хочу сюди!
 

Лариса

35 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 30-38 років

Ранкова мозайка

  • 12.11.21, 11:31
Ну, давай, Вова, спускайся донизу, народ зачекався!

Криворізький чувак ніколи не переграє гросмейстера.
23

Юрий Бирюков: ДБР зарегистрировала криминальное производство и вручила Гео Леросу подозрение в ХУЛИГАНКЕ. За демонстрацию пальца руки. Фулиган! 
   То есть, я не шучу - демонстрация пальца руки теперь у нас является основанием для задействования десятков сотрудников правоохранительных органов! Других проблем, других преступлений - нет!
Господи, эта зеленая плесень такая ссыкливая, такая обидчивая, такая мстительная

podmig Alex Noinets: Нарешті знадобилося зняття депутатської недоторканості.
Сподіваюся, Гео Лероса посадять на сто років за те, що він показав Зеленському фак. Сподіваюся, спеціально для нього Верховна Рада проголосує за введення смертної кари.
Сподіваюся, Гео Леросу присудять страту на електричному стільці, але вона не відбудеться через відключення електроенергії, які вже почалися в селах, а скоро і в містах почнуться.
   Тому що я вважаю, ми маємо зробити в цій президентській каденції все йобнуте кончене позорне гівно, яке тільки можливо. Чим більше наробимо зараз, тим менше наробимо потім.
uhmylkaVictor Tregubov: А якщо фак Лероса змушує порушити справу щодо порушення громадського порядку, то чому дрочилово Ківи - ні? Тому що Ківа соромицько чинив із власним органом, а Лерос з державним?
Втім, слід зазначити, що тепер цей жест може стати символичною складовою багатьох протестів. Таким собі хайль Зеля. Я б волів цього уникнути, бо некрасиво буде. А ось Офіс, схоже, не хотів би.

Зеленизм это неадекватная власть минус электрификация всей страны




Кондитер у Дніпрі продемонстрував свою унікальну роботу – торт у вигляді каструлі борщу.

4

Коментарі

113.11.21, 11:10

    213.11.21, 13:46