16 персоналій як офісні працівники

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

[ Зміст до попередньої статті ]




ENFP

Доброго ранку всім! *приходить в піжамі* Що? Ви сказали, що п’ятниця буде в стилі кешуал.

 

ISFP

Найгірше тут в роботі — це люмінесцентне освітлення. Я маю на увазі, що це не підходить до тону моєї шкіри.

 

ISFJ

Народ, я знаю, що ви зараз дуже зайняті, але якщо у вас є хвилинка, будь ласка... пригощайтесь тістечками, які я залишив у кімнаті відпочинку, тому що це новий рецепт, мені потрібно знати, що ви думаєте!

 

INTJ

Ключ до того, щоб залишитися на самоті в офісі, полягає в тому, щоб весь час ходити злим. Тому що, коли ти виглядаєш злим, люди думають, що ти зайнятий. А ще треба весь час ходити з планшеткою, щоб всі думали, що у тебе невідкладні справи.

 

ESTJ

Гей, Тіммі, я знаю, що ти щойно повернувся з відпустки, але якщо я не отримаю твою половину звіту до кінця дня, я вб’ю тебе.

 

ENFJ

Я працюю в відділі кадрів, тому я поставив цю коробку для пропозицій щоб побачити, що ми можемо зробити, щоб це було кращим місцем для роботи. Тож давайте розглянемо пропозиції. Гаразд, ця людина намалювала те, що я не можу вам показати. Наступне... «вільний стиль одягу у п’ятницю». А ця особа щойно написала «убейсибяапстену». Що це взагалі означає? Почекайте секунду.

 

 ENTP

Я ціную вашу думку щодо того, як я можу завершити цей проект, але... оскільки це найдурніша ідея, яку я коли-небудь чув, я зупиню вас тут же, а ми продовжимо далі.

 

 INTP

Як ІТ-спеціаліст я допомагаю своїм колегам усунути неполадки з їхніми комп’ютерами, що часто пов’язано з відключенням живлення блоків. Це полягає у фантастичному способі сказати своїм колегам вимкнути і увімкнути комп’ютер. Проте іноді проблема буває дещо складнішою, наприклад, комп’ютер навіть не був включений у розетку.

 

ESTP

Копір завис, тому я його стукнув, і тепер, хоча він може виглядати пошкодженим і трохи димитись, він працює краще, ніж будь-коли.

 

ISTJ

Дехто з моїх колег подумав, що було б смішно, щоб Сара обставила мій офіс для практичного жарту. Але я не знайшов це ні смішним, ні практичним. Це офіс! Добре? А не популярне телешоу «Офіс».

 

ESFJ

Зустрінемось в кафешці після роботи, адже у Керол сьогодні День народження. Це її великі 4-0... але вона всім каже, що їй 36, тож удавайте, що я вам цього не казав.

 

ISTP

Мої улюблені колеги? Ті, хто зі мною не розмовляє.

Моя улюблена частина дня? Коли я піду додому.

Мій улюблений вид роботи? Робота по дереву.

 

ESFP

Чувак, минулої ночі в клубі був ульотний четвер, я тобі скажу. Це було як… *дзвонить телефон* Зачекай одну секунду.

*в телефон* Доброго дня! На жаль всі оператори зайняті, передзвоніть будь ласка пізніше. Дякую.

*продовжує* Ми були такі: «Вааааау...»

 

INFP

Якби я був головним, перше, що я зробив би, щоб зробити цю роботу на 100% краще, — це позбувся телефонів. Просто вирвав їх зі стіни. Якщо людям потрібно зв’язатися із службою підтримки клієнтів, вони можуть просто надіслати нам електронний лист. Друге, що я б зробив - це позбувся електронної пошти.

 

ENTJ

Я думав, що він кличе мене туди, щоб підвищити. Виявилося, що йому просто потрібна була допомога з конвертацією бісового PDF-файлу.

 

INFJ

Так, мені подобається тут працювати. Я маю на увазі, якщо Ви спитаєте чи це робота моєї мрії? Ні. Але чи хороша зарплата? Ні. Але чи подобається мені працювати з людьми тут? Ні. Але чи змінюю я тут світ на краще? Не дуже. Але чи маю я певні пільги? Я маю на увазі, що у мене були проблеми з зубами, але...




16 персоналій, коли їм тиснуть на їхні болючі точки

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

[ Зміст до попередньої статті ]


ESTP

Перестань підбурювати мене, брате, я щойно залатав останню дірку, яку пробив в гіпсокартонній стіні. Мій орендодавець каже, що ще одна, і я не отримаю свою заставу назад. Але знаєш що? Я починаю думати, що це коштує цих п’яти сотень доларів.

 

INTJ

Якщо Ви хочете ускладнити собі життя – все в порядку. Але коли Ви ускладнюєте моє життя – тут я проводжу межу.

 

ESTJ

Ви всі некомпетентні осли, ви всі звільнені! Гаразд, зачекай секунду, ти просто погодишся з цим і підеш? Без бою?.. Ну, вгадай тепер що? Тепер ти дійсно звільнений… І ти просто йдеш геть? Знову не влаштувавши скандал?!

 

ISFP

Ти не розумієш, чому я злий? Звісно, ти не зрозумієш цього, ти ніколи не зрозумієш мене. І ось, що не так з цим світом – ніхто мене не розуміє.

 

ESFP

Я не можу повірити, що вона просто прочитала моє повідомлення і залишила мене без відповіді. Вона довела мене до того, що мені довелось їхати до її місця проживання, щоб роз’яснити їй все. Мені байдуже, навіть якщо мені доведеться підпалити будівлю, щоб привернути її увагу. Я не буду проігнорований.

 

ISTJ

Якщо Ви хочете проігнорувати всі мої дані і робити все по-своєму – це добре. Насправді це чудово. Я можу створити цілий список нових даних про те, що відбувається, коли такі люди, як Ви, ігнорують мої поради.

 

ENTP

Я просто знищив тебе словесно, а ти все ще думаєш, що маєш рацію? Чорт, мабуть, моя мама була права: якщо людина ідіот – то це надовго. Але я буду продовжувати намагатися, трясця б тебе вхопила.

 

ISFJ

Я не хотів цього робити, але у мене все записано тут. 3 квітня ти сказав мені, що помиєш посуд, 4 квітня посуд стояв ще в раковині немитим, 5 квітня він продовжував лежати немитим. Чи потрібно продовжувати?

