Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

На Буковині військовослужбовці приєднались до боротьби з негодою

  • 17.12.12, 08:25
16 грудня, в Чернівецькій обласній державній адміністрації під головуванням керівника крайової виконавчої влади Михайла Папієва відбулось засідання обласного штабу з координації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Чернівецької області у селекторному режимі з усіма районними центрами краю.

До боротьби з негодою долучились і військовослужбовці 300-го окремого механізованого полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, де командиром полковник Віктор Заболотний. 60 військовослужбовців частини протягом дня працювали на вулицях міста, де допомагали розчищати вулиці від снігу, також було залучено і військову техніку.

Усі комунальні служби краю, дорожники, рятувальники та військовослужбовці Чернівецького гарнізону продовжують працювати безперервно, цілодобовим залишається ічергування членів обласного штабу з координації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Чернівецької області.

«Ніхтоне має залишатись на одинці з негодою. Усі, кого хуртовина застала на трасі,повинні знати, що у найближчій лікарні Чернівецької області створені спеціальніпункти обігріву, де можна отримати допомогу, похарчуватись та розміститись допоки не можна буде продовжити подорож», - повідомив голова Чернівецької ОДА.

1

Коментарі

117.12.12, 09:40

Войска всегда боролись с не погодой.