Наш fest. звенигород

  • 28.07.10, 12:21

Головна

28-29 серпня в с. Звенигород, що всього 15 км за Львовом, відбудеться молодіжний музичний фестиваль “НАШ FEST. ЗВЕНИГОРОД”. Організатор фестивалю – команда СИХІВ|team, що була співорганізатором фестивалю “Захід”, який відбувся минулого літа на тому ж місці. Найближчими днями буде остаточно сформовано музичну програму фестивалю, яка, впевнені, не залишить байдужим жодного меломана. Багато учасників фестивалю – наші друзі, з якими неодноразово доводилось співпрацювати в проведенні клубних концертів. На Нашому Festi зіграють: Час 28 серпня Час 29 серпня 18:00 Мандариновий Рай (Черкаси) 18:00 Контрабас (Полтава) 19:00 Йорий Клоц (Львів) 19:00 tba 20:00 Сонцекльош (Київ) 20:00 Гапочка (Київ) 21:00 XY4 (Львів) 21:00 Оратанія (Львів) 22:00 Русичі (Білгород-Дністровський) 22:00 Karna (Івано-Франківськ) 23:00 КораЛЛі (Івано-Франківськ) 23:00 ДримбаДаДзига (Київ) 00:00 ФЛІТ (Івано-Франківськ) 00:00 ТАРТАК (Київ) Програма в найближчі дні буде оновлюватись, тож чекайте на сюрпризи;) Хочемо заспокоїти усіх щодо цін на квитки – вони залишаться такими ж, які на минулорічний фестиваль у Звенигороді. Вже за кілька днів чекайте у продажу квитки за ціною 30грн на 2 дні фестивалю!

http://syxivteam.org.ua

ТАРТАК в Портері всі фоти

  • 28.07.10, 12:12
http://s794.photobucket.com/albums/yy221/AnriMos/TarTak%20-%20PORTeR/ Запрацював мій основний бложик...Сподіваюсь і на це місце матиму натхнення, дякую всім хто заходив сюди!

ТАРТАК - Портер Паб (ось-ось)



ПРИВІТ!!!!!
Нажаль чи ні, але деякий час мусимо оятуватись ось так)
Фотку поки покажу лиш одну... для затравочки, ще буде, але вже в вівторок... як каже народна пісня....кількість поцілунків завидна.... отож.... фото будуть ,)

Одеса - погляд ДВА

  • 19.07.10, 03:17
PhotobucketДекілька змін погоди протягом одного дня... ми насолоджувались красою... ось трохи більше ФОТО.

AtmAsfera в країні вікінгів

  • 18.07.10, 17:22

22 липня гурт AtmAsfera виступить на сцені славнозвісного джазового фестивалю в норвезькому місті Мольде.

Міжнародний джазовий фестиваль Мольде-джаз (www.moldejazz.no) – неабияка подія для світового джазового бомонду та для всіх поціновувачів імпровізації в музиці. Щороку  наприкінці липня впродовж цілого тижня тисячі гостей насолоджуються грою джазових віртуозів з усього світу. Але цього року справжня кульмінація: Мольде-джаз святкує ювілей - 50 років!

AtmAsfera братиме участь у фестивалі вже вдруге. Це єдиний український колектив, якого запросили до країни кришталевих фьордів та котрий цього літа заграє поруч із славнозвісними Хербі Хенкоком (Herbert Jeffrey ‘Herbie’ Hancock), Бобі Мак Ферріном (Bobby McFerrin), Джефом Беком (Jeff Beck), Соні Роллінсом (Theodore Walter ‘Sonny’ Rollins), Акі Такасе (Aki Takase) та іншими зірками світового джазу.

Вперше AtmAsfera виступала на Мольде-джазі минулого року, коли гурт відвідав Норвегію з концертною програмою в межах Norwegian Grand Prix. До Мольде заїхали послухати сучасну музику, та випадково познайомились із організатором фестивалю, який, послухавши їх диск, одразу запропонував взяти участь в програмі фестивалю.

 

Отож, 22 липня, Норвегія, Мольде-джаз фестиваль, сцена Aleksanderpark, 16.15 - AtmAsfera!

