захотілось коньячку )))
- 26.03.15, 20:55
Справжній коняк - благородний напій, і закусувати його рахуєтсья непристойно. Тому французи навіть придумали правило трьох "С" - Cafe, Cognac, Cigare - спочатку п'єтсья кава, потім коняк і після цього куритсья сигара.
Напій
подають
кімнатної
температури. П'ють, як правило, з конячного фужера (175-200 г)
у
формі
тюльпана.
Спочатку
бокал
тримають
у
руці,
зігріваючи благородний намій власним тілом, і тільки потім, спіймавши першу і саму неповторну ноту букета, п'ють. Окрім сигар і кави до коняка подають мінеральну воду і фрукти. Можна подати і лимон: він частково розщеплює дубильні речовини, що дозволяє знизити ступінь нагрузки на печінку. Деякі коняки рекомендують пити з льодом або тоніком.
Культура
нашого
сучасного
харчування допускає той факт, що ординарні конячні напої, вироблені на батьківщині, п'ють під холодні закуски з конячних рюмок 40-50 г.
Спеціалісти стверджують, що помірне вживання ординарних коняків властиво покращувати обмін речовин в організмі.
Так, що робіть висновки...
А так, як настрій в мене весняний, то товариство мені складуть
Все, па - кавоварка кличе (і не тільки вона) ))
6
Коментарі
Doppler
126.03.15, 20:58
Вы не Я
226.03.15, 21:00
http://klinkov.ua/about.php
(рекомендую)
Гість: ГaДиHкA*
326.03.15, 21:07
ой буду я слушать там всяких французов...пью шампанское с селедкой..коньяк тоже как себе хочу таки пью
WILD_EAST
426.03.15, 21:34Відповідь на 3 від Гість: ГaДиHкA*
отсэло
WILD_EAST
526.03.15, 21:34
Гість: ГaДиHкA*
626.03.15, 21:37Відповідь на 4 від WILD_EAST
село и люди
WILD_EAST
726.03.15, 21:39Відповідь на 6 від Гість: ГaДиHкA*
видил как сало конняком запиваликх
сэло
Joxoxo
826.03.15, 21:40Відповідь на 2 від Вы не Я
зараз накатив ось цього
http://cognac-ru.livejournal.com/135831.html
Ertosi
926.03.15, 21:40
на Соловках в мае-июне коньяк носишь за пазухой, чтобы не остыл, достаёшь каждые полчаса - и по глотку...помогает
Гість: ГaДиHкA*
1026.03.15, 21:40Відповідь на 7 від WILD_EAST
это была я