хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 07.06.22, 22:10

Володимир Зеленатор хитав владу задовго до Невзорого



Керівництво Нафтогазу купило за бюджетні кошти 7 броньованих джипів… ні не для ЗСУ для себе любимих! .....все по-чесному - один джип бубочці,один - бєні, один - єрмаку і чотири - собі

Кінець епохи бідності! Початок епохи Zлиднів!

chih Пошли вторые сутки "пыток" донецких ватаголовых украинскими ТВ и р/станциями. Самое страшное для них это гимн Украины в 6 утра. Видать хорошо повредили ТРЦ на Петровке

umnik Слуга Негулєвський,що здав розташування військового госпіталя, нажаль, не боїться отвєтки-друг Зеговнокомандуючого. И что самое печальное — этот идиот продолжает руководить таким жизненно важным гос.органом в период войны. Потому что Друг Гаранта.
1561 в Нюрнберзі досить великим тиражем була надрукована гравюра Георга Бресслейна «Звірства російських в Лівонії».
На ній зображені три повішені на дереві оголені жінки, в яких стріляють з луків військові в російському татарському одязі. Під деревом же були тіла вбитих дітей.

wakeup А Єрмак,Єрмак то що ? На сайте президента Украины появилась петиция, предлагающая присвоить главе государства Владимиру Зеленскому звание Гетмана Украины, а советника главы ОП Алексея Арестовича сделать кошевым атаманом.


Светлана Медведева: "Богу захотелось, чтобы наш сын Илья вернулся на родину как можно скорее." Так Байдена ещё никто не называл
Отак президент вас і тримає за лохів. І тих, хто 24 лютого в нього повірив. Зекоманда продовжує саджати дерева в Херсонській області. А тепер уявіть, що вони в усьому такі креативні і працьовиті. Уявили? Може хоч зараз зможете зрозуміти нас, хто бачив з 2019 до чого це приведе.

После несчастного случая в Батайске ( женщина провалилась в дырку деревянного туалета и утонула ), Ростехнадзор проверит состояние деревянного настила и глубину ям.
uhmylka СМИ: В. Путин присвоил И. Конашенкову звание ,, генерал-лейтенант ’’ за нанесение ежедневного непоправимого ущерба украинской армии.
umnik Нєвзоров вже хвалиться тим, що подав список рекомендованої для українського громадянства русні. Це, звісно, так звані журналісти в основному. Пообіцяв "замолвіть словєчко" для всіх бажаючих. Сказав, що шанси на успіх великі. Це він обіцяв нєтакому русожурналісту.
chih Невзоров — це російський Арестович для людей з IQ вище 70
look А можна тим, хто видає українські паспорти "нє такім рускім", видавати паспорти "не таких українців"?
umnik Якби існував іспит на отримання українського громаданства, Зеленський би його не склав. Це одна з причин, чому цей невіглас роздає українське громадянство усіляким російським покидькам.
uhmylka Обличчя чиновників Януковича він вже у владі зберіг — на черзі збереження обличчя Путіна




5

Коментарі

Гість: Inna_19

17.06.22, 22:53

    28.06.22, 19:43Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

    А Сука бєєвой скоро пачпорт дадуть?