хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Вечірня мозайка

  • 20.02.22, 20:52

Поки Татаров не сидить на нарах, а працює в Офісі Президента, сам Зеленський є співучасником розстрілу Небесної Сотні



uhmylka Сегодня утром бойцы из 79 ДШБ узнали, что они предприняли попытку атаковать позиции наротной милиции лыныры, понесли потери и отступили

Короче, план такий
Спочатку ми будуємо "Інститут Зеленського", сажаємо туди вчених і поки вони розробляють нам ядерну бонбу - ми будуємо завод для збагачення урану, і ховаємо цей завод серед мільярда дерев! Щоб навіть американські супутники не знайшли і щоб нам санкції не впаяли. Як тільки зберемо боєголовку, в Дії з'явиться нове голосування - запускатися, чи не запускатися?.. 
Якщо 50% + 1 українець проголосують "за", веземо бонбу на космодром, той що вже побудовано біля нового міста-казино на Чорноморському узбережжі. Веземо по ідеально рівним дорогам, прямо повз щитів "Великого будівництва", і весь цей процес транслюється наживо на 1+1.
uhmylkaПодальший сценарій ще пишеться творчою групою сценаристів "95 кварталу", скоро опублікуємо, не перемикайтесь.
wakeupНа прохання Зеленського не збільшувати бюджет армії, Арестович пропонує варіант без космодрому і ракети-носія. На мерседес мами Дубинського чіпляємо бонбу і розганяємо той мерседес в сторону російського кордону по дорозі Полтава-Харків. На такій ідеальній дорозі мерседес легко розганяється до першої космічної швидкості і виходить на балістичну траекторію, а далі справа техніки.
prostiteа далі за кермо мерседеса сідає супутник Січ-2 і направляє його на Кремль!!
umnikЯкщо мама Дубинського не віддасть мерседеса, то можна взяти велосипед Голобородька з реквізиту студії "95 квартал". Все одно він не потрібен, після того як зіграв свою роль в розводі лохів.
lookСрочно расскажите про такой сценарий Индии, Пакистану, Израилю тож!

Одесса




4

Коментарі

120.02.22, 21:05

    Гість: Inna_19

    220.02.22, 21:18

      322.02.22, 06:59