 

 ESFJ

О, ти забув зробити ту єдину річ, про яку я тебе просив? Ну, все в порядку. Зовсім ні, я не закипаю від злості. *крізь зуби і криву посмішку* Чому ти так думаєш?

 

INTP

Я не серджуся, добре? Мені просто набридло говорити з тобою, так як ти - великий, тупий ідіот. І я не плачу, це ти плачеш. T_T

 

ENFJ

Ви знаєте, з люті зазвичай нічого хорошого не виходить. *зловісно* Зазвичай. *милим голосом* Але я збираюся використати цю негативну енергію на користь. *по-змовницьки* Повномасштабна кампанія проти вас і всього, за що ви виступаєте!

 

ISTP

Ну, ця взаємодія з Вами ствердила мене в моєму бажанні назавжди піти від людства.

 

ENFP

Все гаразд, коли кожен так жахливо до мене ставиться. Я просто переїду і почну нове життя. І тоді ви всі скажете: «Гей, куди подівся той хлопець? Він був досить крутим. Ми, схоже, не сприймали його як належне і нам не слід було так себе з ним поводити» Але буде надто пізно, я піду.

 

INFP

Спочатку ти штампуєш мене і мої почуття, а потім називаєш мене «тригерованим». Чи знаєш ти, що, вживаючи це слово, ти використовуєш законний медичний термін, щоб оправдати мій праведний гнів? Тобі потрібно буде вибачитися не тільки переді мною, а й перед усіма в медичній спільноті, хто справді має справу з тригерами. Ок? Тож краще почати зараз, тому що тут буде багато людей.

 

ENTJ

Усі роблять помилки. Всі ми люди. Але це не виправдовує помилки, тож мені знадобиться повний план дій того, як ви виправите свою кричущу помилку, на моєму столі до кінця дня або ви ніколи більше не будете працювати в цій галузі. Капіш?

 

INFJ

Чи ти знаєш, наскільки ти мене розлютив, що мій гнів навіть подолав мій страх конфлікту? Серйозно, такого ще ніколи не було! Я зараз типу як наляканий! Як ти міг так зі мною вчинити? Я не знаю, чому я все ще досі кричу!





16 персоналій взаємодіють з проблемною людиною

Поперекладаю тут всякого


[ Зміст до попередньої статті ]

Зміст до попередньої статті

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Закінчення - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/



INTJ

Зачекайте хвилинку, ви робите обличчя, яке я зарезервував для тупих, дратівливих людей. Як ви смієте, пане?

 

ESTP

Пані, я працівник роздрібної торгівлі з мінімальною зарплатою, і мені нема чого втрачати. Тож продовжуйте кричати на мене, бо ваш купон закінчився. Побачите, що станеться!

 

ESFJ

Незважаючи на те, що ти був жахливо грубий зі мною сьогодні, я маю справді подякувати тобі, тому що ти дав мені те, про що я зможу постійно говорити з своїми друзями та родиною весь наступний місяць.

 

INTP

Я просто не розумію, чому ти так нелогічно поводишся? Чому твої емоції диктують твої дії, коли ти явно неправий? У одного з нас є серйозні проблеми і я сподіваюся, що цього разу це не я.

 

ISFJ

Оскільки ми, мені здається, ображені один на одного, я думаю, що нам слід розповісти про свої почуття. Ой, ти не хочеш говорити? Ну, це нормально. Я просто буду питати тебе, як ти почуваєшся, поки ти не розколешся.

 

ENFP

Нічого страшного, що я тобі не подобаюся. Це не проблема, все гаразд. Але якби ти могла просто пролити світло на те, чому я тобі не подобаюся, щоб мені більше ніколи не доводилося відчувати цю нищівну відмову і перегорнути сторінку, це було б чудово.

 

 ISTJ

Ви не можете не погодитися з тим, що я говорю. Я буквально просто перечислюю факти. Ви вирішили не погоджуватися з моїми фактами? Це так не працює.

 

ENTJ

Я не хочу тиснути, але я дійсно не розумію, чому ти не реагуєш позитивно на мої дотепні, тонкі, розумні жарти. Може тобі потрібно, щоб я їх повторив? Ти дурний чи що?!

 

ISTP

Ти не задоволений мною? Шкода. Я з дитинства ніколи нічим не був задоволений. Ласкаво просимо в мій світ!

 

ESFP

Мені неприємно, що вона завжди робить себе центром уваги. Вона завжди намагається вкрасти мій успіх. І так, я знаю, що вона моя племінниця і їй лише 18 місяців. І що з того?

 

ISFP

Спробуйте побачити це по-моєму. Ви можете помилятися, але все одно думаєте, що все гаразд. Лише час покаже, правий я чи не правий, але я можу сказати Вам прямо зараз, що Ви не праві. 

 

ENFJ

Що ж, це було мило, коли ти невпинно принижував і критикував мене, поки я намагався практикувати усвідомлене неосудження та люб'язність, але, вибач, мені вже пора йти, щоб кричати в подушку до втрати свідомості.

 

ENTP

Вау, я знаю, коли я став переможений людиною, сильнішою за мене! Звання "найбільшої занози в сраці" дістається тобі. Я справді в захваті від твоєї наполегливості. Мені потрібно багато чого навчитися.

 

INFJ

Я справді зустрів гідного противника. Ця людина настільки складна, що я не знаю, як змінити ситуацію на краще. Усі мої старі трюки для погашення конфлікту лише погіршують його. Я відчуваю себе професором X, коли він втрачає свої сили. У мене нічого не виходить!

 

ESTJ

Тіммі, я вдячний за те, що ти намагався бути корисним для нашого спільного проекту. Проте все, що ти робиш, є дурним і псує все, що ми робимо, тому ми всі будемо вдячні, якщо ти перестанеш допомагати.

 

 INFP

Знаєш що, я не хотів заходити так далеко, але ти справжня людина на букву П! Саме так! Ти правильно зрозумів! Погана людина!


16 персоналій намагаються вибачитись

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

[ Зміст до попередньої статті ]

Зміст до попередньої статті

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Закінчення - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/


INTJ

Мої вибачення, за те що Ви відчули себе ображеним через те, що я сказав. Можливо, якби мої слова не були такими точними, Вас би вони так не зачепили.

