Масштаб "Чистота сексуального життя"

До цього моменту я спостерігав яке відношення між сексом і особистістю(серцем), і для мене це головне але урок №6 повертає від личности к публичности, і мабуть це важливо: комунікація на шляху до становлення особистості. Люб'язно надаю фрагментик щоб самим переконатися про своє ставлення у масштабному плані. В наступній замітці ми зберемо питання з уроку який триває аж 42 хв. 


Map

Вступаємо в урок №6 "Чистота сексуального життя"

І так з попередньої замітки де я говорив... дай Бог щоб я розгорнув "тему" вздовж цього уроку де ми ще краще прослідкуємо чи глибоко в життя і всі сфери життя, проникає цей курс, і не треба валити все на політику. А може це і є політикаpodmig

Коли я перед моїми, розвиваю думку чи якусь проблему чи хворобу чи якесь вирішення то застосовую метод який напевно відпрацювався і виробив у мені спосіб мислення через тривалий зв'язок з Біблією.

І мені найчастіше летять кулі претензій: чому я згадую померлих, і далеких, і близьких типу, а до чого тут "це", а до чого тут "вони"?

В запису ми побачимо хронологію подій і такі хронології треба застосовувати завжди, і до речі я не відійшов від теми про секс.


Map

Урок №5 "Чистота сексуального життя" пройшли

21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 5

Date : 3/25/2014 2:54:01 PM Оценка: 93

Помітно і непомітно я застосовую труди над цими уроками скрізь і в усіх сферах життя, і стає зрозумілим як тема пронизує все.

Ще один доказ у запису, і готовимось до уроку №6


Map

Думати добре, а добре думати ще краще

"Я знаю историю крымско-татарского народа, которому в течение веков пришлось столкнуться сложнейшими обстоятельствами. И, действительно, была и есть определенная озабоченность: с чем же выйдет крымскотатарский народ из этой ситуации, к которой приковано сегодня внимание всей мировой общественности. Мустафа Джемилев - это знамя крымскотатарского народа, человек, который всю свою жизнь посвятил борьбе за права своего народа, за свою родную землю", - сказал Шаймиев. http://4vlada.net/vneshnyaya-politika/shaimiev-tozhe-rasskazal-o-chem-govorili-putin-i-dzhemilev 


Map

В бій йдуть одні старики!

Мама попросила знайти матеріал по виноградарству, показав. Вона бачить в цьому господарювання, а я цілу політику усмотрелsmile


Знайшов першого європейця. По-перше увага на особистість тобто від центру до регіонів, приватності. По-друге за цим чоловіком немає босса, а тільки  його жінка з відеокамерою. По-третє це його підприємство і малий бізнес.


Ми взагалі розуміємо, що таке по європейські?


Map