хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Опозиція консультується з ЄС про санкції

  • 28.10.11, 15:46
Опозиція проводить консультації з представниками Євросоюзу щодо блокування банківських рахунків та обмеження пересування представників нинішньої української влади, - заявив член Комітету опору диктатурі, перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Ми проводимо консультації щодо застосування санкцій проти конкретних чиновників, проти конкретних прокурорів, суддів, на які вони зможуть зреагувати, – це блокування рахунків, обмеження пересування цивілізованими країнами... Це єдині речі, на які може зреагувати ця влада, бо їм важко буде доїжджати до їхніх офшорних рахунків", - цитує О.Турчинова сайт "Батьківщини".

Перший заступник голови партії також зазначив, що об'єднана резолюція Європарламенту щодо України, ухвалена в четвер, - "це останній шанс, який дає режиму Януковича (президент України Віктор Янукович, -ред.) Європа".

Водночас він висловив переконання, що продовження політичних репресій і поточна ситуація в Україні не дають підстав сподіватися, що вимоги Євросоюзу вплинуть на керівництво країни.

За словами О.Турчинова, Комітет опору диктатурі планує провести в листопаді поточного року акції протесту проти свавілля влади.

На його думку, від Європи Україну більше відштовхують не дії влади, а байдужість і зневіра громадян. "Коли громадяни байдуже спостерігатимуть, що відбувається у країні, як їх позбавляють і економічних, і соціальних прав, а також елементарного права голосувати, то нас можуть відштовхнути на узбіччя історії, і це - головна небезпека", - заявив О.Турчинов.

http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?opozitsiya_konsultuyetsya_z_yes_pro_blokuvannya_rahunkiv_ukrayinskih_posadovtsiv&objectId=1239813

0

Коментарі