 

ESFJ

Я знаю, що ти сказав, що це не так вже й страшно, але мені все ще так шкода, що я забув про твій половинний День народження [деякі починають святкувати свій ДН за місяць наперед і для них це Місяць народження, вони відмічають – місяць до ДН, половина місяця до ДН, тиждень до ДН], тому я приніс тобі кілька речей: деякі квіти, трохи повітряних куль, торт з морозивом. Нічого особливого.

 

ESFP

*співає* Дитинко, мені шкода (я не шкодую) Але серйозно, мені дуже шкода за те, що я на тебе наїхав на своєму авто. Мабуть, я не повинен був закривати очі, поки я співаю та їду.

 

ENFP

Ти вже не сердишся на мене, правда? І ти знаєш, що я люблю тебе? І ти мене теж любиш, правда? Хоча я іноді роблю дурні речі? Ти обіцяєш? Бо це, мабуть, повториться ще кілька разів, не буду брехати.

 

ISTJ

Я думаю, якщо ми візьмемо деякий час, щоб охолонути, а потім повернемося до цього питання, Ви побачите, що я був повністю правий у всьому.

 

ESTP

Мені шкода за те, що я зробив. Нагадайте, що це було знову? О, чорт, так. (сміється) Це було дуже погано, так? (сміється) Вау, так.

 

ENTJ

Ваш запит на вибачення наразі розглядається. Після обговорення я повернусь до вас із рішенням. Будь ласка, зачекайте два-три робочі дні для завершення процесу перевірки.

 

ISFJ

Вибачте за владність, але іноді мені доводиться втручатися і виконувати роль мамусі. Так, я знаю, що у вас вже є мама, але Керол не завжди на висоті, чи не так?

 

ISTP

Я знаю, що ти все ще засмучений через мене, але я думаю, що сьогодні ми отримали цінний урок. Усе це сходить до старої приказки, яку дід Панас говорив нам в дитинстві: «Ось така ***, малята».

 

ENFJ

Я не хотів тиснути на тебе надто сильно. Я просто подумав, що ти здатний зробити більше зі своїм життям. Тепер я бачу, що помилився. Це твоя межа, і я мушу це поважати.

 

 ISFP

Іноді слів не вистачає, тому я написав для тебе пісню. *співає*

В - тому що мої вибачення щирі

И - і я обіцяю купити тобі пива

 

ENTP

Я не впевнений, що зробив чи сказав щось не так, і для мене навіть не очевидно, що я маю вибачатись, але мені дуже шкода. Це ніколи не повториться, що б «це» не було.

 

INTP

Зачекайте, ти засмучений через те, що я сказав? Я? Яке тобі взагалі діло до моїх слів? Ти повинен попрацювати над своєю самооцінкою, бро.

 

 ESTJ

Тіммі, я просто хочу тобі сказати, що я (заїкається). Я (заїкається). Я... Ні, я просто не можу цього зробити. Я сказав те, що сказав, і я за це стоятиму!

 

INFJ

Мені шкода, що я розчарував тебе, але той факт, що ти не можеш читати мої думки і розуміти мою позицію, засмучує. Я думав, ти мене знаєш, ось і все.

 

 INFP

Вибачте, я не хотів змусити всіх думати, що я вмер, не з’являючись ніде й не відповідаючи на телефон. Мені просто потрібно було трохи особистого часу. Часу, так, на півроку. Ви всі знаєте, як це, правда?


16 персоналій як керівники

Поперекладаю тут всякого

[ Зміст до попередньої статті ]

Зміст до попередньої статті

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Закінчення - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/



ENFJ

Доброго ранку всім! Здрастуйте? Я не чую вас! Ось і настав ранок понеділка, 7:30. Чудово, приступаємо до роботи! Карен, я бачив, як ти показала мені палець. Це не професійно.

 

ISFP

Технічно, так, Ви дотримуєтеся дрес-коду компанії. Однак Ви носите комір з широко розставленими кутиками, і я думаю, що вузько поставлені кутики будуть набагато краще поєднуватися з Вашою квадратною головою.

 

ESTP

Купуй! Продай! Купуй! Почекай секунду. Що я взагалі купую? Я навіть не знаю, що це таке, але дай мені 10 000 акцій.

 

ENTP

Ти кажеш мені, що знущання над інтернами вважається притисненням? Але це обряд. Я ще пам’ятаю, як інтерном мені доводилося пити чашку розчинної кави поки стояв надворі на снігу лише в самій білизні. Це зробило мене людиною, якою я є сьогодні.

 

ESFP

Ви, хлопці, так старанно працювали, затримувались на роботі, викладались на повну і тому я приготував для вас сюрприз. Ні, не премія. Караоке-вечірка!

 

 ISTJ

Судячи з цих результатів, мені було б краще найняти мавп із зоопарку, щоб вони виконували вашу роботу, але оскільки ви всі трохи охайніші, ніж мавпи, ваша робота поки ваша.

 

INFJ

Бренда, я знаю, що зараз ти переживаєш дуже важке розлучення, і я співчуваю тобі. Але ти все одно не можеш прийти на роботу з вином у своєму термосі. Це просто не професійно. Так, навіть якщо це біле вино.

 

 ENTJ

Через твої дії я втрачаю прибутки. А знаєш, що відбувається, коли я через когось втрачаю прибутки? Я дбаю про те, щоб ця людина їх також втрачала. Вибач, я не дуже зрозуміло висловився. Якщо ти не виправишся, я тебе звільню. Гаразд? Бувай.

 

ISTP

Якщо хтось зателефонує – мене нема. Запам’ятай, мене немає в офісі вдень, а можливо й ніколи.

 

ESTJ

Тіммі, ти зробив величезну роботу. Ти прекрасна людина, справді. Найкращий, чудовий хлопець. Ти звільнений.

 

ISFJ

Щоб зробити це робоче місце дещо більш бадьорим, я почну використовувати смайлики у всіх своїх службових записках… Хм, тепер, коли я думаю про це, скажіть бухгалтерії, щоб вони також внесли їх у зарплатну відомість.

 

 INTJ

Я визнаю, що рада прийняла рішення, але враховуючи, що це дурне рішення, я приймаю рішення його проігнорувати.

 

INFP

Якби ви могли зробити мені цей звіт до кінця дня, це було б чудово. Але не поспішайте, не поспішайте. Я не хочу завдавати вам незручностей. Ми запізнюємось лише на 12 днів.

