хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На Буковині урочисто відправили юнаків до війська

  • 10.04.13, 14:55
10 квітня на Чернівецькому обласному збірному пункті, що знаходиться у районному центрі Кіцмань, відбулися урочисті проводи та перша цього весняного призову відправка юнаків до лав Збройних Сил України. Зранку на ОЗП прибули батьки призовників, представники обласної та районної влади, громадських організацій, засобів масової інформації тощо.

Цього дня 58 юнаків з Буковини прибули на збірний пункт. Спочатку усі вони пройшли соціально-психологічні тести та медичну комісію. Після цього майбутні солдати пройшли співбесіду із представниками військових частин, де вони в подальшому проходитимуть військову службу.

Традиційно на обласному збірному пункті відбувся урочистий мітинг з нагоди відправки юнаків у військо. Його відкрив виконуючий обов’язки Чернівецького обласного військового комісара полковник Василь Маланчук.

З теплими словами вітання перед призовниками, їх батьками та близькими, виступив перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Георгій Галиць

-         Я пишаюся тим, що наші призовники постійно з честю виконують свій обов’язок перед Державою,- зазначив Георгій Костянтинович. – Жодної скарги ми не отримали на адресу наших хлопців, а відслуживши, вони повертаються додому змужнілими та загартованими. Отже бажаю батькам дочекатися синів здоровими, а майбутнім солдатам не посоромити рідну Буковину.

Перед присутніми також виступили голова обласної медичної комісії Іван Тріска та представники команд, де проходитимуть службу сьогоднішні призовники. І вже традиційно, благословив на ратну службу та окропив призовників свяченою водою отець Василь Хащовий.

Як повідомив заступник Чернівецького обласного військового комісара з виховної роботи підполковник Валерій Мовченюк цієї весни з Буковини буде призвано 350 юнаків.  Підуть служити до Збройних Сил України – 182 юнаки, до внутрішніх військ Міністерства Внутрішніх Справ – 133, а до Державної спеціальної служби транспорту – 35.

За словами офіцера на ОЗП всім призовникам були зроблені тести на виявлення гепатиту «В» і «С» та ВІЛ-інфекції, які фінансуються за державні кошти. 

Підвищена увага до стану здоров’я, а також освітнього рівня майбутніх солдатів пов’язана з поступовим переходом Збройних Сил України до комплектування посад солдатів, сержантів та старшин військовослужбовцями служби за контрактом.

Після обіду працівники Чернівецького обласного збірного пункту завершили формування команд, а через кілька годин новобранці вирушили до місць розташування своїх частин.

0

Коментарі

Гість: portugal

110.04.13, 15:04

Вместе с призывниками начинают свою службу и их родители.Сумки,посылки как подкормка своих детей,деньги начальникам за увольнения и т.д.

    Гість: Мартышка Чита

    210.04.13, 15:10Відповідь на 1 від Гість: portugal

    Вместе с призывниками начинают свою службу и их родители.Сумки,посылки как подкормка своих детей,деньги начальникам за увольнения и т.д.

      анонім

      310.04.13, 15:55Відповідь на 1 від Гість: portugal

      Вместе с призывниками начинают свою службу и их родители.Сумки,посылки как подкормка своих детей,деньги начальникам за увольнения и т.д.и карточками пополнения мобильников

        Гість: portugal

        410.04.13, 16:13Відповідь на 3 від анонім

        Вместе с призывниками начинают свою службу и их родители.Сумки,посылки как подкормка своих детей,деньги начальникам за увольнения и т.д.и карточками пополнения мобильников100%

          анонім

          510.04.13, 16:15Відповідь на 4 від Гість: portugal

          Вместе с призывниками начинают свою службу и их родители.Сумки,посылки как подкормка своих детей,деньги начальникам за увольнения и т.д.и карточками пополнения мобильников100%http://www.dezinfo.net/images3/image/12.2011/dem22/1020.jpg дорога в армию для многих