Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

цензура по рашенськи

Редакція газети "Нова Бурятія" три доби вирізувала з 50-тисячного накладу статтю про танкіста, пораненого у бою під Дебальцево, повідомляє "Радіо Свобода".

У березні російська "Нова газета" опублікувала  інтерв'ю з пораненим під Дебальцево російським танкістом Доржі Батомункуєвим з Бурятії. Військовослужбовець розповів, як потрапив в Україну і чому президент Росії Володимир Путін відмовляється визнавати присутність російських військ на Донбасі.
Доржі Батомункуєв був героєм телевізійного сюжету про зустріч російського співака Йосипа Кобзона з пораненими бійцями " ДНР" в опіковому центрі Донецької обласної центральної клінічної лікарні, а його ім'я стало відоме після інтерв'ю російській "Новій газеті".
СМИ: Статью о бурятском танкисте ножницами вырезали из тиража российской газеты
У кінці минулого тижня в газеті "Нова Бурятія" повинна була вийти стаття про Батомункуєві, в якій мати солдата скаржилася на відсутність допомозі з боку Міністерства оборони Росії. Проте в останню мить публікацію видалили з сайту видання і вирізували з 50-тисячного паперового накладу.
Причому, за словами в.о. головного редактора газети "Нова Бурятія" Тимура Дугаржапова, статтю вирізували вручну, ножицями. На це у співробітників редакції пішли три дні.
"Зараз я це розглядаю як випадок забавний", - відмітив Дугаржапов.
Рішення видалити статтю про бурятського танкіста він пояснив тим, що її публікація на сайті газети "Викликала якийсь жахливий потік відвідувачів з України, там полилася така величезна кількість коментарів, абсолютно незрозумілих, агресивних, і ситуація почала виходити з-під контролю".
В той же час журналіст бурятської газети " Аршан" Аркадій Зарубок, який першим розповів про видалення статті про танкіста Доржі Батомункуєва з сайту і з друкарської версії газети "Нова Бурятія", переконаний в причетності до події російських спецслужб.
"Я вважаю, що це спецслужби. У нас досить вільна преса в регіоні, як це ні дивно, в сусідніх регіонах такої свободи немає, за моєї пам'яті це перший випадок за останні 10-15 років, коли публікація вилучається із вже віддрукованого накладу", - відмітив він.
6

Коментарі

18.04.15, 16:13

отака фігня, малята

    Гість: Джокки

    28.04.15, 16:15

    я не поняла они потом газеты с дыркой продавали

      38.04.15, 16:26

      бурят настоящий херой мать должна гордится им какого сына выростила вырос как овощ

        48.04.15, 16:28Відповідь на 2 від Гість: Джокки

        я не поняла они потом газеты с дыркой продавалиПо ціні цілої ! От здирники!

          Гість: Джокки

          58.04.15, 16:29Відповідь на 4 від doktor_khaos

          бурятский городовой..

            68.04.15, 16:31

            руками вирізали з газет?? 50 тис екземплярів?
            Фігня якась, простіше не пустити в продаж

              78.04.15, 16:31Відповідь на 4 від doktor_khaos

              я не поняла они потом газеты с дыркой продавалиПо ціні цілої ! От здирники!та ну.. не може бути...