хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Велична Україна

ГригОрій Нестеренко

Когорта витязів України-Русі проголошує програму наведення ладу в суспільстві та розбудову Держави згідно з Вселенськими Законами та велінням Нової Епохи


Світе тихий, краю милий, Моя Україно, За що тебе сплюндровано, За що, мамо, гинеш? Тарас Шевченко 1. Нема Ідеї вище Бога-Творця-Вседержителя, Батька Людей – роду Небесного на Землі Когорта наголошує на першочерговому впровадженні в Життя Вселенських Законів, а також конкретних Велінь Неба, яке сьогодні стоїть над нами. В узгодженні з цими Процесами протягом тисячоліть жили наші Пращури. І від того мали силу, якої не було ні в кого. Ці Закони і Веління єдино могли вловити раніше і вловлюють зараз Люди з вродженим високим рівнем Душі – волхви, мудреці, пророки. Їхні визначення і єдино вірні прогнозування були абсолютним законом, керівництвом до дії для всіх членів суспільства. Так Вселенські Процеси заземлялися через чітко визначену і злагоджено працюючу Ієрархічну структуру Держави.
2

Коментарі

Гість: modus vivendi

123.01.11, 20:40

интересная статья спасибо

    Гість: Одиссей_я

    223.01.11, 20:54

    Это всё фантазии, можно привести подобные тексты у многих национально одарённых господ, причём на различных языках и для различных национальностей! Власть Вам так просто никто не отдаст! Чтоб её взять у Дракона, надо стать Драконом, а это история по кругу! Слаб человек, не выдержит подобных искушений, значит вряд ли, что получится от данных лозунгов! Короче, если получится, знайте, другие такие же голодные, как вы сейчас точат на вас топор!