хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Розіграші

  • 17.05.10, 00:46
1. Розіграш в метро. Група людей заходить в один вагон метрополітену. Всі заходять так, щоб ніхто не запідозрив що вони разом. Через якийсь час, як потяг від'їде від станції, один з тих, що увійшли, підходить до кнопки зв'язку з машиністом, вдає, що натискає її і говорить так, щоб чуло якомога більше народу: "Гамбургер і велику Кока-колу у вагон номер ____ " (номер вагону написаний поряд з кнопкою). Сказавши це, він просто стає і чекає наступної станції. На наступній станції в цей вагон заходить ще одна людина (бажано в майці або кепці Кока-кола) і питає голосно: "Хто замовляв гамбургер і Кока-колу". Та людина, яка замовляла, підходить, забирає "замовлення", швидко розраховується і їде далі. Той, який приніс замовлення, повинен встигнути вийти на цій станції. Потяг рушає. Людина знову підходить до кнопки і говорить: "До кінцевої без зупинки". Реакція пасажирів просто невимовна

2. Розіграш з комп'ютерною мишкою. Дуже поширені розіграші з компами, наприклад, якщо у розігруваного є:
- достатньо довгий і міцний "хвіст" у миші - стілець на коліщатках повинен легко кататися;
- можливо, велика неуважність жертви;
- бажаний "підстольний" варіант розташування системного блоку;
Підготовка під час відсутності жертви триває близько хвилини:
- якщо є така ж миша, як у жертви, але не робоча то краще використовувати її ("штатна" миша ховається, наприклад, за монітор), а якщо немає, то підійде і "штатна" - засувається стілець під стіл; - за допомогою мотузки прив'язується хвіст миші до стільця так, щоб миша лежала на своєму звичайному місці, а хвіст був майже "в натяг", але при висовуванні стільця миша не звалювалася із столу, і не виривався роз'єм з комп'ютера. Коли жертва приходить на робоче місце і бачить засунутий стілець, то що насамперед робить? Правильно, висуває стілець. Миша тікає від жертви... Перша реакція - непонятка і іноді ступор. Друга - різко потягнути мишу на себе - стілець під'їжджає і стукає жертву під коліна. Далі або падіння на стілець з очманілим виглядом, або відпихання стільця колінами.

3. Розіграш з водою. У каструльку наливається вода, закривається зверху листом паперу, перевертається вверх дном, ставиться на рівну підлогу або навіть краще стіл, папір витягується. Вода не витікає. Жертва бачить каструлю, яка цілком заважає в цьому місці і піднімає із зрозумілим результатом. Як варіант замість каструлі береться скляна банка літрів на 3-5 і ставиться там, де це перешкодить потенційній жертві, яка бачить воду і якій доводиться сушити голову як обійтися з найменшими жертвами.

4.Розіграш з хлопавкою. Прив'язується хлопавка до поручнів і дверної ручки і дзвонять в двері. Результат можна спостерігати в дверне вічко - тільки не лусніть від сміху, щоб не попастися. Як правило, сусіди ще протягом години або двох після цього зачаївшись стоять за дверима і через кожні п'ять хвилин вибігають в двір в надії зловити жартівників.

5. Телефонний розіграш. Дзвониш кому-небудь і просиш, що б не відповідали на телефонні дзвінки протягом 10 хв., оскільки на лінії працює телефоніст і його може ударити струмом. Через декілька хвилин передзвонюєш по цьому ж номеру, і якщо піднімають трубку, видаєш несамовите волання.

6. Комп'ютерний розіграш. Необхідно, щоб на комп'ютері стояв Windows 9х. Чекаємо поки жертва, що працює за комп'ютером, відлучається кудись на хвилину або більше. Швидко підбігаємо до комп'ютера, тиснемо Ctrl+Esc, Esc, Alt+"-" (тобто натиснути Alt і клавішу - ), Alt+F4. В результаті цього зникає кнопка "Пуск". З'являється вона тільки після перезавантаження Windows. Як користувач комп'ютера проводитиме перезавантаження залежить від рівня його знань. Але результат досить цікавий, особливо, якщо жертва погано знайома з комп'ютерами.

7. Розіграш над комп'ютерними «чайниками». Колезі або товаришеві, що слабо розбирається в комп'ютерах, розповідаєте про електронну пошту. Раптово згадуєте, що вам якраз повинні були прислати поштою 10 доларів..... і дістаєте папірець в 10$ з дисковода 3.5' або CD ROMa (не забувши його туди заздалегідь покласти).

8. Розіграш в автобусі. Вибрати маршрут наземного транспорту (бажано, де багато народу: автобус, електричка і т.д.) через міст, де протікає річка. У самому центрі моста один з друзів виглядає у вікно і голосно та здивовано кричить: "Дивіться, дельфіни!!!!!". Ефект вражаючий - всі дивляться у вікно!

