хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Вечірня мозайка

  • 17.09.21, 16:47
wakeup "Лажа Вю" - чувство, когда всё вроде как и заебись, но...

Зелена кодла продовжує тероризувати людей, які створюють зброю для захисту країни! Саме катери та бронеавтомобілі, створені Кузнею "за часи бариги", на параді до 30-річчя Незалежності України зелене нікчемо видавало за свої досягнення!
Цинізм не має меж. Будемо відвертими!
Бачу, що після відставки Авакова і приходу нового начальства, тупого і запопадливого, поліція ще більше деградувала і стала ганятися за тим, хто різні гадості про Зеленського на парканах і стінах пише. Ну-ну, от тепер і почнеться з належним розмахом…


umnik Саме зараз у російських курсантів-артилеристів іспити. На лінії фронту. На війні. В умовах реальних бойових дій. Вони вчаться стріляти — і гатять важкою артилерією по живих мішенях - по українських бійцях.
   У контексті цього хочемо запитати: як справи у контактної групи, яка відповідає про перемовини з Росією? Цинізм в тому, що її роботу курує завгосп Зеленського — Єрмак. Ми прекрасно пам'ятаємо, як радник Єрмака називав війну на Сході України «курортом для хлопчиків».
   Єрмак, за задумом Зеленського, мав стати ефективним «переговорником», проте «донбаський» напрям, за який уже два роки відповідає Єрмак, провалений:
— попри задеклароване припинення вогню на Донбасі продовжують гинути українські військові,
— плану щодо повернення Донбасу немає,
— обмін полоненими не відбувається
Людина, яку ніхто не обирав, розповідає як правильно керувати країною. Людина, яку ніхто не обирав, говорить від імені нашої країни на міжнародній арені


Красные московиты со сталинских времен воплощали представление быдла о "счастье" — Быть господином и иметь много слуг!
Это их предел мечтаний — командовать, указывать, наказывать, т.к. господа - ОНИ!
И подкупали нарит ОБЕЩАНИЯМИ этого счастья, мол, власть - ваши слуги.
И сегодня лохов, желающих иметь слуг, не убавилось - их 73%.
2

uhmylka Попри все, ми рухаємся в вірному напрямку. Але чомусь вистачає людей, що сумують за "газіровкой с общего стакана по трі капєйкі" - Потрібна халява, "впевненість у завтрашньому дні", робочі місця від держави та інші "переваги" соціалізму.

umnik Ты молод, пока ребёнок не отдал тебе свой старый телефон.


Экипаж британского дальнего бомбардировщика Авро Ланкастер (Avro Lancaster) перед своим самолётом. На фото мы видим экипаж в составе: пилота, радиста, штурмана, бортинженера, бомбардира (он же — носовой стрелок), башенного стрелка, хвостового стрелка.
800x575, 80 Kb / ч/б, самолет, бомбардировщик, Авро Ланкастер, Avro Lancaster, пилот, радист, хвостовой стрелок, Англия, Великобритания
900x633, 131 Kb / ч/б, самолет, бомбардировщик, Авро Ланкастер, Avro Lancaster, пилот, радист, хвостовой стрелок, Англия, Великобритания, ужин, стол, пиджак, годовщина, окно, звезды, месяц, бутылка, шампанское

6

Коментарі

Гість: Inna_19

117.09.21, 17:05

    217.09.21, 18:12

      318.09.21, 14:36

        420.09.21, 15:55