хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

"Рукавичка" - приклад для наслідування

З 1 лютого львівська торгова мережа «Рукавичка» повністю припиняє продаж російських товарів.

Про це повідомляє прес-служба торгової мережі, інформує «Публіцист».

«Керівництво компанії прийняло рішення заблокувати прийом російських товарів та дало доручення працівникам щодо подальшого виявлення та вилучення торгових марок російського походження, замаскованих під товари з українським чи іноземним штрих-кодом», - повідомили в прес-службі.

При цьому в «Рукавичці» зазначили, що таке рішення являється позицією керівництва торгової мережі.

«Передбачаючи майбутні виклики, інформуємо наших покупців, що виведення російських товарів з продажу – це принципова позиція керівництва мережі. Тому розраховуємо на вашу підтримку та співпрацю», - зазначили в мережі супермаркетів.

Мережа також просить зрозуміти, що заміна російської продукції європейськими аналогами може вплинути не лише на якість, але й вартість товару, однак зазначає, що ці кошти вже не поповнюватимуть кишені тих, хто закуповує зброю проти українців.

Зазначимо, що «Рукавичка» стала першою з великих торгових мереж в Україні, яка вирішила повністю відмовитися від торгівлі російськими товарами.

«Рукавичка» - українська мережа магазинів самообслуговування, яка працює з грудня 2003 року. На даний момент мережа складається з близько 50 магазинів самообслуговування.

Нагадаємо, що в супермаркетах багатьох міст України повинні маркувати товар привезений з Росії.

Джерело: publicist.in.ua

10

Коментарі

12.02.15, 21:50

а что в России делают такого, чего нет в Украине и в других европейских странах, включая Китай?

    22.02.15, 21:52Відповідь на 1 від niko dim

    а что в России делают такого, чего нет в Украине и в других европейских странах, включая Китай?та я згідний, що не має нічого замінимого, питання чому торгуємо, коли воюємо?

      32.02.15, 21:56Відповідь на 2 від Joxoxo

      а что в России делают такого, чего нет в Украине и в других европейских странах, включая Китай?та я згідний, що не має нічого замінимого, питання чому торгуємо, коли воюємо?ну можно ведь воспринимать торговлю, как обмен трофеями, если уж о войне постоянно себе напоминать

        42.02.15, 23:31

        не прошло и года..

          Гість: Мастерская

          53.02.15, 00:49Відповідь на 2 від Joxoxo

          а что в России делают такого, чего нет в Украине и в других европейских странах, включая Китай?та я згідний, що не має нічого замінимого, питання чому торгуємо, коли воюємо? На мій погляд причин може бути декілька:
          Перша - економічна. Основний закон ринку - попит породжує пропозицію;
          Друга - міфологічна. Гермес (бог торгівлі) найкмітливіший і найпроворніший з усіх богів Пантеону; Арес йому не суперник;
          Третя - гіпотетична. Чим більший прибуток тим більше відрахування на військовий збір (такий собі гешефт )