хочу сюди!
 

Лариса

35 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 30-38 років

Вечірня мозайка

  • 15.02.22, 15:33

tearsаааааааа!
Це вам за то шо не молитеся
 Зеленского нам мало... Пинчук с Коломойским решили замутить для народа новый перфоменс под названием "битва Притулы и Мосейчук"? А ведь многие опять поведутся на эти "новые лица"...
“Це гарний був би батл. Я просто не думаю, що вона пішла б з точки зору боротьби із Зеленським”, – стверджує Коломойський.
Юрій Гудименко: За останні три тижні я декілька разів чув від різних людей, що Коломойському набрид Зеленський і він хоче робити ставку на іншу кандидатуру з високою впізнаваністю. Але коли мені називали ім‘я цієї особи, я не вірив до кінця.
Сьогодні це підтвердив сам Коломойський в інтерв‘ю Українська правда
І сама Мосейчук не проти. Зверніть увагу, вона вже декілька разів обмовилась в прямому ефірі на кшталт «Я поки що не в політиці».
Ну що ж. Пан Коломойський хоче відпрацювати той сценарій, що вже спрацював.
Одне хочу спитати у Володимирf Зеленського.    «Шо ти, дядя?..»


Як же воно намагається бути найвеличнішим...

Чистилище відновило свої потужності

Мером Києва не вийшло, можна я тут у вас посиджу?

uhmylka Фото ниравнадушнаво читатєля.
Вот такиє "поздравитєльныє валєнтинки" с сєрдєчками из позвонков замучєных руССкочилюсных людей развєшывают каратєли в києвском мєтро, какбы прєдупреждая: "Важно! Каждога руССкаво - на дєтали!" ШОК и УЖОСС!

Цікаво Фашистська РФ напала - "Порох, рятуй!"
Трішки відбилися - "Барига, афшори, Свинарчуки, ми усталі ат вайни! Кловуна хочемо, какаяразніца - хоч паржом!" Кацапня знов бикує - "Порошенко, врятуй нас!"
А потім "мудрий нарід" знов обере якогось підораса Шарія

lol Как моя хохотала зараз. Знайомий зєбільониш зараз спитав: "а можно что-то сдєлать чтобьі Порошенко сейчас презідєнтом стал?"

stop Стефанчук просить не піддаватись паніці.
Угу, після того, як ваша зелена фракція евакуювала родини за кордон, деякі слуги вже втекли – не дуже віриться у заспокійливі заклики.
Віталь Гуркоў звярнуўся да грамадства з-за пагрозы вайны  «Спадзяюся, што і Расея хутка зможа пазбавіцца ад ярма злачыннай тыраніі, устаўшы на шлях сяброўства і прымірэння з незалежнымі славянскімі народамі. Гэта будзе нашая агульная перамога!»

Гибридна війна триває! Дошкільнят готують до школи за російським "Букварем" та підручниками, надрукованими на Росії, предмети викладають російською мовою.
Координаторка ГО "Світанок" та проєктів "Декомунізація. Україна", "Мова.Харків" Мілла Денчик


4

Коментарі

115.02.22, 18:19

    215.02.22, 20:07