) залишити до кінці каденції але під наглядом порошенковскіх придставників, щоби не втратити міжнародну пітримку, а всю шваль дЄрмака, подолька, татакрова, дирОхамі ... і всі нових які пришли півні zє відправити в музей слічого ізолятора м.Київа на пожитеве. зЄ після перевиборів посадити і конфіскувати всі гроші і у квартала95, щоби в наступних кловунів уй..в не бити бажання і ти довлади.

      319.07.22, 14:24Відповідь на 2 від ПорохоБот

      Стопами Путіна. Янукович просто лох

        419.07.22, 18:38

        З такими потрібно відразу за жабра, така сука втече на землю обітовану з накраденим, потрібно в Український музей слічий ізолятор києва і в такі камери які хлопці писали як він реформував ці служби, та водити показувати і за гроші давти людям пиздити палецями ціх тварюк, уявляю скільки грошей заробе бюджет

          519.07.22, 19:04

          Дєрьмак-Татаров - головні