 

ESFJ

Знаєте, мені подобається думати про нас як про сім’ю, велику дисфункціональну сім’ю. Іноді ми сперечаємося. Іноді доводиться втручатися HR-ам. Але врешті-решт ми надолужуємо втрачене, тому що нам всім вкрай потрібна зарплата.

 

INTP

Ні, я не можу прийняти цю роботу, у неї багато логічних помилок. Тобі треба все переробити. Що, який дедлайн? Ні, мені байдуже на дедлайн. Дай мені щось, що має сенс!

 

ENFP

Ця компанія є найкрутішим місцем для роботи. У нас повноцінний спортзал. У нас є спа та гідромасажна ванна. У нас є кафе-бар. У нас є справжній бар із 14 крафтовими сортами пива. У нас є настільні ігри. У нас є піч для піци на дровах, і ми пропонуємо необмежену оплачувану відпустку. Ніхто ніколи тут нічого не робить і ми просто зливаємо гроші, але ми круті!



16 персоналій на співбесіді на роботу

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

[ Зміст до попередньої статті ]


ENFJ

- Я розумію, що це, мабуть, стрес для Вас, коли приходиться наймати когось нового. Просто дайте мені знати, що я можу зробити для Вас, щоб все пройшло максимально гладко.

 

ISTJ

- Ваша вакансія була трохи незрозумілою, тому я переписав її і зробив трохи більш впорядкованою. Статистично, це повинно привабити значно більше висококваліфікованих кандидатів.

 

 ISFJ

- [Інтерв'юер] У який момент у вас виникли розбіжності у поглядах на роботу?

- Я вважаю, що розбіжності взагалі непотрібні. І поки всі почуваються добре, щасливі та ладнають між собою, керівництво може робити все, що вважає за потрібне.

 

ISFP

- [Інтерв’юер] О, що ви... ?

- Ой, вибачте, я щойно малював Ваш портрет. Ви можете забрати це собі. Крім того, мені було цікаво, чи є у вас чайний бар для співробітників?

 

ESTP

- [Інтерв'юер] Чи можете ви впоратися з швидким робочим ритмом?

- Швидкість, з якою ви задаєте мені ці запитання, змушує мене сумніватися, наскільки це дійсно швидко відбувається.

 

INTJ

- [Інтерв'юер] Ким Ви бачите себе через п'ять років?

- Генеральним директором компанії, яка купить вашу компанію і збільшить прибутки у сто разів.

 

INFP

- [Інтерв'юер] Що це?

- Це вірш, який я написав про те, як я ставлюся до цієї співбесіди. Він називається «Я замикаю себе у клітку зсередини».

- [Інтерв'юер] Гаразд.

- Насправді це дуже добре вийшло.

 

ENFP

- [Інтерв'юер] Я бачу, що у Вашому резюме є прогалина. Чому це сталось?

- А? (сміється) так, прогалина у моєму резюме... так само, як і щілина у ваших зубах, я правий?.. Я просто граю словами, просто жартую, не ображайтесь… Прогалина в моєму резюме?.. Вибачте, я просто зачарований Вашими зубами.

 

 ESTJ

- [Інтерв'юер] Які б ви назвали Ваші сильні сторони?

- Моє резюме недостатньо деталізоване? Мені потрібно повторити Вам все по буквам? Ось, дай мені. (забирає резюме) Дозвольте мені просто прочитати це Вам, оскільки, мабуть, воно недостатньо зрозуміло написано.

 

ENTJ

- Гаразд, Вас прийнято!

- [Інтерв'юер] Насправді ми проводимо з Вами співбесіду, щоб вирішити чи наймати Вас.

 

ESFP

- Ой, вибачте, на яку вакансію я проходжу співбесіду?

- [Інтерв'юер] Бухгалтер по заробітній платі.

- (сміється) Про що *** я думав?

 

INTP

- [Інтерв'юер] Чому ми повинні найняти вас?

- Якесь дурне питання.

 

ENTP

- [Інтерв'юер] Якщо ми дамо вам роботу, скільки грошей Ви зможете для нас заробити?

- Ну, це залежить від того, що Ви розумієте під грошима. Для мене не очевидно, що ми говоримо про одне й те ж.

 

ISTP

- [Інтерв'юер] Які Ваші слабкі сторони?

- О, жодної.

 

INFJ

- [Інтерв'юер] Розкажіть трохи про себе.

- Просто скажіть мені, ким Ви хочете, щоб я був, і я ним буду.

 

ESFJ

- [Інтерв'юер] У Вас є до нас запитання?

- Гей, забудьте про питання, я приніс тістечка. Налітайте!


Найбільш екстравертні екстраверти

[ Зміст до попередньої статті ]



Рейтинг: 

НАЙЕКСТРАВЕРТНІШІ ЕКСТРАВЕРТИ І НАЙІНТРОВЕРНІШІ ІНТРОВЕРТИ


Спершу, які є ознаки екстраверта? Вони:

1)      - Шукають соціальні контакти, це їх не виснажує

2)      - Більш балакучі, вони люблять ділитись тим, що відбувається в їхній голові

3)      - Більш впевнені, більше мають ентузіазму, більш імпульсивні

4)      - Більше відгукливі до позитивних емоції, їх легше чимось захопити, їм легко почати почуватися щасливими

5)      - Загалом доволі активні і рухливі

Ви колись бачили людину, яка підходить і каже: «Гей, не знаєш як зробити таку штуку?», а ти: «Ну, найкраще було б А, але це якщо буде Б, бо якщо спершу не зробиш Б… та в принципі, нащо я це розказую? Ти вже все рівно побіг робити А» Хто-небудь знає, як балакати з цими екстравертами, щоб вони тебе дослухали? хоч раз?

Інтроверсія – ні що інше, як низька екстраверсія, тобто людина менше шукає соціальних контактів, менш балакуча і т.д. З віком люди стають більш інтровертними, але це не перевертає усе рівно екстраверта в інтроветра.

Базово, чим більше ви екстравертна людина, тим ймовірніше, що ви будете починати розмови.

 

Найбільш екстравертними все ж вважаю холериків (ExxJ), бо для них домінатною функцією є F чи T, тобто вони всі зосереджені на тому, що інші люди роблять чи як вони почуваються. Більш екстравертним мабуть є T, бо можна більш впевнено почуватись в логіці, ніж в почуттях. А от між S і N більш презентабельним в цьому світі є Сенсорика. Тобто ті люди, які абсолютно відчувають свою матеріальність, реалістичність і зосереджені на конкретних речах.

