Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чим більше дивлюсь фільмів, тим чіткіше розумію – життя цікавіше

  • 06.03.15, 21:06
Щоденник вражень:
Чим більше дивлюсь фільмів, тим чіткіше розумію – життя цікавіше. Воно дає найнесподіваніші сюжети, найвиразніших героїв, найтонші переживання. Тому останнім часом із задоволенням обираю біографічні або засновані на реальних подіях стрічки. Нещодавно такою стала «Гра в імітацію», в якій блискуче роль відомого вченого Алана Тюрінга зіграв «Шерлок» Бенедикт Камбербетч.
Сюжет побудований на переплетенні трьох часопросторів, які є різними епохами життя видатного вченого, якого по праву вважають основоположником інформатики. 
Автори фільму створили складний образ, що поєднав втілення холоднокровного і екзальтованого вченого, дивакуватого хлопчика з надзвичайними здібностями, подавленої і розбитої людини, яка віддає здоров’я, адже не може втратити свою науку.
У фільмі знайшлось місце і жіночому персонажу – колезі та соратниці (як би пафосно це не звучало) Тюрінга – Джоан Кларк, образ якої на екрані втілила Кіра Найтлі. Дивні відчуття виникають, коли спостерігаєш за розвитком відносин між чоловіком та жінкою, які ніколи не стануть коханням, проте сповнені взаєморозуміння, підтримки, турботи. 
Мені найбільше сподобалась сюжетна лінія «Енігми» - таємної шифрувальної машини Третього Рейху, принцип роботи якої вдалося розгадати і завдяки цьому змінити хід історії. 
А ще сподобалось, як розкрита тема комунікації «над»-інтраверта Тюрінга з оточуючими його людьми Якщо ви досі вважаєте себе інтровертом – подивіться цей фільм і зрозумієте, наскільки комунікабельним (порівняно з головним героєм) насправді ви є. 
Є у фільмі і свої (як на мене) недоречності: переключення акцентів з історичного вкладу вченого на гомофобію, поєднання холоднокровності героя із сентиментальними деталями, як, наприклад, названа на честь друга машина і т.д. Відчувається прагнення авторів розкрити одразу декілька тем, що призводить певної перегруженості деталями. Однак це не применшує моєї задоволеності фільмом. Він глибокий і проникливий. 
http://www.imdb.com/title/tt2084970/
1

Останні статті

Коментарі

16.03.15, 21:39

...а порно версія є ентого шидевру, га?

    26.03.15, 21:39Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    ...а порно версія є ентого шидевру, га?хоча в парнушке вратлі зімітуєш або зхалтуриш, там сука всьо навіду

      Гість: R_35

      36.03.15, 21:54Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

      ...а порно версія є ентого шидевру, га?Тобі в російській версії чи нємєцкоє полюбляєш?

        46.03.15, 22:38

        Сам на днях переглянув цей фільм і пошкодував, що свого часу не пішов в кіно. Погоджуюсь з вами: фільм надзвичайно сильний, емоційний і багатогранний. В ньому дійсно піднімається маса цікавих тем і протистоянь.
        А от с приводу недоречності з вами не згоден. Акцент зроблений дуже вдало: Тьюрінг, як і багато геніїв і великих особистостей до нього, зробивши визначний вклад в розвиток людства, став жертвою невігластва натовпу і був осудженний тими, кого він, можливо, врятував.

          56.03.15, 22:42Відповідь на 4 від Phaeton

          так і зазначила, що це суб'єктивна думка. рада, що фільм вам сподобався. Хотіла сходити на фільм про Хокінга, але у нас чомусь його не показують. шкода

            67.03.15, 00:16Відповідь на 3 від Гість: R_35

            ...а порно версія є ентого шидевру, га?Тобі в російській версії чи нємєцкоє полюбляєш?москальська стрьома, вони шкапеток ніколи незнімають коли їбуться, придурки

              77.03.15, 07:07Відповідь на 5 від barragtu

              Про Хокінга не дивився, але історія його життя і трейлери цього фільму нагадали мені фільм "Ігри розуму" з Расселом Кроу. Якщо не дивилися, можливо вам сподобається.

                87.03.15, 07:17Відповідь на 5 від barragtu

                До речі, що вас найбільше вразило в цьому фільмі і що ви би виділили за головну його ідею?

                  97.03.15, 09:17Відповідь на 7 від Phaeton

                  "Ігри розуму" - один з перших справді популярних фільмів цього жанру, тому порівняння неминуче

                    107.03.15, 09:18Відповідь на 8 від Phaeton

                    мені сподобалась сюжетна лінія "Енігми". завжди цікавила роль людини в історії, а тут вона тонко розкрита

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна