хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

все проходить...

  • 27.12.11, 13:26

Ще зовсім недавно я вірила в казку про кохання… Казку, яку склала сама. Я була її оповідачем і головним героєм. Ні, ти не читав мені її на ніч, не шепотів в тиші , не клявся, не обіцяв… Я сама винна у всьому, бо ненароком схопила тебе за руку і потягла за собою, не спитавши чи потрібно тобі це. Я справді не хотіла втягувати тебе в свою історію. Ти увійшов добровільно, знаючи наперед, що скоро підеш… Підеш назавжди… І вже нічого не зміниш, не перепишеш цей сюжет, не викреслиш невдалі рядки, не вирвеш сторінки. Сама винна… Сама все почала, сама й зруйнувала все… Навіщо було просити в Бога любові, щоб потім так бездарно то жорстоко все розбити? А, може, ми обоє розбивали моє серце, може, це я винна в тому, що так і не змогла навчити тебе любити, мріяти, вірити? А, може, це мої сльози зробили тебе таким жорстоким? Може, я сама змусила тебе відпустити? Ти прощався назавжди і навіть не заглянув мені в очі, не глянув на мене. Ти просто відкинув, жбурнув, як непотріб, як сміття. Сама винна…а ти ж не знаєш в чому проявлялась моя любов… Ти ж не знаєш і третини того, що відбувалось і відбувається в моєму житті… житті, яке так хочеться комусь присвятити, подарувати, віддати. Так хочеться подарувати любов тому, хто не відштовхне її, а прийме, тому, хто буде вдячний, тому, хто не брехатиме щодня, тому, хто зараз наважиться врятувати моє вщент розбите серце, тому, хто, прочитавши ці банальні рядки, скаже « я тебе не покину», тому, хто зрозумів, тому, хто відчув, тому, хто вміє кохати, не чекаючи нічого у відповідь….

4

Коментарі

Гість: писецПолный

127.12.11, 13:38

це я винна в тому, що так і не змогла навчити тебе любити, мріяти, вірити
НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТЕЙ - ВИНОВАТЫ ОБА

значит он так хотел учиться любить и быть с тобой - смотри правде в глаза зачем тебе розовые очки

    227.12.11, 13:38

    от так всегда
    сама придумала
    сама обиделась

      Гість: Bellissima-O

      327.12.11, 13:41

      Не надо себя ни в чем винить! ВСЕ БУДЕТ!!! Все будет СУПЕР! может не в этот раз, может не сегодня, но скоро, полюбому скоро! Только нужно верить и все получится!

        анонім

        427.12.11, 13:49

        Шкода Вашого кохання, але це наш шлях до дорослішання, наш шлях в цей світ по розбитим серцям, не буде ніколи людини з якою завжди буде добре, ніколи не буде того-хто кохатиме не озираючись назад, всі ми пройшли дорогою втоптаних в багно почуттів, всі ми кохали і обпікались, ставтесь до цього як до отриманого життям уроку, як до того уроку коли Ви вперше торкнулись гарячої праски і обпеклись, життєвій опит через біль і шишки, так задумано Богом так потрібно і так має бути. І завжди винні обоє, в розриві стосунків, а боляче від того що ві були одним цілим а з Вас зробили різні організми, і смута від самотності топить вас в житті, почитайте Біблію, поспілкуйтесь з друзями, не будьте на самоті, і не зачиняйтесь в собі, не озирайтесь назад, ще буде час на кохання

          527.12.11, 14:32

          Ведь ты еще так молода!!!!У тебя еще встретишь его!!!!!И забудешь этого парня как страшный сон!!!!Мы все это прошли!!!!!Не унывай!!!!Все будет хорошо подожди немного!!!!!

            627.12.11, 14:48

            Жить нужно в кайф!