Наступними підуть сангвініки (ExxP). Вони не настільки зосереджені на людях, як попередні. Для них найбільш важливим є різні речі, концепції і новий досвід. Інші люди для них – це частина інших речей чи досвіду. ExxP типи хочуть були в колі інших, але здебільшого не тому що вони зацікавлені в інших людях, не тому, що вони роблять і думають, а скоріше тому, що ці люди якимось чином можуть презентувати ідеї і досвід, що для ExxP цікаві. Також інші люди можуть розказати смішний жарт чи цікаву історію. Тут не йдеться про рішення, які приймають інші люди чи що вони збираються робити. 

Для домінантних екстравертних S чи N важливо не залишатись таким, як був. Ці функції постійно шукають новий досвід, нове оточення, нових людей, вони більш імпульсивні, в них більше ентузіазму щодо ідей та речей, тому ця властивість може перенести їх в більш екстравертну категорію.

Флегматики (IxxJ) також сфокусовані на тому, що інші люди роблять і говорять, але не в настільки божевільний спосіб, як ExxJ типи, які цим живуть, які цим дихають. Так, це для IxxJ важливо, вони зав’язані на людях, але це не все для них. Для них домінатною функцією є інтровертне S чи N, що означає обмеження і організацію наявної інформації. Тобто головним для них є: як я можу взяти всю цю інформацію та організувати її? Це природньо робить їх більш інтровертними, ніж ExxJ. Але так само, як ExxJ, IxxJ мають опір до нового, вони хочуть робити все второваною доріжкою. До речі, саме через це IxxJ важко бути зрозумілими, бо їхньою домінантною функцією є інтровертне сприйняття. Інтровертне - значить особисте, індивідуальне. Це значить, скільки є IxxJ, стільки є їхніх власних бачень світу. 

Першим, що люди бачать – це екстравертна функція, тому дехто може плутати цих людей з екстравертами, бо вони не помічають, що попереду є ще більш потужна функція, інтровертна. В такі моменти менше кілоджоулів піде на погодження, що ти екстра, ніж пояснити все.

Останніми є меланхоліки (IxxP). Вони найінтровертніші інтроверти, вони можуть сидіти десь в будці посеред поля і розмірковувати, що ця будка для них значить – і їм так комфортно. Для них провідною функцією є інтровертне T чи F. Це функції направлені на прийняття рішень, що тут є внутрішньою справою. Тобто це звучить як: "Яке рішення я збираюсь зробити?" Вони є остаточним суддею, фінальним арбітром, і їм для цього ніхто не треба. Вони будуть ігнорувати будь-чию вхідну інформацію і будуть робити те, що власне вони хочуть. Власне цей тип і є найбільш інвернтим, бо вони найбільш зосереджені на вічності, і це вони найменш висловлюють іншим людям. Вони найменш балакучі, вони віддають перевагу сидіти десь в куточку і слухати, ніж втручатись у будь-що. Якщо ви зачепите тему, яка у IxxP на умі, яка їм зараз цікава, вони почнуть говорити і не заткнуться, проте зазвичай, вони все тримають в собі. Це той тип, який найбільш точно знає, хто він такий, найбільш впевнений у власних почуттях і баченні всього, але найменш впевнені в тому, що це треба висловлювати. Тобто вони все будуть робити своїм власним шляхом, але тихо. Вони будуть уникати конфліктів, але усе рівно залишаться при своїй думці.

 

Таким чином рейтинг:

1.       ESTJ

2.       ENTJ

3.       ESFJ

4.       ENFJ

5.       ESTP

6.       ENTP

7.       ESFP

8.       ENFP

---------------

9.       ISTJ

10.   INTJ

11.   ISFJ

12.   INFJ

13.   ISTP

14.   INTP

15.   ISFP

16.   INFP 

16 персоналій взаємодіють на винному фестивалі

[ Зміст до попередньої статті ]


Сценка

16 персоналій взаємодіють на винному фестивалі



ISTJ: - *класично потягує вино* Так, так, це приємно. *виливає решту з бокалу у спеціальне відро*

ESFP: - Гей, гей, гей!!! Ти це виливаєш?

ISTJ: - Я скуштував його смак. Це виконало свою мету.

ESFP: - Пфф! Це марнотратство, ось що це є! Віддай сюди. *забирає невипите вино*

ISTJ: *відхиляється від цього алкоголіка*

ESFP: - ...і відро теж. *забирає відро*

 

ISFJ: - Гей! Хочеш вина?

ENFP: - О, ні, мені не слід, дякую. Насправді мені завтра рано на роботу.

ISFJ: - Ну, гаразд.

ENFP: - Я насправді *дивиться на неіснуючий годинник*, мабуть, повинен піти приблизно через півгодини, тому я не буду пити вино, дякую.

[через 3 години]

ENFP: - *легковажно і з вином в руках* Боже, я знаю! Завтра я обов’язково просплю будильник! Як це смішно, хаха! Що це грає? Це моя улюблена пісня. Може підемо танцювати?! Давай робити помилки! Єєє!

 

ENFP: - *підбігає до сомельє* Добридень, вибачте, чи можу я замовити Розе для столика №5? Дякую!

ISFP: - О, ми... ми... *але ENFP вже пішов* у нас немає Розе… Хм… *змішує біле і червоне вино* Ось так! Розе!

 

ESFJ: - Пані та панове, тут у нас є своє власне Шардоне! І я хочу, щоб ви знали, що це чудово поєднується із запіканкою з тунця. Це маленька порада від експертів! [Жоден експерт цього не казав]

ESTJ: - Вибачте, пане. В останній раз кажу, Ви тут не працюєте. Це можна зрозуміти і по тому, як Ви наливаєте вино. Давайте я Вам покажу. *бере пляшку, показує* Ліва рука за спиною. Гарна і врівноважена постава. В правій руці на рівні етикетки тримаємо пляшку і плавним рухом наливаємо вино, щоб випадково не збовтнути можливий осад. Я класний, а Ви – ні!

 

ENTP: - І тому, через одержимість кожного в суспільстві тільки собою…

ISFJ: - *ввічливо слухає*

ENTP: - сучасна молодь росте більш жадібною та корумпованою, ніж будь-коли. Чому? Бо всі вони нарциси.

