хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 10.06.22, 15:19
Якби не напад Путіна на Україну, вільний світ ніколи би не дізнався, що його лідером є Володимир Зеленський. Тому присвоєння Володимиру Путіну українського громадянства і звання Героя України — лише питання часу

Пандемію вони проїбали. Нас рятували медики і західні партнери. Вторгнення вони проїбали. Нас рятують ЗСУ і західні партнери. В обох випадках це коштувало країні десятки тисяч життів. Навіщо нам така влада?

umnik Судячи з заяв західних політиків, експертів, нам дадуть гроші тільки в обмін на реформи, вирощувати тут авторитаризм не будуть. Це втішає, але це знову революція? Звісно, про це рано ще говорити, але щось накриває від невідомості майбутнього
look
Вони справді готувались до війни: повернули в Україну біженців януковича, завели в парламент колаборантів пополам зі сміттям, ввели у владу свиту яника, приймали закони, аналогічні до російських, плювали на Конституцію, нехтували законом про захист мови та іншими,
chih
Тобто, людина купує за свої кошти потрібне для армії - то піар, а видавати книгу з написаними кимось текстами під своїм авторством - то норм, так треба?
wakeup Мене просто шокує постійна підміна понять, оце ліплення батька нації з повного нічого. Що з нами сталося?

Зеленський оголошує війну тіньовій економіці та несплаті податків
-сплатить спочатку з коломойським зі своїх офшорів - шахраї

dada Данія та Нідерланди виступили проти надання Україні статусу кандидата ЄС з-за відсутності стабільності державних інститутів, верховенством закону, правами людини тощо...- формально вони праві - зелені з 2019 системно руйнують, а не будують державні інститути України

umnik "світ», де швидкісні потяги навіть не зупиняються. Україна цілком здатна повторити шлях Аргентини, Уругваю, чи Венесуєли, в усякому разі поки все до того йде. Свого Мадуру ми вже маємо.
uhmylka Коли вже там введення олігархічного збору? Треба ж українцям якось віддячити Абрамовичу за 400 000 врятованих життів.
kill СБУ на замовлення Єрмака і Татарова "займається" Березою. Під час війни з Росією спецслужба переслідує солдата ЗСУ за критику зеленої влади. А ухвалили би закон Безуглої, могли би просто розстріляти

podmig Татари — сєпари, просрали Крим. Єврєї — жиди, це історична назва. Німці — фашисти, не дають зброю. Турки — чурки, не підтримують санкції. НАТО — сцикуни, не хочуть воювати за нас. І лише українці — красунчики, обрали клоуна під час війни, мамини ж ми бусічки.
chih
Вступити до Президентського університету, щоб написати диплом: "Загроза популізму в умовах війни з Росією на прикладі обіцянки відкриття Президентського університету".

look Арахамія захищає Абрамовича від санкцій. Подоляк захищає Зеленського від критики. У складі української делегації на переговорах із Росією хоч хтось захищає інтереси України?
wakeup Абсолютно не дивує готовність Слуг Народу служити окупаційній адміністрації. Бо зелена влада, за своєю суттю — режим перехідного періоду, від України до Малоросії. Від Незалежності до "братніх" стосунків із окупантом.
- нємци дайтє танків і дєнях! - хай вам мільярдер Коломойський і мільярдер Абрамовіч дадуть

Коли у влади закінчуються зашквари - не хвилюйся, бо в них є ще Безумна, як Вічний жид...

Єрмак, Подоляк, Смирнов, Арахамія, Татаров вже в курсі?

СБУ провела обшуки у нардепа СН Галини Третьякової. Аналіз її інтернет-трафіку показав постійні контакти із російськими абонентами. Ведеться перевірка. Доречі, саме ця істота готувала закон про польові суди і розстріл наших військових з Безуглою.


Да прям...




7

Коментарі

Гість: Inna_19

110.06.22, 16:34