хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Лозінщина продовжується!

ГО "Люстрація" попереджує: на Івано-Франківщині продовжується лозінщина. Під час полювання люди в погонах вбили 17-річного юнака. Прохаємо усі ЗМІ об'єктивно висвітлити цю подію та допомогти встановити справедливість.

Ще не стихли розмови про справу Лозінського, який у Голованівському районі Кіровоградської області зробив собі недоторканні панські угіддя, як на Івано-Франківщині, у селах Товмачик та Іванівці Коломийського району сталося щось подібне. Місцева правоохоронна еліта, яка замість того, щоб ловити бандитів, корупціонерів, злочинців, задовольняє свої тваринницькі інтереси завдяки адреналіну, який вона отримує на полюванні.

В одному з таких випадків, а саме на державних угіддях біля зазначених сіл розгорнулася трагедія, яка за своєю суттю дорівнювала діям колишнього нардепа Лозінського. У ці ліси, поруч з приватними, прибула група "бізнесменів" коломийського розливу, "друзів і спонсорів міліції", у якої для прикриття є працівник міліції Л.Ю. Для обслуговування "нормальних пацанів" в загінку останній послав 17-річного неповнолітнього сусіда В. І., озброєного незареєстрованою мисливською рушницею.

Перед полюванням "мисливці" вжили алкоголю для підсилення вражень і пішли на кабана. В стані алкогольного сп'яніння один з високопоставлених у майже двометровому хлопцеві впізнав кабана і прицільно вистрелив йому просто в голову картечним зарядом. На постріли підтягнулись решту "мисливців" і побачивши, яку жахливу річ скоєно, вирішили покинути поціленого на місці та домовилися нікому нічого не казати.

Вони надіялись, що дикі звірі розтерзають тіло убитого і таким чином сховають сліди злочину. Проте матері хлопця разом з односільчанами вдалося знайти тіло сина. Матір звернулась в міліцію.

На диво за день було виявлено всіх причетних осіб, а серед них того, хто зробив фатальний постріл. Проте знову спрацьовує ефект людей в погонах, які дахують один одного. Як повідомляють нас достовірні джерела, справу обставляють таким чином, що винуватець трагедії вийде "сухим з води".

ГО "Люстрація" попереджує: Ми не допустимо лозінщини. У разі приховування злочину та злочинців ми проведемо своє додаткове розслідування. Прохаємо усі ЗМІ об'єктивно висвітлити цю подію та допомогти встановити справедливість.

Голова ГО "Люстрація" Олег Осуховський

1

Коментарі