хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Чому ми знялися з виборів?

  • 14.10.12, 12:26
"Опозиційні" партії, які підуть на вибори, не маючи шансів, після голосування стануть політичними трупами. Політичні сили, які називають себе опозицією, мають тверезо оцінити свої шанси

Нинішня влада – зло. Вона щодня свідомо робить шкоду країні, а коли не робить, вважає, що час пропав. Для більшості представників нинішньої влади неможливо зрозуміти, як це так: дихати – і не красти.

Сьогодні перед нашим народом стоїть питання колосальної важливості: чи ми дозволимо знищувати країну, поставимо під загрозу саме її існування? Чи ми зупинимо орду й перейдемо в наступ – відвойовувати країну назад, повертати її народові? Відповідь на це питання ми всі дамо 28 жовтня.

Влада підготувалася до цієї дати. Вона написала виборчий закон таким чином, аби максимально спростити фальсифікації та паразитувати на психологічних властивостях народу.

Нинішня влада – зло. Вона щодня свідомо робить шкоду країні, а коли не робить, вважає, що час пропав

Зокрема, було запроваджено 5-відсотковий виборчий бар‘єр – в умовах, коли українці часто в одній родині не можуть домовитися, за кого голосувати. На практиці це обмежує вибір лише двома-трьома альтернативами.

Крім того влада, за відвертої бездіяльності опозиції, запровадила при виборах 225 депутатів мажоритарну систему відносної більшості. Ця система в умовах України є цілковитим шулерством, оскільки перемога вже не потребує підтримки більшості громадян. Адже в умовах відсутності реальної партійної системи України можна буде перемагати лише з кількома відсотками підтримки.

Така виборча система різко знизила роль громади, а, натомість, підняла значення інтриг і маніпуляцій, в тому числі з "технічними кандидатами", які лише вдають боротьбу, одурюючи й ошукуючи людей. Крім того, система відносної більшості різко підвищила ціну фальсифікацій, адже фінальний результат часто визначатиметься лише сотнями чи й десятками голосів.

Запроваджено 5-відсотковий виборчий бар‘єр – в умовах, коли українці часто в одній родині не можуть домовитися, за кого голосувати

Крім того, закон такий, що ЗМІ фактично підігрують олігархії. Чимало з них із задоволенням і вигодою для себе. Вся агітація – лише за гроші. І кого ми після цього оберемо? Тих, хто накрав, щоб купити ЗМІ, одурити, обратися і знову обікрасти? Цей ланцюг, безумовно, треба ламати. А ЗМІ (на жаль, навіть демократичні) не робили різниці між тими, хто їх гнобить, і хто стоїть з ними поряд і їх захищає.

Тому всі відповідальні громадяни мають докласти максимальних зусиль, аби обмежити заплановане шахрайство, і, тим самим, вберегти країну й народ. Українська платформа "Собор" на самому початку виборчої кампанії зобов‘язалася зняти свій виборчий з балотування список у разі, якщо станом на День Покрови, 14 жовтня, соціологічні опитування не гарантуватимуть нашій політичній силі подолання виборчого бар‘єру.

У нас в країні політики дуже багато напрацювали язиком. Українська платформа "Собор" вирішила зробити одну невеличку, але дію

Чи могли б навіть просто подумати про те, щоб ми піти шляхом екс-президента Ющенка і стати технічними кандидатами влади, яка смокче соки з країни? Відсотки та "політичний капітал" ніяк не можуть важити більше, ніж доля країни.  Власне, те, що Ющенко пройшов такий шлях – від народного президента до технічного кандидата влади – досить вичерпно пояснює, чому програла справа "Помаранчевої революції". З таким лідером вона не могла виграти.

Ті "опозиційні" партії, які підуть на вибори без шансів, одразу після них стануть політичними трупами. Адже вповні виявиться, що вони є лише охвістям влади.

Але найгірше, що може впасти на голови цих людей – відповідальність за рішення наступної Верховної Ради, через яку влада готується "протягнути" конституційну та інші антинародні реформи, загрозливі для самого існування України.

Можливо, люди, коли побачать, що в бюлетені під номером 1 (за який олігархічні партії дали б великі мільйони), стоїть позначка "вибув", вони запитають себе – чому?

У нас в країні політики дуже багато напрацювали язиком. Українська платформа "Собор" вирішила зробити одну невеличку, але дію. Можливо, люди, коли побачать, що в бюлетені під номером 1 (за який олігархічні партії дали б великі мільйони), стоїть позначка "вибув", вони запитають себе – чому?

Головне, що вирізняє справжню еліту від політичних лихварів – це її відповідальність перед країною. Тому було б ідеально, аби політичні сили, які називають себе опозицією, максимально тверезо оцінили шанси своїх представників у мажоритарних округах і поспішили зняти з виборів тих кандидатів, які не мають реальних шансів перемогти.


Олександр Палій

4

Коментарі

Гість: SСHUTZE

114.10.12, 18:26

З таким лідером вона не могла виграти
========
в другому слові Ві допустили "помилку" в написанні першої букви...(3.14)

    Гість: Лагуз

    214.10.12, 20:02

    Погоджуюсь з ком.1

      315.10.12, 11:14Відповідь на 2 від Гість: Лагуз

      Погоджуюсь з ком.1І я - а коли це Собор вигравав вибори? Якби ЮВТ не завела в Раду, де б той Матвієнко був сьогодні? І як віддячив? Козел.