хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Вчимось розвертатись

Моя тітка померла від ожиріння, ну схоже на це

 
Ні вона трохи тонша, ну все одно померла.
 
Мені думається, що багато жертв від упертості, і глухості.
 
Людина збирає в собі проблему, і мучиться до кінця.
 
Отже моя вага середнє 60 Кг.
 
Як часто радять займатись спортом для підтримування форми, а я займався тренажером Дикуля близько 10 років.
 
Зупинив роботу екстренно, через шум в вухах, зниження кров'яного тиску 60/100, і набрякання в попереку та відкладення солей і біль в суглобах.
 
І так у мене велика перерва в 5 років.
 
Стан де в чому стабілізувався але появився цікавий симптом: зимою стопи ноги худнуть до кісток, а літом роспухають дуже сильно так, що я ледве втягую взуття, при чому напухання починається при спеці від 28С, а коли холодає стопа нормалізується.
 
В період банкрутства за тривалої роботи Бодібілдінг як я сів на відпочинок, у мене появилась книжка, її поява це ціла історія, і напевно щасливий випадок, а головне "Боже проведіння", що дуже важливо.
 
Програма така(автор М. Норбеков)
 
Вимикаємо ПК, і йдемо на обідsmile  треба з'їсти всього дві жмені але корисної страви, далі Норбеков відправляється в гори на одну годину.
 
У кожного гори свої... мені це пройти певну дистанцію та перейти сходинки, і в туалет не забудьте пройти бо це важлива частина гімнастики(стул кожного дня, це очищення організму, і ознака, що вправи виконуються правильно).
 
Отже я можу виконати такий маршрут: прямуємо до горизонту куди йде Сонце, і на свіжому повітрі, виконуємо вправу для очей Соляризація, а потім йдемо в інше місце щоб виконати Пальмінг очам, а потім йдемо в інше місце щоб виконати водні процедури очам. Одну годину прогулялись по тому, що є гора для Вас?
 
Тепер повертаємось назад, і починаємо фізичні вправи які на цей момент вже освоїли, перед тим треба зібратись силами тому вправи починаються з молитви.
 
М. Норбеков молиться не так але наполягає, що це сама основна частина роботи для лікування, я виправляю де які його помилки по відношенню до Боблії.
 
А тепер заключне це виконати намічені вправи Жим-Лам
 
Мої результати: набряк ніг не зважаючи на те, що на дворі сьогодні 32С, зменшився в двічі, мені цікаво чи вдасться повністю вирішити це питання.
 
Тема ця актуальна для всіх бо вченні вирішили, що такого виду набряки в ногах є причиною сидіння за ПК, і правда нога отікає як сиджу за комп'ютером.
 
Однак моя бабушка, і тітка померли від подібних симптомів.
 
Будемо спостережливими як можна раніше, і відчувати звідкілля допомога(скалолазка)spasibo
 
1

Коментарі

Гість: ЦиФрА

126.06.13, 15:27

Страшно, но мне это не грозит

    226.06.13, 15:37Відповідь на 1 від Гість: ЦиФрА

    Страх Божий, долгая жизнь.

      326.06.13, 16:29


      мне ее жаль....




      нужно это видео в ГАИ патрульным инспекторам показывать, что бы знали до чего чрезмерные взятки доводят!

        426.06.13, 19:05Відповідь на 3 від Апрель_ка

        Ну да, типу цього https://www.youtube.com/watch?v=NzILrGxAxVk