ISFJ: - *робить обличчя: «хтось будь ласка, допоможіть мені»*

ENTP: - І за іронією долі, вони стають жадібнішими до влади, ніж будь-коли. Це те, що вони типу як ненавидять! Не схоже, щоб вони це ненавиділи, чи не так?

ISFJ: - *ввічливий кивок, але насправді відчуває страх*

 

INFP: - Перепрошую? Хто той чоловік в темній сорочці? Тому що мій друг посилає мені панічний сигнал очима і я трохи стурбований.

INTJ: - Я б про це не хвилювався. Це просто ENTP. Він безвідповідальний і необачливий, коли випиває.

INFP: - М, гаразд. Ну, тоді я просто поговорю з цією жіночкою.

INTJ: - О, я б не став цього робити. Це ENFJ.

*ENFJ стоїть далі і стверджує загальні банальності*

INTJ: - Вона процвітає в таких умовах тому що вона справді добре вміє маніпулювати вразливими.

INFP: - Гаразд.

INTJ: *відвертається даючи знати, що з цією розмовою покінчено*

 

INFP: *Підбігає одразу до ENFJ* Привіт.

ENFJ: - Привіт!

INFP: - Я чув, Ви любите слухати, як люди розповідають про себе?

ENFJ: - Ну, знаєте, я не те, щоб люблю слухати, насправді, мені більше подобається розуміти, що переживає інша людина...

INFP: *щасливий, що нарешті хтось вислухає*

 

ENTP: - ...і таким чином, світ виглядає досить похмурим, чи не так? А Ви не чули жодного слова, що я щойно сказав.

ISFJ: - Ой, ну що Ви? Нііі! Звичайно, я слухав! Ви говорили про нарцисів і… суспільство і... чи було щось про курей?

ENTP: - О, нічого страшного, я перечислював для себе різну інформацію. Ви могли б бути й просто деревом.

 

Сомельє: -Тож, Ви сьогодні віддали б перевагу Ширазу, Мерло чи Піно Нуар [усі червоні, до речі]?

ISTP: - Ну... Не знаю… Ем… Червоне. *стоїть з виглядом «Мої друзі привели мене сюди під неправдоподібним приводом»*

 

ENTJ: - ... і 2017 рік був важким для Вердело, тому що особливо холодна зима там означала, що дубильні речовини не могли належним чином проникнути у виноград. А ти хочеш послухати, як я хвалюсь своїми «знаннями» виноробста...

INFJ: *думає: «Боже мій! Бред із маркетингу вже тут! Я ніколи раніше не бачила його на соціальних заходах. Чи впізнає він мене? Краще я прийму свій чарівний вигляд»*

ENTJ: - ...на минулорічній Великій конвенції з дегустації в Поркі був прекрасний врожай. У вина був оксамитовий смак та дубильні речовини в самий раз...

INFJ: *думає: «Я думала, він по суботах грає у теніс зі своєю мамою. Мені доведеться відредагувати копію його розкладу, який я прикріпила до своєї пробкової дошки. Чи міг він сюди прийти, тому що він почув, що я буду тут? Якось випадково під час своєї обідньої перерви на початку цього тижня я промовилась про це, хм. Добре, Бреде, я бачу тебе наскрізь»*

ENTJ: - ...і це насправді смішна історія.

Корк-майстер запізнювався, і тому УСІ члени одноголосно проголосували за те, щоб я сам склав протокол засідання і...

INFJ: *думає: «Боже мій! Він дивиться сюди! Швидко! Будь милою!» Видає очевидно фальшивий сміх*

ENTJ: - *не помічає фальші* Я знаю, просто смішно, як все виходить, чи не так?

 

INTP: *насолоджуючись самотньою прогулянкою виноградними плантаціями, раптово помічає: «О, ні! Людина»*

ESTP: - О, гей, чоловіче! Хочеш винограду?

INTP: - Ні, дякую.

ESTP: - Ти багато втрачаєш. Він досить смачний.

INTP: - О, я уявляю, який він, враховуючи, що явно походить не з тієї лози.

ESTP: - Що ти маєш на увазі?

INTP: - Ну, я маю на увазі - подивіться на різницю: виноград на лозі явно не готовий до збору врожаю, а той, який у вас - яскравий, стиглий і соковитий. Виглядає так, ніби його купили в супермаркеті.

ESTP: - Що?

INTP: *показує на пакет зі штрих-кодом, з видом, що ніхто не зможе надурити його Ti*

ESTP: - Почекай. Звідки це взялося? Гей! Я не пам'ятаю, щоб їх купував! Я не пам'ятаю, щоб їх купував!

Мемчики MBTI 2

Мемчики MBTI 1 - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/



"Я Інтуїт, а мої батьки Сенсорики"




Нема такої речі як свобода


"Я ніколи не робила помилок у своєму житті. Одного разу я думала, що зробила, але я помилилась" Люсі Ван Пелт

ESTJ - впевнені і рішучі


Я маю Te і я не боюсь його використовувати


Не всі xSxJ однакові.

ISTJ: "Я захищатиму тебе доти, доки ти будеш готовий"

ESFJ: "Я зберігатиму тебе в теплі доти, доки ти не будеш готовий"

ISFJ: "Я носитиму тебе доти, доки ти не будеш готовий"

ESTJ: "Лети, падло"


1 - Студентське щастя, зосередженість і відчуття свободи

2 - А це ESTJ вчитель


ESTJ мають xNFx на сніданок... споконвіку!

- Ви не можете це пояснити!


ESTJ, коли вони з'ясовують, що вони помилились


INFP: - Я люблю тебе.

ESTJ: - Спасибі.

INFP: - Це, власне, не та відповідь, яку я очікував.

ESTJ: - Велике спасибі?



"Торкання до проводів спричинює миттєву смерть. Штраф 200$"

Наглядач ESTJ. Це має спрацювати.


ExTJ: Ти хочеш, щоб я поговорила з ним, INFP?

Я доволі хороший буллер (той, хто ображає)





ESTP дає дружню пораду: "Тобі краще вбити цього хлопця ЗАРАЗ, ніж погоджуватись на переговори"


Не впевнений чи я необачливо безвідповідальний

чи ESTP


Бути ESTP як:

"...бач" - "Ну, це не йде згідно плану, якого в мене нема"


Дівчата, прошу, я можу стерти 90% вашої краси вологою серветкою


Ти знаєш, що ми живемо в матеріальному світі, а я матеріальна дівчина. 


