хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Режим Януковича вже прослуховує й європейців

Президент Віктор Янукович на ялтинській конференції вже мав заготовлені відповіді на питання, які йому тільки збирались поставити!

Участь у "договорняку" взяли на цей раз не журналісти, а поважні іноземні експерти і навіть екс-комісар Євросоюзу Хав'єр Солана.

У розпорядження "Української правди" потрапила роздруківка, з якою Янукович прийшов на свою панель. Нагорі цього 13-сторінкового файлу написано "відповіді на можливі запитання під час участі у засіданні Ялтинської щорічної зустрічі".

А далі за текстом - те, про що планують питати Януковича, і варіанти його відповідей, підготовлені, очевидно, адміністрацією президента.

В деяких випадках текст запитання був майже ідентичний до того, що насправді запитали в Януковича, наприклад, Александр Рар і Марек Сівець.

В деяких випадках текст запитання відрізнявся, але тема зберігалася. Наприклад, як у Хав'єра Солани. Андерс Ослунд поставив інше запитання, ніж було заявлене в підкажчику.

Над деякими репліками стояла примітка "кандидатура особи, яка поставить питання, опрацьовується"

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман не стала коментувати ситуацію зі попереднім узгодженням запитань.

"Я не маю такої інформації та, на жаль, не можу її підтвердити", - сказала вона.

За поясненнями "Українська правда" звернулася до члена ради Ялтинської європейської стратегії Александра Рара. Він запевнив, що особисто не передавав адміністрації президента тексти запитань для Януковича.

Але водночас Рар сказав, що напередодні Ялтинської конференції вони серед членів ради YES обговорювали, хто які теми порушить перед українським президентом.

Деталі читайте у матеріалі "Української правди" з ялтинської конференції.

ИМХО Якщо це не договорняк, то європейців прослуховували, 100%!

2

Коментарі