Як йти у Європу(обмін досвідом)

Знову теми майдану, я почув на радіо Ера1

Я у Європі?

Так я у Європі, сьогодні.

Як ми йшли у Європу, і вчилися мислити по європейськи?

Тоді Європа глушилась на радіо, а паче християнське до 1992

Такі чудаки як я відкривали Європу через християнський світ, і світ європейского радіо.

Неможливо це передати: радіоприймач Россия-303 http://rw6ase.narod.ru/000/rprl_p/rossija303_1.jpg    ми сиділи за партою іспанської радіостудії, і тримали не олівець, а напружено і зосереджено за ручку, що називалась "Точная настройка кв" увесь час її підводячи щоб не згубити пропадаючий(затухаючий) сигнал. Сигнал увесь час пропадав або накривався шумами. І так рівно 30 хвилин що дня я тримав на пульсі мисль щоб її впіймати.

Через ціломудренний рік, а всього не менше 10 років, я відправив в студію, свій перший лист у Європу.

Ще б я міг пам'ятати про нього місяць але на мій лист УкрПоштою, відповіли рівно через рік у порядку черги.

Так просто дивом я почув, що зачитують мого листа, а що на нього відповіли я не можу й згадати бо сигнал був особливо складним, і покривалось шумами та затухав(зовсім не чутно)

І це було не страйки, а праця, і духовна робота, і наша дорога в Європу.

Добре і сказано: людина, що пізнала істину, вже вільна, і талановитий в усьому талановитий, а підлий в усьому підлий.

Раб рветься на волю революціями http://otvet.i.ua/user/4936237/12970/?r=4&s=date&p=1#c36

а вільний, все досягає у мирі.

То я хочу штовхнути до роздумів, а як Ви йшли до Європи, хто Ваші друзі в Європі?

Особливо соромно уявити як європейці відчувають наші думки: ось підем у Європу, і нам піднімуть зарплати... ооооо думають Європа, молодці українці, то нехай Україна нам грає як Дидюля http://blog.i.ua/user/1644892/1330943/   2,5 годин поспіль, і ми їм заплатимоlol


Також вітаю в моєму блозі гостей з США(три міста), Ірландії, Германії та інша невідома європейська країна, а також Росія(два міста), а також дев'ять міст України

це гості за добу, а вірніше ті люди які люблять зайти в блог, і майже нічого не прочитати бо немає, що тут читатиsmile  Але вони вміють ловити мисль з повітряbravo


Map

Скажемо подяку

Map

Проект ремонту "вічної" світлодіодної лампочки 7 Вт з 108 діодів, що потухла через рік випробовування. Ремонт завершився вдало, і складаю подяку, гурту підтримки не тільки нашого порталу, а й радіо-порталу з Росіїspasibo

Закрите питання http://otvet.i.ua/user/1644892/13637/

Сама лампочка розрахована на 50 000 годин, і для мене це складає 15-30 років служби, однак вона частково потухла через рік. На форумах ми переглянули всі можливі нюанси, і намагались ідентифікувати тип діоду.


Ловимо мисль

Map


Скажемо подяку, радіо Ера1, за вчора згаданого композитораapplause


Це не "доля"

Днями у справах одного з відчизнянних аукціонів, я так... розізлився, що готовий був рознести їх у пух і прах(мої предки дуже злі, тому злість це моя спадщина).

Але попив чаю, і натрапив на цю передачку http://blog.i.ua/community/3665/1329338/

і мене надихнуло інше рішення, більш мудре та виважене.

вчора у стрічці друзів, знайшов замітку http://blog.i.ua/user/1766707/1328945/?p=2#advA_advC_1328945_20236164

раджу читати не замітку, а мою участь у ній.

Отже вираз "судьба" чи "суждено" чи "присуд" чи "твоя спадщина" випала з мого вживання, і не треба долю писати у образ "жінки" чи "солодкого тортика"

християнин не живе долею... а Різдво це зовсім інше http://blog.i.ua/community/3665/1329338/

Map

Спрашивали и отвечаем

Численні питання http://blog.i.ua/community/3665/1328611/


а за чашкою чаю, я несподівано почув відповідіsmile

http://bbnradio.org.edgesuite.net/BBNOnDemand/htmfiles/russian/R3CP.htm 


Map

Вітання з BBN

Приветствуем!


