Ловимо мисль

http://blog.i.ua/user/661804/1404074/ 

заголовок невдачний, а матеріал найкраще відображає реальність!

так-що не ведемось на сторонні бовтання, а говоримо про життя(щоб розпізнати Україну і її сили), і про корінь конфлікту

так і не дивно як поповнюються майдани новими силами: Харків та інші міста де підприємства можуть списати як нерентабельні і втрати робочих місць та певного прибутку, а також б'юджетного на якому з іншої сторони підтримується нижча ланка населення України(слова Януковича)

І розгадати про що думав Майдан?

Найбільші труднощі у тому, що припиняючи ринок цих підприємств ми і втрачаємо російських робочих, а замінити їх є чим на відчизнянні кадри?

останнє питання повертає до життєвої сторони: готовність України до унітарності, власного інтелекту, здорових сил, і нарешті здорових стосунків... бо все це не з пробірки.

Нарешті ЄС два рази заявляє, що партнерство ми можемо стримати, через неготовність і переважно внутрішньо НЕзалежно ні від кого. 



Map

Час "Чистота сексуального життя"

Урок по гомосексуальності я погано пройшов, і оцінка вийшла занижчена.

А про жінок постараємось краще smile

Значить працюємо на 100

Всього урок 29 хвл.

Збираю питання і це визначає кінець уроку:


Map

Збираємо жінку "Чистота сексуального життя"

До цього в уроках ми роздягались, так як ніколи ніде на самому порно кіно при всім роздяганні не розкривається все. Ну що ж такий він обман, а ми роздягнули все і розгадали найглибші задуми і таємниці стосунків і сексу. Урок №10 не тільки останній по курсу, а ми починаємо одягатись обратноsmile  збираємо жінку по частинам за її змістом.

Найперша замітка мого блогу на порталі, я ставив питання: що по собі залишило християнство на Землі?

А сьогодні я інколи ставлю собі питання: яка жінка у Бога? Чому образ християнки ми уявляємо покритою в чорний плащ монастирів? Чому жінка в Бозі не може змагатись з дешевою розібраною жінкою по моді топ-шоп?

Отже замальовка уроку це конкурент всім "моделям" в гурті



Map

Пасха говорить по силу

У мене в скринькі вітальна і інформативна листівка але через часті запити про те "Що таке BBN" думаю зміст листівки, ще раз дає нам, глянути в це питання...

Приветствуем Вас!


Христос воскрес!


В эти дни мы празднуем праздник Пасхи - воскресения Господа нашего Иисуса Христа из мертвых. Мы вспоминаем, что Он отдал Свою жизнь за нас, что Он понес наши грехи и наше наказание на крест и умер, и этим освободил нас от проклятия греха, если мы с верой принимаем Его. Но самое главное - то, что Иисус не остался в гробу! Он воскрес из мертвых и жив! Библия говорит, что, если бы Иисус не воскрес, все было бы тщетно. Наше спасение становится реальностью, потому что Сам Иисус - жив.


В первом Послании Коринфянам 15:14 написано: “а если Христос не воскрес, то и проповедь наша тщетна, тщетна и вера ваша.”


Спасение верующего человека от вины перед Богом, вечная жизнь с воскресшим Христом, а также наша духовная жизнь, которую мы уже сейчас имеем, существенны лишь потому, что Иисус не остался в гробу.


Слово Божие указывает на то, что все обетования, данные нам Отцом Небесным, мы получаем лишь в том случае, если Иисус действительно воскрес. Лишь в этом случае приобретает полноценный смысл фраза “Свершилось!”


Смерть Христа тесно связана с Его воскресением. Апостол Павел говорит, что не имеет смысла проповедовать Христа Распятого и Благую Весть, не имеет смысла верить в Иисуса, если воскресения Христа не было. В этом случае наша вера является иллюзией. И это означало бы, что вина за грех все еще лежит на наших плечах, что вера всех христиан в спасение и вечную жизнь - ложь, потому что никто не получит вечной жизни, если и сам Христос не воскрес.


Факт того, что Иисус действительно воскрес, занимает центральную функцию в нашей вере и в нашем спасении. Писание ясно показывает нам, что, напротив нашему человеческому понятию и опыту, это действительно произошло, хотя мир и опровергает это. Пустая гробница, слова ангелов, а также факт того, что ученики видели Иисуса Христа воскресшим, доказывают это. Писание говорит, что сила Бога воскресила Иисуса, потому что смерть не могла удержать Его, и Он явился многим после смерти.


В Евангелии от Марка 12:24 написано:: “Иисус сказал им в ответ: этим ли приводитесь вы в заблуждение, не зная Писаний, ни силы Божией?”


Но зная Писание, зная, что Иисус Христос воскрес, и получив возрождение к новой жизни Духом Святым, видя и чувствуя ту же самую силу в нашей жизни, воскресившей Иисуса, мы с уверенностью и радостью поздравляем Вас с воскресением Христа из мертвых: Христос воскрес! - Воистину воскрес!


Мы сердечно приглашаем Вас присоедениться к прослушиванию пасхального пения и пасхальных передач, которые будут звучать в нашем эфире в эти дни! А также, если Господь располагает Ваше сердце поддержать нас материально, Вы можете сделать это, посетив нашу страничку по адресу http://is.gd/zJwMdY и далее раздел "Пожертвования".  Пусть Бог благословит Вас в этом!


C  любовью во Христе


Сотрудники Библейского Института BBN
--------------------------------------

BBN - Бесплатный ресурс для всей семьи:

Онлайн радио –  www.BBNRadio.org
Библейский Институт –  www.BBNBI.org
Живой чат - www.BBNChat.org 


Map

Вступаємо в урок №10 "Чистота сексуального життя"

Цим уроком №10 закінчуємо курс. Я навмисне вивів курс "Чистота сексуального життя" для гурту аби провести одну пряму лінію і розгадати таємницю сексу. А на цей урок ми розгадаємо таємницю пізнання жінки, як підняти падшу жінку. Урок позитивний, благословляючий, і про жінок.


Map

Урок №9 пройшли "Чистота сексуального життя"

21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 9

Date : 4/16/2014 2:16:13 PM Оценка: 93

Контрольний воєний фрагментикpodmig

присв'ячую фрагмент на тему Європа і геї



Map

Вступаємо в урок №9 "Чистота сексуального життя"

І так ми у попередніх уроках пізнали зло, зважили себе, і тільки тепер готові без страху і ненависті його перемогти. Урок №9 розглядає тему як наслідки: не обманюйтесь, Бог не може бути висміяним, а що людина посіє те і жне.

Цей урок я перейду швидко бо його важко викласти частинами.

А от урок №10(заключний) буде делікатнішим бо в ньому ще раз про жінок і для них.


Map

Метод Росії можна запозичити

Радіо Ера FM ще раз обмалювала спосіб яким користується Росія при захопленнях територій.

1) Заохочує місцевих людей.

2) Веде поперед озброєних сил(провокованний майдан)

3) За тим роль перехоплюють силовики, і штурмують гранатами і кулеметами.

Думаю це можна застосувати і нам.

Отже виводжу людей Росії вперед, вони достойні уваги, і йдуть у європейському розвитку, прошу не тільки жалувати, а ще й любити http://blog.i.ua/user/1644892/1401409/ 


Map