хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Казка в гостях у дітей Рівненського гарнізону

Доки військовослужбовці військових частин Рівного на службі, їхню малечу навідують Дід Мороз та Снігуронька. Справжню Новорічну казку для близько п’ятдесяти дітей вирішили втілити у життя працівники 24 гарнізонного будинку офіцерів на чолі з його керівником Олегом Кузнецовим.

Дід Мороз – начальник адміністративно-господарської частини закладу Віктор Слободянюк, та Снігуронька – культорганізатор будинку офіцерів Оксана Смолярчук, з невеличкою новорічною програмою об’їжджають дітей військовослужбовців як Рівного, так і пригороду.

– Цей Новий рік буде випробуванням для нас, адже ми мусимо встигнути за день до кожної дитини, – каже Олег Анатолійович. – Ми запаслися подарунками та силами, щоб у кожен дім принести святковий настрій.

Першими вони відвідали Ігоря, якому не більше шести років, та його молодшу сестричку Іринку. Діти від несподіванки такого ранкового візиту омріяного Діда Мороза навіть розгубилися. Але коли Снігуронька заспівала з ними новорічну пісеньку та загадала кілька загадок, діти самі полізли до бороданя на руки. За гарно розказаний віршик вони отримали подарунки, про які писали у листі до Діда Мороза – конструктор Лего для Ігорка та дитячий комп’ютер для Іринки.

Подякувавши за гостинність, віршики та наказавши бути чемними у наступному році, казкові герої попрямували до наступної дитини.

Цього Нового року Рівненській гарнізонній новорічній команді доводиться працювати з дітьми від самих маленьких до 12 років. У ролі казкових героїв вони не вперше.

– Проводити такі заходи з дітьми цікаво і важко одночасно, адже їх реакцію передбачити не можливо, – каже Дід Мороз – Віктор Слободянюк. – Є такі, які одразу обіймають нас, а є діти, які бояться, та ховаються за батьків. Усі різного віку, з різними вподобаннями, а тому нам потрібно за лічені секунди знайти стежинку до дитячої довіри. Пісеньки, віршик, конкурси, танок навколо ялинки налаштовує малих на приязний лад. Зі старшими трішки простіше – вони не бояться незнайомця-бороданя у червоному бранні, бо знають, що з мішка їм витягнуть подарунок. Але і з ними без святкового настрою ми не прощаємося.

На цьому Новорічні сюрпризи для дітлахів військовослужбовців гарнізону не завершуються, адже чергове свято їх чекає 2 січня у 24 гарнізонному будинку офіцерів. Там для них вже готується Новорічне свято, де буде ще більше казкових героїв, пісень, конкурсів та святкової атмосфери.

1

Коментарі