Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Рівному житло для військових як стимул для служби

У Рівному однією з найефективніших агітаційних команд з набору на військову службу за контрактом став позаштатний вербувальний підрозділ 55 окремого лінійно-вузлового полку зв’язку, який загітував понад 30 рівнян для служби в армії.

У зв’язку із заходами з реформування військової частини, за словами командування, необхідність у військовослужбовцях військової служби за контрактом тільки росте. А тому підсумки роботи вербувального підрозділу на особливому контролі.

-  З початку року із метою виконання Державної програми розвитку Збройних Сил та якісного комплектування військової частини військовослужбовцями військової служби за контрактом ми сформували професійну агіткоманду, яка якісно виконує покладені завдання, – зазначив командир військової частини полковник Сергій Патапов.

Позаштатний вербувальний підрозділ, під керівництвом заступника командира полку з виховної роботипідполковника Віктора Коліди, з початку року вивчив близько сотні молодих людей, які бажали проходити військову службу за контрактом та відібрав понад тридцять кандидатів. Це дозволило якісно та вчасно доукомплектувати підрозділи полку зв’язку.

-  Свою роботу ми розпочинали з роз’яснювальної роботи серед солдатів строкової служби і це дало свій результат, – додав підполковник Віктор Коліда. – Також, спільно ще з п’ятьма учасниками агітаційної команди ми провели агітаційні заходи у навчальних закладах, підприємствах та установах, рекламували військову службу за контрактом у засобах масової інформації.

Командир частини та його заступник одноголосно зазначають, що військова служба стає престижнішою, рівненська молодь бачить це і охоче йде до війська. Керівник вербувального підрозділу щоквартально подає в центри зайнятості населення та навчальні заклади заявки про перелік вакантних посад, інформацію щодо грошового забезпечення військовослужбовців за контрактом. Хоча, найдієвішим, за словами командування, все ж є візити школярів та студентів навчальних закладів Рівненщини до військової частини. Під час таких заходів хлопці та дівчата отримують найбільше приємних вражень про військову службу, дізнаються про тонкощі професії військового зв’язківця.

-  Окремим стимулом до служби, на якому ми наголошуємо під час зустрічей з потенційними кандидатами, може стати вирішення житлового питання, адже в планах на наступний рік є переобладнання двох казарм на житло гуртожиткового типу для наших контрактників, – підсумував підполковник Віктор Коліда. – Коли молоді люди дізнаються про житло, перспектива служби в армії стає для них ще привабливішою.

1

Коментарі