Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Подарунки предків (закінчення)

  • 28.03.11, 18:29
     Ми провели дослідження про вплив веснянок на здоров'я дітей і підлітків.
Дослідження проводились за участю гурту під орудою народної артистки України Валентини Ковальської «Чумацькі діти». Застосовувався метод біогальваніки - це вимірювання стану людини по 12 інформаційних каналах за відсутністю зовнішніх джерел живлення. Аналізувався стан таких інформаційних систем:
1. Легень і каналів, які доставляють кисень.
2. Перикарду, який координує роботу серцево-судинної системи.
3. Серця і всієї серцево-судинної системи.
4. Тонкого кишечника.
5. Каналу трьох обігрівачів.
6. Каналу товстого кишечника.
7. Селезінки і підшлункової залози.
8. Печінки.
9. Нирок.
10. Сечового міхура,
11.Жовчного міхура. 
12. Шлунку.
У всіх дітей після виконання веснянок зріс рівень інформаційно-енергетичного стану органів і систем організму".


Доцент донецької консерваторії Олена Тюрікова займається дослідженням українського фольклору зі студентських років. Найцікавішу частину її записів складають пісні, збережені українськими поселенцями в Сибіру (Томська обл..). Коли прийшов час розшифрувати записи, виявилося, що не вистачає нот для передачі всіх звуків".

Багатство звукової палітри української мови відзначає і Марія Грицай: "Сучасний алфавіт з 33-х літер є дуже скороченим порівняно навіть з 45 літерами, поданими Іваном Федоровим, потрібно відродити найбільше багатство – мовне, бо те, що з мовою – те й з людьми відбувається. 
Автодидактика стверджує, що кожна мова має акцент на певному енергетичному центрі людини. Багатство звукової палітри української мови дає силу людині, тому що українська мова дає змогу відкрити верхні центри людини.
В індійських школах діти впродовж трьох років (у 6-8 класах) вивчають мову санскриту - прадавню українську.
Важливо, щоб і у нас майбутні педагоги були обізнані з нею.
Історична лінгвістика повинна посісти чільне місце"
.
Вплив українського національного одягу на здоров'я людини.
Продовжимо розповідь Марії Грицай про її дослідження. за участю працівників музею ім. Івана Гончара та дитячого гурту "Чумацькі діти" (керівник – нар. артистка України Валентина Ковальська)
Мова піде про вплив національного одягу на здоров'я дітей і дорослих.
"Вимірювання проводилися на спеціальній апаратурі за методами: біогальванічним та біоелектрографії. 
Після виконання пісень-веснянок діти були продіагностовані. Потім вони одягнули на 15-20 хвилин українські національні сорочки і їх знову продіагностували. "Якщо пісня дає стрімко підйом інформаційно-енергетичного стану, то українські національні вишиті сорочки вирівнюють показники, наближаючи їх до фізіологічної норми. (…) 
Ми побачили, що велике значення має якість, колір тканини, з яких вироблений одяг та символи, зображені на ньому. (…)
А от наші українські широкі штани схожі на шаровари з домотканого полотна в два рази збільшили загальний рівень енергетики вже через 30 хвилин після того, як хлопець його одягнув. 
Шаровари повторюють енергетичний кокон людини, не обрізуючи його ні з боків, ні з низу". 

Марія Петрівна Грицай виявила негативну дію брюк на стан здоров'я дівчаток-підлітків. "З відичної науки відомо, що жінки не тільки анатомічно, а й інформаційно-енергетично мають відмінну від чоловіків будову, тому дівчаткам і жінкам бажано носити спідниці або довгі, нижче колін, елементи одягу і поєднувати їх із брюками" – радить науковець.
Дійсно, у східних народів жінки поєднують брюки з довгими сукнями. 

Підсумок, який сам по собі виникає, – один: в наш час, коли Природа страждає, від хижацькі налаштованої людини, треба повертатися до давньоукраїнської відичної звичаєвої науки і широко інформувати людей про те, що наші пращури були високоосвіченими людьми.
ogneva поза форумом  
4

Коментарі