хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

До Євро-2012 готуються підрозділи протиповітряної оборони

На Рівненському загальновійськовому полігоні під керівництвом начальника протиповітряної оборони 13-го армійського корпусу полковника Сергія Рибачка розпочався польовий вихід підрозділів протиповітряної оборони військових частин 13 армійського корпусу, які залучатимуться до оборони повітряного простору під час фіналу «Євро-2012».

До цього заходу бойової підготовки залучено більше ста військовослужбовців  зенітних дивізіонів та зенітно-ракетних артилерійських взводів протиповітряної оборони 128 і 24 окремих механізованих бригад, 80 окремого аеромобільного, 300 окремого механізованих полків та 30 одиниць військової техніки.

- Перший етап підготовки підрозділів протиповітряної оборони проводився у пунктах постійної дислокації військових частин, - розповів полковник Сергій Рибачок. – Там було завершено одиночну підготовку та злагодження обслуг зенітно-гарматних ракетних комплексів «Тунгуска». Важливим елементом стала підготовка штатного озброєння та військової техніки ППО. 

Для проведення другого етапу підготовки підрозділи протиповітряної оборони здійснили марші з Закарпаття, Львівщини та Буковини на Рівненщину. Протягом двох тижнів на навчальному центрі протиповітряної оборони Рівненського загальновійськового полігону триватиме злагодження взводів. Військовослужбовці у складі своїх підрозділів виконуватимуть бойові стрільби з зенітно-гарматних ракетних комплексів «Тунгуска». 

- Важливо, що навчально-матеріальна база Рівненського загальновійськового полігону готова до забезпечення усього запланованого комплексу заходів бойової підготовки, - додав полковник Сергій Рибачок. – Організовано побут, медичне забезпечення, харчування військовослужбовців в польових умовах. Це сприяє якості проведення занять та підготовленості наших військовослужбовців до виконання покладених на них завдань.
0

Коментарі