Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

У полку подарували дітям свято

  • 29.12.12, 14:50
Напередодні Нового Року у 300-му окремому механізованому полку 13-го Армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, де командиром полковник ВікторЗаболотний, підтримуючи добрі традиції відбувся Новорічний ранок для діточок військовослужбовців та працівників Збройних Сил України частини.

За підтримки командування полку та заступника командира частини з виховної роботи майора Ярослава Коновала  у клубі військової частини була встановлена пухнаста лісова красуня, прикрашена кольоровими електричними гірляндами, дощиком й новорічними іграшками.

За сприяннямЧернівецької обласної державної адміністрації та спонсорів міста 164 дитини військовослужбовців та працівників ЗСУ були забезпечені святковими подарунками.

Звичайно,кульмінацією свята стала поява Діда Мороза та Снігуроньки, роль яких виконали запрошені студенти Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу,відповідно Юрій Цурик та Христина Гільчук, під керівництвом викладача Вікторії Коваленко. Дітвора активно виступала у різноманітних конкурсах новорічних пісень та віршів за що отримувала заохочувальні призи, водила навколо красуні ялинки хороводи, гралася із казковими героями, і, звісно, ніхто не залишився без подарунку.

На свято до малечі завітали також і казкові герої,серед яких – Червона Шапочка, чорний кіт та навіть зелені інопланетяни. А Баба Яга та «нечиста сила»  весь час намагались зірвати веселе свято,перешкоджаючи Діду Морозу і Снігуроньці. Звичайно, що це їм не вдалося.

Дід Мороз із Снігуркою щедро нагородили малят, чиї новорічні костюми їм сподобались.

– Студенти коледжу та всі хто допомагав нам вклали частинку свого серця в це новорічне свято. Адже у всіх нас є діти, які вірять уноворічне диво. І це диво було з нами,  – розповіла згодом  викладач Вікторія Коваленко . – Ми раді,що свято сподобалось дітям та батькам.

Як зазначив заступник командира полку з виховної роботи майор Ярослав Коновал, свято вдалося на славу. Обличчя дітей сяяли усмішками, а подарунки й іграшки залишатьу хлопчиків та дівчаток згадку про цей Новорічний ранок.

Після закінчення свята  дітлахи ще довго не відпускали казкових персонажів – всі хотіли розказати новорічні віршики та сфотографуватись з ними.

0

Коментарі

Гість: Мышуська

129.12.12, 16:43