 

www.atmasfera.com

Привіт з Одеси або як я тут почав писати)

  • 17.07.10, 02:55
Як мабуть відомо... я фотографую, мій офіційний блог ANRI.COM.UA втрафив в халепу і мені не лишилось нічого іншого як просто апробувати цей сервіс нашого любого І.ЮЕЙ ,) Але повернемось до привіту з Одеси) як вже казав, я ніби-то фотографую... останнє що фотографував, концерт гурту ТАРТАК в клубі ІТАКА міста-героя Одеси, 14 липня (БОЖЕ ВЖЕ ЛИПЕНЬ), отож фото не прості, фото майже золоті.... ,) Я випробовував нове ... як казав Шарік - фоторужЙОВ!!!! Так, тепер я як і мріяв з пушкою, яка дає можливість не втратити анічого з кадру, я навмисне не обробляв фотографій, навіть не кадрував) ну добре...може зодві трішки підкорегував) В наступному дописі покажу фоти абсолютно не характерні для мене - не концертні ,) Отож до концерту ) клуб ІТАКА на центральному здається пляжі м. Одеса - Аркадія, мабуть Тартак був першим і останнім не попсовим гуртом який там концертував... хоча може й ні) танцювали навіть офіціянтки в грецьких туніках) (фоток не демонструю, дівчат заборонено фотати) Багато про концерт розповідати не буду, дивіться фото, а згодом і відео... мій фотик окрім прямих функцій він ще й не погано справляється з незовсім прямими, прошу до уваги відео пісеньки БОЖЕВІЛЬНІ ТАНЦІ Решту прошу дивитись в альбомчику !!! Всім привіт .)

Sziget 2010 - ТАРТАК

Не словом а ділом допоможи гуртові ТАРТАК потрапити на велику сцену одного з найбільших фестивалів Європи - «Sziget» http://mtv.ua/nemiroff-sziget/?p=352 за даним посиланням проводиться голосування по результатах гурт який набере найбільшу кількість голосів і представлятиме країну на фестивалі. За підтримку саме ТАРТАКів дякуватиму особисто, оскільки матиму можливість безпосередньо насолодитись фестом та обіцяю фоторепортажик)

Приєднатися до події

Допоможи ТАРТАКу виступити на СІГЕТ Фесті!

  • 13.07.10, 12:58
За оцим посиланням : http://mtv.ua/nemiroff-sziget/?p=352 проводиться голосування за кандидата від України виступити на одному з найбільших фестів Європи, віддай свій голос за справді достойного ,) особисто я буду вдячний за голоси віддані гурту Тартак, оскільки й сам тоді потраплю на фест ,)
ДЯКУЮ!!!

АГОВ!!! Давай на SZIGEТ з ТАРТАКом!

11–16 серпня у Будапешті зустрічай наймасштабніший музичний фестиваль Європи — «Sziget»! На Тебе чекають шість днів шаленого драйву! Iron Maiden, Muse, Ska P, The Cribs, Fear Factory, Kamelot, Faithless, Papa Roach, Ляпіс Трубецькой, Thirty Seconds To Mars! І це ще неповний список хедлайнерів цього року! Бери участь в акції та вирушай зі своїми кумирами на NEMIROFF SZIGET BUS до Будапешта!

Міжнародний бренд «Nemiroff» та «MTV Україна» здійснюють мрії! Скористайся змогою ввійти в історію найвідомішого музичного фестивалю Європи! Обери сам, який саме гурт вартий стати представником України на «Sziget»!

«С.К.А.Й.», «Крихітка», «Антитіла», «Гуаш», «Тартак» — хто з них виступить на головній сцені наймасштабнішого фесту Європи? Надішли SMS із назвою улюбленого гурту на номер 10310 та обери найкращого! Найактивніші голосувальники разом зі своїми кумирами вирушать на NEMIROFF SZIGET BUS до столиці фестивалів Європи — Будапешта!

«Sziget» чекає на Тебе!

Приєднатися до події

ТАРТАК та "ОПІР МАТЕРІАЛІВ" в столичному

Минулого року, 12-го квітня, "Тартак" вперше заграв усю нову програму та оголосив назву нового альбому - "Опір Матеріалів". Лише через рік - 21-го квітня - ми плануємо повноцінну презентацію "Опору Матеріалів" на диску! Як завжди, все робимо доволі авантюрно, тому навіть немає впевненості, що сам диск вже буде на своїй презентації. ;) Але концерт, тим не менш, відбудеться! Отож, 21.04.2010, Київ, клуб «Бінго», 20-00. Інформація про квитки на Квитки.ЮА

Приєднатися до події