хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 02.05.22, 17:40


На поджаренных бурят
На поджаренных бурят
Быть похожими хотят
русня-русня!


Дизайнер знаменитого путинского стола рассказал, какой на самом деле его размер и сколько он стоит


Гроб "Патриот", "Мартешка" . Фраза "Эх, гробы подорожают" набирает новых красок. Меня зовут Мария Горбунова, мне 37 лет. По образованию я бухгалтер, а в жизни — любящая жена, мама троих детей. И, в настоящее время, — владелец мастерской дизайнерских гробов Artcof. Да-да, вот такое вот необычное производство!


uhmylka На Свинособачатні чергове легеньке задимлення внаслідок бавовни. Пороховой завод в Перми присоединился к федеральной программе Задымленные города России. Красивое.

Привід Києва не загинув, бо не можна вбити легенду про захисника неба, яку створили українці! В реальності "Привід Києва" - збірний образ пілотів 40-ї бригади тактичної авіації Повітряних сил, які захищають небо Києва.
Ось такий новий шеврон тепер має Васильківська бригада!


Яка "хороша" новина. Саме тому цих паскуд не покарано, щоб вони могли в майбутньому в разі чого допомогти окупантам з геноцидом. Дякую, що не на часі... Маріуполь: Депутат від ОПЗЖ перейшов на бік окупантів – радник мера

-ми не шукаємо легких шляхів. спочатку зливаємо операцію, а потім з боями їх відловлюємо. Українські воїни взяли у полон 7 російських окупантів із ПВК "Вагнер" на Луганщині, - Бутусов


uhmylka Вже скоро.... на підмогу йде нова модифікація лаптєй...



2

Коментарі

Гість: Inna_19

12.05.22, 19:08