Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ternopol

попередня
наступна

Заява ОУН(б) щодо місцевих виборів 2010 року

  • 04.09.10, 01:14

Заява ОУН(б)

щодо місцевих виборів

2010 року

Правлячий в Україні промосковський режим копіює методи путінської «керованої демократії» і остаточно перетворює місцеве самоврядування в Україні на фарс.

Ухвалений Верховною Радою України Закон «Про вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» містить цілу низку положень, які грубо порушують конституційні права громадян і скеровані на забезпечення повного домінування Партії регіонів та її союзників у місцевих радах.

Зокрема, система формування територіальних виборчих комісій лише за поданнями партій, представлених фракціями у чинній Верховній Раді, гарантує правлячій коаліції домінування у цих комісіях, що створює можливості для системних зловживань та фальсифікацій.

«Неугодні» кандидати, згідно з нормами цього Закону, можуть бути безпідставно вилучені з виборчого процесу виборчими комісіями або судами.

        Висунення кандидатів лише місцевими організаціями політичних партій утискає права більшості громадян, які перебувають поза політичними партіями, і прямо суперечить положенням Конституції України і цього ж Закону, які забороняють обмеження прав громадянка їхніми політичними переконаннями.

Крім того, Закон забороняє участь у передвиборній агітації громадських організацій, обмежує можливості оскарження результатів виборів.

        У цих умовах, усвідомлюючи загрозу узурпації влади на місцях антиукраїнськими силами, ОУН (б) закликає українських виборців активно включитися у виборчий процес і не віддати жодного голосу за кандидатів від промосковських сил: Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина тощо.

У той самий час ми звертаємося до політичних сил проукраїнського, зокрема національно-демократичного та націоналістичного, спрямування із закликом, докласти максимум зусиль для консолідації у протистоянні режиму через укладання угод про взаємне непоборювання, недопущення агітації один проти одного, погодження кандидатур у мажоритарних виборчих округах, спільного контролю законності перебігу виборчого процесу та захисту волевиявлення громадян, забезпечення можливості висування авторитетних лідерів громадських організацій та позапартійних громадян.

Участь у консолідаційних процесах ми розглядатимемо як один із критеріїв підтримки того чи іншого кандидата та партійного списку на місцевих виборах.

(З газети)

17

Коментарі

14.09.10, 14:57

Слава Україні!

    24.09.10, 15:38Відповідь на 1 від Саничок

    Героям слава!

      анонім

      35.09.10, 13:25

      вони не тільки промосковські, але й прожидівські

        45.09.10, 15:19Відповідь на 3 від анонім

        Егеж-бо