ESTP: Хей, бро!

ISTP: Що, бро?

ESTP: Ти такий крутий, бро!

ISTP: Дяк. Не крутіше, ніж ти, бро!

ESTJ: "Братання не дозволяється"

ESTP: Тікай, бро!




INFJ, коли їм розповідають "те, чого ніколи не станеться"



ENFP: - Я думаю, що я справді почав закохуватись в тебе

INFJ: - Вимагаю рапорт на 5 сторінок коли, де, чому і як ти закохався в мене!


За INFJ, які

є персональним психологом кожного, але

усе рівно потребують свого трясця власного


(Ідеаліст, Радник) INFJ дилема:

Я обтяжений благородною метою

але...

я без поняття що мені робити



Вони: - Ти чого мене заблокував?

INFJ: - Ми маємо вибирати, кому ми дозволимо увійти в наш дивний маленький світ.



Коли дуже багато людей, що ти знаєш з різних місць, збираються разом і ти маєш підтримувати той образ, що створив для кожного з них, одночасно (INFJ мають схильність до вдавання тих людей, ким хочуть, щоб їх бачили)





1: - Ми маємо зробити все до завтра. Як у тебе просуваються справи?

2: - Ага... мені просто цікаво скільки ніжок у мокриці

---------------------------------------------

Як це відчувається працювати з кимось, у кого INFP-тип


INFP: - Вау! День був чудовим...

Ла-ла-ла-ла...

.....

Хм, я б хотів, щоб ніколи не народився...


 

INFP, коли їм хтось дає непрохану пораду: "Вау! Дякую"

Зсередини: "Ніхто не питав твоєї думки ти, брудна грязнокровка"


Я збираюсь покинути лавку.

Хтось сідає біля мене.

Я чекаю кілька додаткових хвилин, щоб не образити почуття іншої людини (INFP)


INFP, коли чиясь поведінка щодо них трохи інакша, ніж зазвичай






INTJ: "Більшість людей не знають, що для них краще. Я знаю."


INTJ - тихе засудження інших споконвіку.


Жіноча INTJ, коли хтось знову каже їм поводитись, як xSFx-типаж


INTJ: "Заходь, але залиш своє раниме серце за дверима"




INTJ має 4 режими:

планувати

зациклюватись на чомусь

обговорювати

заглиблюватися в специфічні інтереси замість того, щоб вийти на вулицю



Я не сором'язлива чи тиха. Я просто слухаю, що ти говориш і оцінюю твої слабкі сторони



Хтось: "Ти симпатична"

INTP:


Мій батько поздоровляє мене з тим, що я рано прокинувся

Я, о 6й ранку, що перекусував на кухні перед тим, як піти спати (INхP)


Коли INTP проводить 2 години плануючи кожну секунду їхнього дня, але все рівно все закінчується прокрастинацією

"Дідько, стільки сил ні на що"


"Ти більше ранкова людина чи вечірня?"

INTP: "Та я заледве людина"


Я маю друга

Він хоче спілкуватись

(с) INTP






ISFJ: "Я змушу тебе мати потребу в мені за шість тижнів чи менше"


ISFJ, що робить обов'язки дружини заради традицій



ISFJ - той самий тип, що мати Тереза



Коли ти ISFJ і не можеш знайти спосіб допомогти комусь



"Тобі треба одягтись на Хелловін на роботу"

ISFJ: "Найкраще, що я можу зробити - це з'явитись на роботі"




Хто-небудь: *є художником/ робить арти*

Кожен: "Я ідентифікую його як ISFP"


ххFP: "Я не дріб'язковий"

Також ххFP: "На честь Роджера Баклесбі, що ненавидів цей парк і кожного в ньому"


Коли ISFP бачить сіру кімнату,

через 36 годин...


ISFP - коли ти маєш намір помити посуд, але хтось тобі каже це зробити, тож тепер ти не хочеш


Коли ти ISFP,

і одна з твоїх цінностей була порушена



ISFP: "Слухай, нічого особистого, але чи не можеш залишити мене одного на хвилинку? Мені потрібен простір, щоб робити... різні речі"






О, то ти ISTJ?

Давай, розкажи мені, як все має бути зроблено по книжці.


ISTJ: "Я зроблю INTP схожим на людину"


ISTJ: "Це просто неправильно, синку"


ISTJ *зникає*

Решта світу: "О ні!"


Для ISTJ не можна просто так взяти і порушити правило


Як ISTJ, ми маємо багато знать і можемо допомогти іншим.

Моє лице, коли хто-небудь просить про допомогу



ISTJ: "Ти станеш ідентичним з нами або будеш видалений. Не прости пояснень чи справедливості"





ISTP: *як я почуваюсь, коли щось полагодив*



INFJ: "Я не розмовлятиму з ним, тож він зрозуміє, що я злюсь"

ISTP: "Прекрасно, вона не турбувала мене весь день"


ISTP: "Не впевнений чи інші люди занадто гостро реагують,

чи у мене просто нема почуттів"


ISTP: "Якщо це не зламано, ми це зламаємо!"


"Збалансуйте ці 6 цвяхів так, щоб вони не торкались дерева"

INTP: "Якщо це працює - це працює"

ISTP: "Готово" (буквально "зацвяшив")


ISTP - жодних соціальних навичок, просто тваринний магнетизм


ISTP: "Тільки спробуй-но підійти до мене!"


1: Стоїть з плакатом: "Не всі ISTP є холоднокровними соціопатами"

2: Всередині мемчики, що базуються на MBTI-стереотипах, а пан, що забрав плакат: "Якби ці діти вміли читати, вони були б дуже засмучені"




Інструкція до людей: закінчення

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Бонус - Когнітивні функції http://blog.i.ua/user/2222714/2387143/



На кінець


Коли піде дощ, я не можу
вам точно спрогнозувати, 
куди впаде кожна конкретна крапля,
але я можу з впевненістю заявити,
що вулиці будуть мокрими.

 

Великою помилкою людей є те, що вони вважають, що інші такі самі, як вони. Не судіть і судимі не будете.