9. Розіграш з коробкою. В аудиторії, де зараз буде лекція, поставити невелику коробку на високе (вище за людський ріст) місце, наприклад, на шафу. У коробці повинен бути верх, що відкривається, і не повинно бути дна. Зовні наклеїти яскравий, здалеку помітний напис - наприклад, СЕКС, ПРЕЗЕРВАТИВИ і заповнити коробку конфетті. Викладач входить в аудиторію, бачить коробку із зухвалою назвою і що робить? Звичайно ж, знімає її з шафи. А коробка-то без дна. Результат зрозумілий. Піде і в офісі і в гуртожитку.

10. Розіграш з нитками. Якщо в кімнаті вашого колеги або сусіда по гуртожитку двері відкриваються назовні, то можливий такий розіграш. Потрібно з'єднати всі можливі предмети: книги, ручки, легкі предмети меблів і т.д. за допомогою ниток з ручкою дверей. "Жертва" відкриває двері, і всі предмети відлітають зі своїх місць. Повний розгром. Єдина складність - вийти з кімнати, підчепивши нитки до ручки і не потривоживши предмети..

11. Розіграш з табличками. В установі, де багато відвідувачів, розмістити табличку з вказівкою туалету на дверях абсолютно іншого приміщення. Бажано, щоб працівники, що знаходяться в цьому приміщенні, якомога рідше виходили назовні - так довше повисить Ваша табличка, і тим довше працівники спостерігатимуть стрімко забігаючих людей, що прозрівають і вибігають. Особливо, якщо помістити вказівник жіночого туалету. Можна виготовити декілька стрілок вказівників, щоб люди знаходили дорогу до псевдотуалету. Можна замість напису "туалет" використовувати напис "буфет" - працівникам доведеться дуже багато разів пояснювати, що тут не буфет, а наприклад, лаборантська.

12. Розіграш з мотузкою. Взяти довгу мотузку і знайти невеликий будинок, що окремо стоїть. Людину, що проходить мимо, попросити під будь-яким приводом потримати кінець мотузки. З іншим кінцем мотузки відправитися навколо будинку і, обійшовши майже повністю, попросити іншу людину потримати вже цей кінець мотузки. Попросити сильно натягнути мотузку і піти. Що виходить? Ці люди один одного не бачать, їм заважає кут ( ви бачите їх обох ), і мотузку вони кинути не можуть - адже їх попросили потримати. Чим це закінчиться? Не знаю.

13. Розіграш по телефону. Припустимо, у Вашому колективі з'явилася нова молоденька секретарка. Глядачі, посвячені в розіграш, спостерігають за її поведінкою. Хто-небудь з сусідньої кімнати дзвонить секретареві і якомога серйознішим голосом повідомляє про те, що дзвонять з телефонної станції, і зараз в цілях очищення проводів по телефонному каналу буде подана гаряча пара під тиском. Тому потрібно дуже швидко закутати всі телефонні трубки в офісі поліетиленом або папером (або покласти їх на підлогу). Всі сидять і дивляться.. Найголовніше - вимовити це серйозно і швидко. Ну і секретарка повинна бути достатньо довірливою.

14. Розіграш з "манекеном". Вибрати "об'єкт" розіграшу. Це може бути сусід або сусідка по кімнаті або кабінету. Кімната повинна знаходитися мінімум на 2 поверсі. На очах "об'єкту" необхідно якийсь час просидіти біля відкритого вікна на підвіконні. У якийсь момент, коли "об'єкт" не дивиться на вас, ви повинні сховатися або безшумно покинути кімнату. Одночасно з цим ваш помічник на вулиці під вікном викладає опудало - одяг як у вас, набите папером для об'єму (яскрава майка і т.д.) - і фанеру під колір асфальту з намальованою плямою "крові". Потім він кричить ваше ім'я зі словами: "Розбився, розбився, допоможіть...". Помічник, що знаходиться в кімнаті, і "об'єкт" підбігають до вікна і бачать ваше тіло на асфальті. Помічник пропонує спуститися і допомогти вам, якщо це ще можливо. Коли вони тікають, ви повертаєтеся в кімнату на своє місце і сидите, як ні в чому не бувало. Поки "об'єкт" біжить вниз, "тіло" і фанера забираються. "Об'єкт" нічого не розуміє. Помічник говорить, що тіло, напевно, вже прибрали. Вони повертаються в кімнату, і "об'єкт" бачить вас - німа сцена....

15. Розіграш з сухим льодом. Взяти таз гарячої води, вилити туди пляшку шампуню і кинути сухий лід. Сама не пробувала, але говорять піни дуже, дуже, дуже багато - може заповнити і кімнату вашого сусіда. Уявляєте картину?

16. Розіграш з ліжком. У гуртожитку або в казармі. Поки людина спить винести її на ліжку в туалет. По команді "підйом" людина схоплюється, а навколо одні унітази. І одягу немає.
2

Коментарі

анонім

117.05.10, 02:22

    Гість: Улитко

    222.09.10, 23:33

    с макдаком жесть,но я бы не выдержал,спалился смехом)