хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Скрепопанорама

  • 26.01.22, 11:48
Художник Похуистов. Картина маслом
Хотел расширить территории,
Но будут помнить о другом.
Ты оказался для истории
Всего лишь маленьким хуйлом
"Виликай расии" быть! Бомбардування Воронежа успішно почалося
На московії повний колапс, у паніці інвестори виводять гроші: рубль, акції та держборг обвалилися в очікуванні війни.
   Під час торгів у понеділок рубль пробив дно листопада 2020 року, ринок акцій втратив 20 мільярдів доларів, а ціни боргових паперів впали нижче рівня 2016 року.

Індекс МосБіржі спікірував на 6,75%, знову переписав рекорд падіння з початку пандемії та пробив річне «дно» - 3158,46 пункту у нижчій точці торгів.

Акції Сбєрбанку, що втратили 38% з жовтневих максимумів, просіли ще на 6,7% і мало не оновили мінімум із листопада-2020.

Папери «Газпрому» впали на 8%, ВТБ – на 7,6%, «Роснефти» – на 5,8%, «Норнікеля» – на 4,7%, «Новатека» – на 6%

Ще місяць такої «війни» і російський фондовий ринок припинить своє існування

Москва відчайдушно збирає голоси на свою підтримку серед європейських політиків, благаючи бодай саботувати дії Байдена, але й тут є суттєві проблеми: незалежні медіа послідовно формують громадську думку, що Росія - неадекватний сусід Європи і брутальний ворог. Це враження лише посилюється від платіжок за газ і електроенергію, яку європейці платять Москві, щоб вона їм погрожувала зброєю

Сила демократії на Заході в тому, що якщо виборець не хоче воювати - дуже важко його переконати йти на війну. Але коли виборець вважає, що Росія - агресор, то лише політичний самогубець буде стверджувати протилежне
Ще місяць такої «війни» і Україна отримає план дій щодо членства в НАТО і розширену фінансову підтримку з боку ЄС з подальшим запрошенням до членства.
 "Реакция Вассермана"
Танки русской истории stopМы будем воевать с Украиной или ограничимся стуком кастрюлек? НАТО отвергло русские красные линии или, испугавшись, пошло на попятную? Чем проведены эти красные линии: кровью, помадой или клюквенным соком? Отдаст ли Путин приказ наступать, или миллиардеры-западники из путинского окружения запретят ему это делать? Путин — сильный, гордый политик, не сносящий насмешек Запада, или гибкий, слабак, сносящий оскорбления Байдена?


4

Коментарі

Гість: Inna_19

126.01.22, 17:37

    227.01.22, 19:02