Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Особый украинский путь

  • 07.05.21, 11:17
Правильно я понимаю, что, согласно официальной коммуникации власти, Коболева уволили потому что Нафтогаз работал плохо, но на счетах компании было 2 млрд долларов (что хорошо) и его уволили потому что он не отдал эти деньги на строительство дорог, а захотел направить их на инвестиции в добычу газа и увеличить эту добычу?

И это официальная позиция? Главу Нафтогаза де-факто уволили за стремление нарастить добычу газа под лозунгом, что у вас не растет добыча газа? Главу Нафтогаза уволили за плохую работу потому что у него в компании было слишком много денег?

Какая парадоксальная страна, Украина, должно быть подумал гос секретарь США, улетая. Может и не нужна им поддержка, раз они такие парадоксальные.

Раньше говорили, что не интересуйтесь из чего состоит политика или колбаса, иначе ведь не сможете ее больше есть. А Блинкин подумает, что не стоит интересовать логикой украинских властей если все еще хочешь сохранить здравый рассудок и не сойти с ума.   Sergey Fursa


Пан Блінкен - це той чувак, який може говорити жорсткі і неприємні речі і він це продемонстрував на зустрічі з представниками сильної держави (Китай).
Очевидно, нічого йому не заважало стримуватись і сьогодні, на зустрічі з нікчемою.

І це теж видно як по реакції Зеленського (точніше її відсутності за цілий день), так по реакції оточення (його теж нема, нема звичного прославляння), так і по тому, що немає жодної конкретики про результати зустрічі, домовленостей, прогресу ітд.
Очевидно, Блінкен і не приїжджав домовлятись, а приїжджав з іншою метою.

І не менш очевидно, що шапіто було до цього не готове, вони сподівались, що й далі проканає тактика вішання лапші на вуха. Але тут вона дала збій.

Чи означає це, що слід чекати позитивних змін? - Ні, не означає.

Зараз цю нікчему відкачають, долиють водички в теплу ванну, переконають знову що він найвеличніший лідор ітд. І спробують знову пропетляти між крапельок, бо це природня модель поведінки хробаків.
  Тільки от проблема в тому що петляти-то особливо нема куди. Шапіто довело країну до критичного стану, яке шапіто вирішити не зможе. То ж вибір прийдеться робити.

І тут нам не треба забувати про те, який вибір в подібній ситуації зробив янукович.  Mason Lemberg

4

Коментарі

17.05.21, 18:36

    28.05.21, 06:24

      310.05.21, 21:23

      Зєля... недолуге створіння