Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Письмо с kosmos.stop.org

  • 21.05.09, 11:13

Это письмо от сайта киевского движения против нашего комоснавта Л.Черновецкого

вам прийдёться читать на украинскомlol

 

 

bravo Шановні справжні Кияни!bravo

 

 

 Ініціативна група нашого руху висунула, а ви у своїх листах підтримали ідею прийняти участь у традиційних перегонах вулицями Києва - "Пробіг під каштанами", що проводиться в День Києва – 31 травня.

Яка мета такої нашої участі?

1.   "Черновецькіangry  приходящіbeat , а Київ – вічнийprey ". Приймаючи участь у перегонах у День Києва, ми вітаємо Київ з тим, що він стоїть стільки віків не дивлячись на всілякі навали, починаючи з печенігів і закінчуючи черновецькими. І показуємо місту, що в нього ще є справжні кияни.

2.   Приймаючи участь у перегонах, ми показуємо собі і київській спільноті те, що наш рух народився, ми вже є як рух однодумців.

3.   Приймаючи участь у перегонах, ми створюємо інформаційний привід для своєї реклами, адже це акція публічна і буде висвітлюватись у ЗМІ.

4.   Приймаючи участь у перегонах, кожен з нас перевірить себе: а чи не розходяться у нього слова з ділом. В інтернеті кожен герой словами боротися. А чи готові ми і до справи, якщо буде потреба.

5.   Приймаючи участь у перегонах, ми всі побачимо, що в Києві, попри всі негаразди останнього часу, ще залишилися каштани і ми не марно встали на шлях боротьби за їх збереження.

6.   Приймаючи участь у перегонах, ми подихаємо ще чистим вранішнім повітрям міста, відвоюємо в свого повсякденного нервового життя часточку здоров'я і гарного настрою.

7.   Приймаючи участь у перегонах, ми допомагаємо маленьким пацієнтам Центру кардіології і кардіохірургії дітей раннього віку МОЗ України.

 

Ми вирішили прийняти участь як команда "Справжні кияни". Приєднуйтесь!dada

Офіційну інформацію організаторів пробігу можна віднайти на www.probeg.com.ua.

 

Інформація для тих, хто вирішив прийняти участь у пробігу.

Порядок підготовки до пробігу.

1.   Кожен бажаючий прийняти участь у пробігу в складі команди "Справжні кияни" подає до 18-00 25 травня електронною поштою на нашу адресу [email protected] заявку, в якій вказує:

-       свій розмір одягу;

-       ім'я і прізвище, під якими він хоче бути зареєстрований в команді (це не обов'язково повинні бути паспортні дані).

-       чи зможе сплатити стартовий внесок учасника (30 грн), як того вимагають умови пробігу;

Увага! Електронний лист-заявку направляти з темою «Під каштанами» і на адресу [email protected] 

2.   Ініціативна група, маючи дані про учасників, подає заявку на участь, список учасників, сплачує внески по 30 грн. за кожного і отримує стартові номери.

3.   Протягом 27-29 травня кожний учасник отримує в нашому наметі на Майдані Незалежності стартові номери і футболку з нашою командною символікою, в якій побіжить вулицями Києва. Для отримання номера і футболки потрібно буде назвати ім’я, під яким зареєстрована заява учасника руху на сайті, її номер, пароль та повернути внесок (хто зможе).

4.   31 травня о 900 команда збирається на місці старту, щоб зайняти одразу першу лінію. Ті, хто за станом здоров’я не в змозі простояти на старті годину, підходять пізніше, але до 950. В 950 – фотографування команди.

5.   1000 старт. Хто не в змозі пробігти всі 5 кілометрів, посередині траси на пл. Л. Толстого повертає назад і неспішно іде до фінішу. Хоча цей фініш формально не буде зараховано, це дасть змогу всім зібратися знову командою на фініші.

6.   Якщо хтось може показати високий результат в бігу на довгу дистанцію, або має знайомого спортсмена, якого може долучити до команди, просимо про це повідомити завчасно. Якщо хтось з нашої команди потенційно може фінішувати серед перших, до цього треба буде підготуватися.

 

Відповідальний за організацію участі команди «Справжніх киян» у «Пробігу під каштанами» - Тетяна Білецька, тел.: 8-068- 111-8-111.


13%, 2 голоси

7%, 1 голос

80%, 12 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Останні статті

Коментарі

121.05.09, 14:30

ет хорошо..только я бегать не буду..я лучше за вас болеть буду

    221.05.09, 14:31Відповідь на 1 від Freya-i

    ет хорошо..только я бегать не буду..я лучше за вас болеть буду 0k

      321.05.09, 14:33Відповідь на 2 від _Vixen_