Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Покищо жарко

Мої європейські ресурси дещо занижують показання, а американські завищують: температура цього тижня може знизитися до 20 морозу. Також враховуючи новини про вказівку вимкнення газу у багатьох регіонах України(величезна заборгованність на підприємствах). Моя історія набуває особливого смаку: Справа тонка робити ставку на газ і вполітичному плані і в практичному, а паче Ви знаєте, що у сільських місцевостях перемонтовування на газ це повне зруйнування старих пічок.

                  Відтак перед усим я заздалегіть був підготовленним і вивчав засоби керування і технічну сторону нового обладнання, про роботу якого ми навіть не могли собі уявити.

Бригада газового господарства прибула у не тверезому стані(майже у стільку), труби гнули швидко і криво(якби ми ще й не стояли спостерігаючи за ними). Що це Ви зробили? Питаю я у пічника, який уже повністю розваляв стару плиту-піддувайло(відповів він мені).  Це кажу новітній прилад, що зветься "Стабілізатор тяги" його треба ставити під саму стелю у грубі. Бідняга мусив виковиряти пристрій з піддувайла і віднести начальству на експертизу. Я виявився правим, ледве ледве вони запхали стабілізатор там де мав бути. У першу ніч стався витік газу, виявляється вкрали новий "згон" а вставили бракований.

                                                                     Солнце моё взгляни на меня, моя ладонь превратилась в кулак и если есть порох то дай огня. Вот так. В. Цой

 

Це була перша й найжорстокіша зима з тривалими 20 ти градусними морозами і більше. Що сталося: Температура в кімнаті стала стрімко спадати середнє +10, а до усього ще й падати тиск у трубах.

                                                                                 Боже Ти нагодував трьома рибками пять тисяч людей. Як мені з маленького вогню зробити великий?!

 

І рішення було швидко вишукано, що правда зібрати гурт підтримки й допомоги у виконанні мого проекту було не так-то просто бо на відмінну тієї бригади я був бездипломником у поставленному завданні. Тому спрацювала не ВІРА, а швидше те, що від холоду почала лопатись шкіра, а на вікнах замерзати квіти.

                                                         Ось результати: прямо зараз у моєму будинку повітря прогрілось до 25-28, а на цю годину систему увімкнено у пониженому режимі.


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі