хочу сюди!
 

Лариса

35 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 30-38 років

Ранкова мозайка

  • 10.11.21, 12:27


Так падажді.
Шо це тепер получаєцця, у Порошенка тб-каналів нема а у зелених є?

uhmylka «Ми - лохи», - привселюдно посипають голови попелом ці підтоптані інфлюенсери для домогосподарок. Ці лідери, з дозволу сказати, думок для ядерного виборця «найвеличнішого».

Думаю на Банковій сьогодні дуже поганий настрій і зараз позитивні блогери будуть розрулювати чергову кризу.
Але, я думаю, не все так погано для Зеленського, як може здатися з першого погляду. Все набагато гірше.
  Бо Комаровський і, особливо, Гордон - не лохи. Гордон - це досвідчена номенклатурна тварина, з винятковим політичним інстинктом.
  Свого часу він підтримував і всіляко агітував за Кучму, Ющенка, Януковича, Порошенка, а потім Зеленського. Причому перевзувався він у повітрі, щойно відчував, що діючий гарант в кращому випадку «кульгава качка», в гіршому - «збитий льотчик». Навіть у той час, коли соціологія це остаточно не фіксувала.

І чуйка продавця пірамідками Ю-Шинсе ще жодного разу не підводила.
  Той факт, що Гордон і Комаровський вже на екваторі президентського терміну Зеленського не бачать в ньому подальших перспектив - це своєрідна гарантія, що цих перспектив вже не буде.
  І з кожним днем таких прозрінь («ми - лохи») ставитиме щодалі більше серед творців «електорального дива». Але це будуть не щирі каяття, а спроби вчасно зіскочити з аварійного об’єкту, щоб не бути похованими під його уламками.    Олександр Черненко



Та ну? А що ж таке?
5

Коментарі

113.11.21, 11:26

    213.11.21, 12:50

    Вова, Вова... час до Ростова...