Ми розібрали основні характеристики людини згідно MBTI. Стало видно, що є просто різний спосіб мислення людей, що сторони є сильні, а є слабші. Нема одного розміру, що підходить усім. Можливо той підхід, який використовує ваш сусід не є неправильним, він просто інший. Можливо це не з вами якісь проблеми, можливо це формула по якій працює ваш мозок. Але в будь-якому разі ваш тип – не є вашим виправданням, просто він показує шлях. 

Після того, як я думаю, що визначила тип, я читаю опис психотипу в неті (до речі, не тикайте людині, що ви визначили її тип, це не ввічливо). Хоча, по-справжньому MBTI себе показує, коли ви застосовуєте ці знання не до інших, а до себе. Це тільки опис того, як працюють вподобання, що першим ділом від природи вступає в реакцію. Це не вказує ні на досвід, ні на таланти, ні вподобання, ні звички, ні життєві цінності, ні досягнення, ні рівень гумору, ні розвиток власне особистості. Це тільки психотип. Дві людини одного й того самого типу не означає, що це та сама людина. Я люблю підбирати опис здорового і нездорового психотипа, щоб уявляти на шкалі від чого до чого прямує людина, що для неї є природнім.

Реально, люди, ҐУҐЛ! У ньому є відповіді на всі ваші запитання. Ви думаєте, я тут опишу всі ваші випадки? Ні. Чи є більш детальна схема опису когнітивних функцій? Є. Але мені було цілком достатньо 4 літер, щоб інтуїтивно орієнтуватись в цьому та знати, де шукати далі практичне рішення стосовно потрібної проблеми.

Дуже висока ймовірність що все, з чим ви маєте проблему, вже перепитано 10 000 разів. Психотип, що вам треба, ніяк не може навчитись не випадати з розмови або дуже легко знуджується? Ґуґліть, як люди його ж психотипу розрулили ситуацію. Потрібна вам людина дуже тривожиться, коли говорить з людьми вищими за статусом? Ґуґліть знову ж таки той самий психотип. Ви не повірите, наскільки ця проблема часто трапляється серед того ж виду чи, навіть, подібного. Ви боїтесь ставити десь підпис, бо думаєте, що це вас якось обмежить, і ви без кінця тривожитесь за майбутнє? Ви не знаєте хто ви є і що подобається, хоча вам скоро на пенсію? Один і той самий голуб переслідує вас, коли ви йдете вулицею, що є нічим інакшим, ніж результатом праці людей в підземній лабораторії = вас газлайтять? Це все є в Ґуґлі. А знання свого психотипу в MBTI дозволяє звузити пошук. Ще жодна людина не пішла проти свого психотипу. Ви просто здивуєтесь, як чітко по сценарію йде ваше життя.

Знайдіть свій тип. Питайте своє оточення. Хай вони скажуть, що насправді про вас знають. Пройдіть через цей біль, бо вони мають бути відвертими, вам треба чесно знати свої риси. Ви не можете бачити себе самі. Деякі скажуть: «Один день я Раціональний, а інший день – Спонтанний, значить я двох видів». Щодень чи щомісяць ви можете змінюватись, як вам завгодно, але тут йдеться саме про схильності до чогось по життю. В розслабленому середовищі легко залишатись збалансованою людиною і майже однаково використовувати, наприклад, то Чуття, то Мислення, а от коли приходить якась напружена ситуація, коли на вас щось тисне, тут люди кидаються до своїх провідних функцій. І яка саме функція провідна – краще видно зі сторони. Вам треба знати, на що ви реально можете покладатись.

Думаєте, вам можна робити тільки так, як в психотипі описано? І тут не можна пхати себе в коробку і підлаштовуватись під стереотипний опис. Це погано грає в довготерміновій перспективі. Наприклад, думаючи: о, я інтроверт, то значить я маю стомлюватись від спілкування з великою кількістю людей і прагнути уникати зустрічей, - і згодом дійсно починає уникати людей. 

Насправді, визначення своїх функцій дає впевненість в своїх сильних рисах. Так, ви можете використовувати свої сильні сторони, але тільки якщо не забуваєте коли треба використовувати і слабкі.

Також це може покращити комунікацію з іншими, коли ви про якусь персону думаєте, що вона дивна, і що у вас з нею конфлікт, тут можна зрозуміти, який патерн між вами грає і та людина вже не така дивна. Тут, правда, як варіант ще може бути, що хтось із вас коза, або ви обидва.

Також по цьому тесту соціоністи вивели схему сумісності типів і, таким чином, ви можете перевірити з ким варто дружити, а кого з своїх друзів треба гнати в шию… Не правильно! Це так не працює. На папері воно може й красиво: «Дивись, як гарно ця функція доповнює цю функцію», але є, читай вище, різний рівень розвитку і різні цілі у вас самих. Дружба - це не про складання пазлів, це про поширення досвіду. Можливо, якщо ви любите замикатись в своїй раковині і притворятись, що вас не існує, то будете не проти, щоб вас хтось іноді вигулював і кидав в нестандартні ситуації, що стимулює мозок працювати в новій сфері. Можливо ви розціните такі акції не як спробу вас знищити, а як цікаву пригоду. Я вважаю, що нема типів які сходяться і не сходяться. Є персона. З розвиненою персоною цікаво спілкуватися будь-якого типу. Заведіть собі 16 друзів. Не можна не любити якийсь психотип. Можна не любити конкретну людину, але не психотип. Всі психотипи є рівними, у кожного свої переваги, що не означає, що котрийсь з них кращий чи ні.

 

Популярний сайт, де можна пройти тест: https://www.16personalities.com/uk

(Проходити тест до того, як ви вивчили когнітивні функції. Дає непогані результати, проте не враховуються особливості і якісь ваші обставини в житті, тож можлива похибка)

 

Що тече в венах MBTI типів?

ENTJ: розбиті душі переможених

INTJ: лід

ENTP: мемчики

INTP: нічого. У них нема вен. Вони роботи

ENFJ: рідке золото

INFJ: амброзія

ENFP: Margarita MIX

INFP: сльози

ESTJ: кофеїн

ISTJ: кров тому, що це саме те, що там має бути

ESTP: горілка

ISTP: бензин

ESFJ: гарячий шоколад

ISFJ: печеньки

ESFP: поп-культура

ISFP: дощ


Мабуть додам мемчиків. Бо що то за лекція без мемчиків?

[ Єєєє, мемчики! ]