хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Про граблі

  • 26.02.14, 14:24
Роздуми про...мого знайомого, працівника міліції, підполковника.

26 лютого 2014 р. о 9:45

Довго обдумував цей  пост: мав сподівання, що цього разу все буде по-іншому. Принаймі - не так, як минулого разу. Але...

Що я вам скажу...

Виявляється, я переслужив при 10-ти з половиною генералах (Цимбалюк-Удав був двічі) :)

Мотринець - Строгий - Рябошапка - Янковський - Максимов - Сало - Цимбалюк  - Пісний -  Щур - Рудяк.

Про декого - не можу сказати нічого: лейтенанти дивляться на генералів не як на небожителів, а як на іногалактян: напевно, вони існують, але - хто ж їх там бачить?

Цікавим генералом був Мотринець. Він міг перебратися в цивільне, зайти, наприклад, в Залізничний райвідділ, вдаючи сільського жителя і пробувати подати в чергову частину заяву про вкрадений паспорт. Його могли звідти нагнати в шию, після чого він повертався: з представленням і в костюмі. Коли жив на Вітовського - зайшов о сьомій ранку просто в спортивному костюмі на огляд місця події: рано бігав, побачив рух, підійшов. Тоді це здавалось дуже демократичним. Зараз я бачу ще момент: генерала ніхто не будив, навіть коли напроти його будинку кидали у вікно гранату.. Ще він писав книжки і пильнував, щоб всі займалися спортом.

Генерали Пісний, Сало і Цимбалюк - це не просто втілення корумпованості: це - беспрєдєл. При них - це була не служба, а.. Піздєц. Пісний - корефан Луценка. Такого рівня корупції, як при Луценку не було при жодному міністрі МВС, ні при Могильові, Білоконю чи Кравченку. Навіть при Захарченку..А нині Лагапєд разом з генералом Москалем тасують генералів.. Можливо, що горбатого виправить могила. Але цюпа картавого до грошей не збайдужить...

Справжніх профі у Львові було два: генерал Максимов і генерал Рудяк. Максимов мав нездалих замів, які не давали жити нікому. Уже не пам'ятаю, чи Альяний був його замом, але такого дєржиморди, як зам Альяний взагалі ні - до, ні після того ніколи не бачив. Це моя особиста думка, можу бути зовсім неправий: може, їх, достойни і було більше, просто по тодішній молодості не мав нагоди пересвідчитися.

Рудяк - не Максимов. Але час, коли керував Рудяк - настільки інший (після генералів-даїшників львівській міліції настала просто торба, такі ділянки роботи, як карний розшук чи слідство - фактично просто перестали існувати), що навіть не уявляю, як інтелігентний Максимов діяв би зараз..

Ви не уявляєте, що таке зайшлому керувати серед чужих, особливо коли чужі - роками формоване львівське болото, щедро угноєне Салом, Пісним і Цимбалюком і їхніми глистами.. Багато говорилося про його корумпованість чи про протидію при революції.. Що таке протидія і дурень при можливостях - можна було переконатись по ситуаціях у Запоріжжі, Черкасах, Хмельницькому. Генерал Рудяк зробив фактично неможливе: він не віддав наказів, які б дали можливість пролити кров.. Якщо думаєте, що це - просто, зараз побачите, як намагаються роззброїти розпущений "Беркут" в Криму.

Мені щиро шкода, що генерала Рудяка змусили піти. Нині навіть близько немає нікого, хто б міг діяти так, як він.

Думаю, що при 12-ому львівському генералі я точно вже не служитиму, мій наказ про пенсію підпише його попередник:) Все закономірно і природньо: ліпше, коли діючі специ є дурними, але молодими, ніж дурними і ста.. досвіченими:) 

Але якщо на місце Рудяка міліцією Львівщини знову призначать керувати Пісного чи когось з його обойми (а це - цілком можливо, якщо замом генерального прокурора призначено Миколу Голомшу - ліпшого корєша генерала Пісного..) -  тоді, певно, попередник не мого 12-го генерала підпише мій наказ про відставку..

11

Коментарі

126.02.14, 23:00

Я,працював при Мотринець - Строгий - Рябошапка! Звільнився за власним бажанням! Зрозумівши,що там мені не місце!

    Гість: NeManul

    226.02.14, 23:09

    Язик неповертається назвати того пацана генералом

      326.02.14, 23:13

      мій коллєга не дослужив до пенсії два тижні... заїхав начальнику мінтовки в рий

        426.02.14, 23:20Відповідь на 1 від taras021

        Я,працював при Мотринець - Строгий - Рябошапка! Звільнився за власним бажанням! Зрозумівши,що там мені не місце! Ще маєш совість значить !

          526.02.14, 23:21Відповідь на 3 від vov4ik126

          мій коллєга не дослужив до пенсії два тижні... заїхав начальнику мінтовки в рийЦе достойний чоловік сам би так вчинив, бо не люблю ідіотів а начальники чомусь майже всі такі!

            626.02.14, 23:21Відповідь на 4 від заблокований

            Я,працював при Мотринець - Строгий - Рябошапка! Звільнився за власним бажанням! Зрозумівши,що там мені не місце! Ще маєш совість значить !Я,ЦЕ ЩЕ В 1997 РОЦІ ЗРОЗУМІВ!

              726.02.14, 23:25Відповідь на 5 від заблокований

              мій коллєга не дослужив до пенсії два тижні... заїхав начальнику мінтовки в рийЦе достойний чоловік сам би так вчинив, бо не люблю ідіотів а начальники чомусь майже всі такі!...був слідаком. шкода що так завершилась його кар"єра... чесним мабуть так "везе"?

                827.02.14, 00:11Відповідь на 6 від taras021

                Я,працював при Мотринець - Строгий - Рябошапка! Звільнився за власним бажанням! Зрозумівши,що там мені не місце! Ще маєш совість значить !Я,ЦЕ ЩЕ В 1997 РОЦІ ЗРОЗУМІВ!Тоді були дуже тяжкі часи, як в країні так і в міліції. Саме пік розгулу бандитизму!

                  927.02.14, 18:46

                  г..... всегда всплывает...

                    1027.02.14, 19:38Відповідь на 9 від kuziok

                    г..... всегда всплывает...За те ми залишаємося добрими людьми

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна