хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Часопис Перемоги

  • 19.05.22, 13:07
Вітаю з НАШИМ святом.Не зі сталінським, який ми "нікому не віддамо".Не p поповським "воскрєсє" призначеним нам руснявою богадєльнею. А нашим.Яке ще раз історично доказує,шо зі свинопсарнею Україна не мала, не має, і не матиме нічого спільного(крім Ze).З Днюхой,Вишиваночка!


З усіх доріг, українці, останнім часом, вибирали лише перехрестя, а потім блукали в них, щоб знайти винуватих, замість вірного шляху....ціна, правда, цього вибору з кожним разом ставала все дорожчою..

Каденція Порошенка була 3 роки тому. А пожартуйте про каденцію зеленського. Про Бучу, Маріуполь, південь країни, запорізьку АЕС, воду в Крим, про економіку пожартуйте. А ми хочпосміємось.

Десь півроку-рік назад пані Денисова мовчала, коли в нас відбувалося таке ж дійство....
Після реклами від Скабєєвої я просто мушу скуштувати таке тістечко!
Фантомные боли Рогозина. Привиделся ему фаустпатрон в виде стоящей ракеты. Видимо, Рогозину из стоящего только ракеты наблюдать и приходится


Контр - адмирал ГРУ: Путин пришёл в ярость, когда узнал, что Пашинян просит ввести российские войска ( как в январе в Казахстан ) в Ереван, если начнётся большой шухер. Кого вводить? Кто тогда будет оборонять Москву от ВСУ?


Питання: за три місяці війни нагороджено близько 7000 захисників країни. Чому з них усіх найчастіше у тівілізорі показують Патрона?
Відповідь: бо він не може балотуватися.

Королева Елизавета II после долгой паузы с публичными выходами появилась в желтом образе с синими цветами



3

Коментарі

Гість: Inna_19

119.05.22, 13:56

    Гість: Inna_19

    219.05.22, 13:58

    Чорновола знищили якраз тоді, коли в нього став загрозливий рейтинг. Ющенка отруїли (до речі, Порошенко врятував). Тому за нами пильно слідкували, щоб ми звернули туди.

      319.05.22, 17:37Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

      Так, Старі кадри КГБ Росії та України

        Гість: Inna_19

        419.05.22, 18:52Відповідь на 3 від evgstereo