хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Сила бойкоту:

Дуже часто чую від різних людей, що ми маленькі люди і від нас нічого не залежить. Але це помилка. Залежить. Я другий рік не купую російські товари. Якби більшість так робила, то продавці перестали б їх взагалі завозити і був би стимул відкрити виробництво українське. А ЦЕ РОБОЧІ МІСЦЯ.

Сила бойкоту: "Роснефть" позбудеться своїх АЗС в Україні
Причина продажу – різке погіршення виробничо-фінансових показників українських активів "Роснефти" через катастрофічне падіння продажів майже на 75%.

"Роснефть" змушена позбутися своїх заправок в Україні. Ілюстрація:news-vendor.com"Роснефть" змушена позбутися своїх заправок в Україні. Ілюстрація:news-vendor.com

"Ще один великий російський бізнес в Україні закривається через бойкот українців." - пише у своєму Facebook Зен Антипоп, інформують Патріоти України.

Раніше з нашого ринку пішла компанія "Лукойл" – продали активи австрійцям, закрили головний офіс в Києві і повністю згорнули всю операційну діяльність. Компанія "МТС" з ринку наразі не пішла, але змушена була замаскуватися, змінивши свій російський бренд на західний – "Vodafone".

І ось тепер "Роснефть" продає свої заправки ("ТНК", "Formula", "Золотой Гепард", "Смайл") відомому швейцарсько-американському нафтовому холдингові.

Причина продажу – різке погіршення виробничо-фінансових показників українських активів "Роснефті" через катастрофічне падіння продажів майже на 75%. Падіння відбулося внаслідок бойкоту українцями російських товарів та послуг, який розпочався після Революції гідності та початку російської агресії.

От здається дрібниця: кожен окремий українець ухвалює рішення в своєму житті та робить маленьку дію. І ось величезна корпорація втрачає три чверті своїх доходів й змушена залишити ринок. Варто нам усвідомити свою силу й частіше нею користуватися, щоб змінити себе й країну!

5

Коментарі

112.01.16, 18:57

    212.01.16, 19:09

    Это точно поможет вернуть Крым?

      312.01.16, 19:49

        412.01.16, 21:06

        в Бучі є дві ТНК одна напроти іншої. На правій рашкінський бенз, на лівій - білоруський. Як так?

          513.01.16, 11:01

          О дА! Все такие патриотичные... МТС - россоватники-маскировщики.... А вот 100% русский Киевстар - молодец

            618.01.16, 19:45Відповідь на 5 від PRETENDER

            О дА! Все такие патриотичные... МТС - россоватники-маскировщики.... А вот 100% русский Киевстар - молодецне все сразу. мтс -водафон. киевстар не пользуюсь. лайф уже турецкий.