хочу сюди!
 

Лариса

35 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 30-38 років

Ранкова мозайка

  • 24.09.21, 12:28
chih Вот так и сталося. Человек достиг вершины киноискусства — перенёс его с экрана в реальность
wakeup Ще ніколи поліція не починала розслідування злочину, спростовуючи його імітацію. І лише Квартал виправдовується.
Як сталося? Чи забули в кого він перший помічник?

Вже є фото з даху будинку Порошенкаuhmylka
image
Олігархи майбутнього будуть називати себе антиолігархами
"Деолігархізація" за сприяння олігархів триває.
Зеленська Рада нічим не відрізняється від Ради януковичів.Вони зробили повторення 16 січня 2014. Вітаю, українці, кремлівські реваншисти зробили нас разом
look Железняк розказав, як купили 11 тушок "Голосу" за 20 мільйонів за олігархічний закон. Цю пінчуківську зграю привів в Раду співучий трусливий пацюк Вакарчук, а потім змився в кущі.
umnikДиктатура майже створена – московських слуг та зелених мавп.
stopМи тут самі побудували Росію, з аналогічною вертикаллю влади і репресіями проти опозиції. А два диктатори завжди можуть домовитись, доведено Лукашенком.
В Росії більше немає потреби окупувати Україну
До Слуг Народу питань нема. Ви уже люди кончені, по вам більше жодних дискусій вести не потрібно. Ви знаєте, що це закон, який дає особисто Зеленському нескінченні повноваження саме в контексті організації репресій. І ви знаєте, що саме в такому контексті він ним хоче користуватися.
"Один, которий нє стрєлял" - це Людмила Буймістер, яка діє в інтересах Ахметова. Ахмєтов чудово розуміє, що Порошенко розкулачувать не так цікаво і вигідно, як Ахметова, особливо перед тією фантастичною економічною кризою, до якої ми несемось, тому його позиція очевидна
  ОПЗЖ зрозуміло, чому проти. Медведчук не проголосує за те, щоб його били. Його, до речі і так били всім селом без усякого закону.
  ЄС зрозуміло, чому проти. Закон прийнято проти Порошенка і Ахметова, одного будуть вбивати з політичних мотивацій, другого з економічних.

   Батьківщина зрозуміло, чому проти. Юлія Володимирівна розуміє, де починаються закони 16 січня і не хоче бути до них причетною. Нам з нею ще на одних барикадах стояти, слухати надривне "любі моїїїїї".
А фракція "За майбутнє", яка належить особисто Коломойському все розуміє про майбутню деолігархізацію. Тому вся фракція голоси дала. Чомусь не боїться Ігор Валерійович деолігархізації. Цікаво сука чому так. Мабуть не олігарх.

А от 11 голосів від "Голосу" - це круто. Це їхня група "Справедливість", яка відкололася від Рудик і вирішила лягти під ОП. До сьогоднішнього дня звинувачення "ви лягли під ОП" могли зустріти ще якісь заперечення. Відсьогодні не можуть. Вітаю. Як Костенко і Шараскін планують від цього відмиватися - побачимо.
  І не потрібні були ці ваші 11 голосів, і без них збиралося. Просто потрібно було показати - ми продалися.   Alex Noinets

umnik Кулеба за завданням Зеленського: "Україна сподівається на збільшення допомоги США до $1 мільярда".
Команда Зеленського, якщо чесно, між нами, нагадує акторку з німецьких фільмів для дорослих. Тобто, готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку. Якщо вам не шкода.
Олена Зеленська відкрила кінофестиваль до 100-річчя заснування Комуністичної партії Китаю

Ночью в яблоневом саду шелест какой-то. Сторож подхватился - "Имущество выносят, не порядок"
Выходит — точно: с первой яблони ноги свисают и мешок, и в тот мешок яблоки закатываю. Ну сторож подошел тихонько и хвать промеж ног за яйца:
— Ты кто такой, почему крадешь?
В ответ молчание...
Ну он сжал посильнее:
— Как зовут, почему в сад полез, спрашиваю!
Тишина...
Сжал так, что аж по руке потекло:
— Имя, фамилия, отчество, где живешь! Отвечай быстро!!!
Сдавленный голос:
— Яков я...
Сторож:
— А чего молчишь!!!
Сдавленный голос:
— Немой я..

5

Коментарі

125.09.21, 07:22

    225.09.21, 11:32

    Зєля - шмок