хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Убивал бы тварей. Говнофотографы-садисты.

  • 22.07.10, 20:24
Під час чергового рейду працівники міліції разом з інспекторами КП "Центр ідентифікації тварин" на Річковому вокзалі затримали фотографа із замученим птахом. Яструб, прив'язаний до руки господаря, давно не їв і не пив, гинучи на жарі. А фотограф як ні в чому не бувало пропонував туристам зробити знімок на пам'ять з ледве живим птахом.

Про діяльність цього садиста-підприємця в Центр повідомили свідомі перехожі.

На жаль, українські закони не дозволили у нього відразу вилучити бідного птаха. Правоохоронці лише склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164 "Порушення порядку заняття господарською діяльністю" і передали його на розгляд суду. Все, що йому загрожує - це штраф у 85 гривень і конфіскація птаха.

"Зараз більшість цих ділків зі своїми підневільними тваринами відправилися на заробітки до Криму. Звернень від цивільних організацій і свідомих перехожих на таких фотографів почали поступати набагато рідше, це до осені. Але ми
обов'язково реагуємо на все, залучаємо співробітників міліції, дільничних для рейдів", - розповів директор КП "Центр ідентифікації тварин" Тетяна Шепітько.

У Києві заборонено використовувати диких і екзотичних тварин з метою заробітку. Навіть для утримання сокола, яструба або мавпи потрібна сила-силенна документів і довідок. Як правило, жодного такого офіційного паперу у фотографів немає. У цей час десятки приручених диких тварин, яких прив'язують скотчем, засліплюють спалахами фотоапаратів, не годують і не поять, мучаться, розважаючи туристів у центрі міста.

Соколів, яструбів і сов ловлять в українських лісах, найчастіше невміло приручають і утримують в абсолютно непотрібних умовах. Шиншил, змій і мавп купують у перекупників, що як правило не мають на них ніяких документів і довідок про щеплення від сказу та інших захворювань, якими можуть заразитисявід тварин і люди.

Співробітники Центру закликають всіх небайдужих до тваринам людей не спокушатися на пропозиції таких
фотографів, даючи їм заробити, а повідомляти про них на гарячу лінію
(044) 332-12-34.

(с) Копирайт

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 7 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

анонім

122.07.10, 20:39

и всего 85 штрафа и выемка чуть живого животного.
А где наказание?
Где то, что заставит людей подумать прежде чем поступать так же?
Да и разве он поймет что-то?

    222.07.10, 20:43

    Ты не поверишь, они реально сезонные животные. Лошадки да, ухоженные, я сам работал на конюшнях когда малой был. А вот птицы, шиншилы и прочая дешевая мелочь, они расходный материал. За мартышкой еще смотрят потому как дорогая, а ястреб стоит от 100 баксов. А если они постоянно так ваще. И смысл ему заморачиваться насчет свежего мяса и пр.?

      322.07.10, 20:45Відповідь на 1 від анонім

      Тока такого мудака приковать цепью на Майдане к столбы на сутки, и не давать жрать и пить. И что бы каждый его мог ущипнуть, пнуть, потискать.. шоп понял сученок. Фотографы бля... руки им вырывать надо сукам.

        422.07.10, 20:49

        Дооо Конечно.. я одно время общался с этими вурдалаками. Зажравшиеся наглые твари. Тупо разводилы и гопники. Нету сейчас фотографов которые были раньше на кресте. Ща одни чмырдяи которые работать не хотят. Поверь, они там в день побольше 100 баксов зарабатывают.

          524.07.10, 00:33

          Животных жалко.
          Но жалко и людей, которые вынуждены ради прокорма точно так же стоять на жаре,да ещё и отвечать перед милицией.
          Вообще-то сложная тема...
          Каждый магазин забит продуктами животноводства и рыбных промыслов. Все жрут за обе щёки, но при этом жалеют птичек у фотографов.