хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Rend

попередня
наступна

Успішний французький стартап StarOfService тепер в Україні!

StarOfService запустився в Україні 1 червня 2015 та бета-версія вже доступна за посиланням: http://www.starofservice.com.ua/. Сервіс запрацює одночасно по всьому світу, в 80 країнах, в тому числі в Німеччині, Великобританії, Італії, Іспанії, Австралії, Бразилії та Мексиці.

«Ринок, на якому позиціонується StarOfService набагато більший, ніж думає більшість людей. Жодна компанія поки не зайняла домінуюче положення, не стала лідером на міжнародному ринку. Наша мета - зайняти цю нішу, і нам пощастило знайти правильних інвесторів, які поділяють наше бачення. Ми плануємо стати провідним онлайн-сервісом для постачальників послуг по всьому світу », - каже співзасновник та головний виконавчий директор компанії Лукас Ламбертіні.

Інвестори дуже добре відгукуються про компанію. Так, партнер TheFamily Жан де ла Рошеброшар (Jean de la Rochebrochard), пояснює: «StarOfService належить до розряду виняткових стартапів, і ми щасливі, що маємо його у своєму портфоліо. Нечасто доводиться бачити такий потенціал, швидку і злагоджену роботу в команді. Це, безумовно, одна з кращих нових історій успіху у Франції ».

Про StarOfService Міжнародний сервіс StarOfService (SoS) - це новий спосіб онлайн-бронювання професійних кваліфікованих фахівців більш ніж у 800 напрямках діяльності.

Проект був запущений в листопаді 2013 групою розробників: Лукасом Ламбертіні (Lucas Lambertini), Тоні Піно (Тoni Paignant) і Маелем ЛеКлер (Mael Leclair). У 2014 році SoS отримав фінансування в обсязі € 400 000 на розвиток. Проект показав неймовірний ріст і вже дав 150 тисяч професіоналам своєї справи більше € 150 млн доходу на рік. Найпопулярніші категорії: оренда приміщень, фотографія, перукарні, сантехніка, живопис інтер'єру, уроки співу та послуги по переїзду.

1

Коментарі

129.06.15, 14:11

    Гість: _ _vs-

    229.06.15, 14:22

    ну наконец то, дождались))