хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вечірня мозайка

  • 20.08.21, 21:48
До візиту в США залишилось 10 днів
Нагадаю, що окрім виконання вимог Байдена щодо боротьби з кремлівською агентурою (а про Єрмака знов забули!), ОПУ відпрацьовує тактику, що дозволить стримати падаючий рейтинг півшостого. Це не складно.
1. Проросійських лідерів позбавляють впливу на аудиторію санкціями і перекриттям їх інфоканалів. Це можна робити майже безболісно, бо ніхто не вийде протестувати 
2. У проукраїнських та проєвропейських лідерів відбирають голоси, постійно фабрикуючи компромат і обвинувачення - і це працює, так само як колись спрацював зливний бачок Бігуса. Рейтинг Порошенко залишається на тому ж рівні, що й був у другому турі президентських виборів
3. З Зеленського ліплять патріота: влаштовуємо парад, ставимо гігантські флагштоки, танцюємо гопака. Так, це теж працює, бо картинка важливіша за правду - доведено в 2019-му. Патріотичим, але недалеким виборцям Тимошенко, "Свободи" або Ляшка завжди важливіше були зовнішні атрибути, а не реальні дії. А того ж Порошенка вони ненавидять, бо (цитата Свободівців) "він реалізував нашу програму", чим позбавив їх політичну діяльність сенсу.
4. Ні в якому разі не сваритись з олігархами, якщо не можеш їх знищити. Для впливу на електорат потрібен контроль над ЗМІ, але всі великі ЗМІ належать олігархам. Поки Зе не заважає олігархам красти гроші, їх ЗМІ будуть віщати про Зеленського позитивно або нейтрально - що ми й спостерігаємо вже два роки.

На п.2 і 3 ми можемо вплинути політичною агітацією - як ми це робили й раніше.
На п.4 ми можемо вплинути, заважаючи олігархам розкрадати країну - якщо вони не отримають те, що їм обіцяв Зеленський, в них не буде сенсу його підтримувати. Саме цим і займаєтсья ДемСокира, постійно проводячи акції під судами. Пункти 2 і 3 ми також реалізуємо вже багато років.

Так переможемо - з вашою допомогою.
На фото нижче можна побачити святкування у 2018-му році сотої річниці незалежності Польщі, Литви, Латвії, Естонії. Чого ці держави тоді святкували сто років, а ми чомусь 27?
Четырех сотрудников детского лагеря «Чайка» в Хмельницкой области на днях уволили из-за того, что они включили на одном из праздников советские песни
  Скандал разгорелся после того, как волонтер из находящегося неподалеку рекреационного центра «Берег надежды» опубликовала в сети видео, где отчетливо слышны слова советской песни «День победы». Девушка заявила, что песня играет на территории лагеря «Чайка».
В своей публикации волонтер также отметила, что диджеи на детских дискотеках ставили песни Басты, Моргенштерна и других российских исполнителей. Также, по ее словам, детям давали слушать и другие советские песни, в том числе «Катюшу»




544x411, 23 Kb / Негатив, стол, вопрос
chih Ненавижу, когда люди говорят мне: «Ты выглядишь лучше, когда ты без очков».
Во-первых, вы все тоже выглядите лучше, когда я без очков



1280x1671, 302 Kb / арбузы, нож, туфли, брюнетка, платье, горошек, красное, алина пивовар, Давид Дубницкий, David Dubnitskiy
5

Останні статті

Коментарі

Гість: Inna_19

121.08.21, 13:44

    223.08.21, 12:05