Поздравляем Вас с великим и радостным праздником Рождества Христова! Христос рожден, как написано в Евангелии от Луки 2:11:


Ибо ныне родился вам в городе Давидовом Спаситель, Который есть Христос Господь!


Удивительно, что эти слова впервые услышали пастухи на поле. Бог предизбрал простых людей для того, чтобы через Ангела сообщить им о Радостной вести. Но пастухи не только поверили в рождение Богочеловека, они пришли к Иисусу, поклонились Ему, а затем пошли и рассказали об этом чуде другим людям.   


Когда Ангелы отошли от них на небо, пастухи сказали друг другу: пойдем в Вифлеем и посмотрим, что там случилось, о чем возвестил нам Господь.

И, поспешив, пришли и нашли Марию и Иосифа, и Младенца, лежащего в яслях.Увидев же, рассказали о том, что было возвещено им о Младенце Сем. Евангелиe от Луки 2:15,16,17.


Действия простых пастухов, являются для нас сегодня хорошим примером для подражания. Во первых, каждый из нас должен поверить в рождение Иисуса Христа, во вторых поклониться Ему и в третьих пойти и рассказать об этом удивительном чуде всем, кого Господь будет посылать в эти дни на нашем жизненном пути.


Мы приглашаем Вас вместе с нами распространять в эти дни весть о Рождестве в этом темном, погибшем во грехах мире, чтобы каждый человек мог понять и принять спасение во Христе!


Желаем Вам в этот светлый праздник Рождества Христова, чтобы Вы имели свет в Божьем Сыне. Пусть эти дни будут светлыми, добрыми и радостными для Вас, и пусть ваше общение и пребывание с Господом будет по особенному близким!


С Рождеством Христовым! 
Map

Чистильщик RAM

Численна критика на програми, що вміють оптимізувати оперативну пам'ять. Звичайно як завжди, розумний мовчить...

Зараз я показую один з таких очищувачив пам'яті де за результатами у мене очистило майже 0.5 Гб. Тобто серйозне звільнення пам'яті за один сеанс аптимізатором.

Що і як очистило цей оптимізатор?

Даю лінк на якісне зображення http://pixs.ru/showimage/1png_5099981_10196344.png

кажуть, що ці процеси, переносяться на файл підвантаження, може і так

однак файл підвантаження, можна розмістити на окремому розділу вінчестера, це робить його більш ефективним, а можливо його можна ще й краще росташувати.

Якось я вимкнув "файл підвантаження" щоб основна робота була на ОЗУ, і все одно цей оптимізатор, кудись скидав очищене...

Ловимо мисль

Заварюємо чай, і починаємо слухати. Ще раз знайомлю зі своїм основним вчителем Біблії, це моя колиска, це я слухав як було мені 16 років, і пройшов курси терміном 10 років.

Не знаю чим займалися інші, а є чудаки і ми навчались в цій школі.

Раджу дуже уважно прослухати від А до Я http://bbnradio.org.edgesuite.net/BBNOnDemand/htmfiles/russian/R4MOTB.htm

посилання відкриє плеєр Адобе флеш


Map

Повторення курсу

Тепер пропоную ще раз перебігти курс "Как изучать Библию" і для прикладу візьмемо тільки один віршик

«Принесите все десятины в дом хранилища, чтобы в доме Моем была пища, и хотя в этом испытайте Меня, говорит Господь Саваоф: не открою ли Я для вас отверстий небесных и не изолью ли на вас благословения до избытка?» Мал. 3:10

"Принесіть же ви всю десятину до дому скарбниці, щоб страва була в Моїм храмі, і тим Мене випробуйте, промовляє Господь Саваот: чи небесних отворів вам не відчиню, та не виллю вам благословення аж надмір?"

Перше правило з третього уроку: що я бачу в тексті? Що це значить? Як це застосувати?

Всі уроки поступово збереглись на флешці, і можна охопити все разом і звести на приведений уривок.

Це завдання тим хто брав участь разом зімною по курсу.