хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Рок-гороскоп

Репер
Життя, як і завжди, буде лайновим. У понеділок очікується творчий сплеск: ви вигадаєте одну риму і на її основі напишете п’ять або шість пісень. У середу рівень матні очікувано опуститься до критичної позначки. Велика ймовірність того, що у четвер ви будете побиті.

Гот
Життя, як і завжди, буде лише шляхом до смерті. Понеділок буде чорним і похмурим. Таким самим буде вівторок, середа, четвер, п’ятниця та субота (неділя буде вихідним). У четвер ви ночуватимете на кладовищі, у п’ятницю будете їсти трупи, тобто загалом життя буде йти звичайним чином. Слідкуйте, аби в найвідповідальніший момент у вас не закінчилася чорна помада та чорний лак. Велика ймовірність того, що у понеділок ви будете побиті.

Гопнік
Життя, як і завжди, буде для вас якимось незрозумілим словом. Цього тижня сємєчкі можуть бути в дефіциті, тому радимо запастися цим життєво-важливим продуктом. Понеділок радимо провести з користю: розслабитися, послухати Сердючку, написати на кількох парканах «Хуй». Велика ймовірність того, що у вівторок ви будете побиті

Панк
Життя, як і завжди, буде брудним. У вівторок можлива криза, пов’язана з підняттям ціни на самогонку. Субота – найбільш сприятливий день для того, аби набухатися, обіцятися і поспати під мостом. Найкритичнішим днем буде четвер – можливо навіть доведеться помитися. Велика ймовірність того, що у середу ви будете побиті.

Емо
Життя, як і завжди, ви будете ненавидіти. Радимо не вчиняти за тиждень більше 4 спроб самогубства. Найсприятливіший день – субота. Цілком можливо, що в цей день ви зможете проплакати без перерви більше чотирьох годин. Бити вас ніхто не буде – надто вже це гидко.

Металюга
Життя, як і завжди, буде кайфовим. Пиво литиметься ріками, метал звучатиме без перерви. Велика ймовірність того, що у понеділок ви будете бити готів, у вівторок гопніків, у середу панків, а у понеділок – реперів. Емо бити не будете, хоча… А чом в принципі п’ятниці пропадати?
6

Коментарі

Гість: fury128

113.04.09, 15:40

Жжош

    Гість: Shabash

    213.04.09, 16:14

      313.04.09, 16:30

      Краще б панки і готи помагали металістам

        Гість: АRIA_7

        427.04.09, 18:04Відповідь на 3 від Megadeath

        И ещё рокеры!

          Гість: АRIA_7

          527.04.09, 18:06

          Ангел Ада,ты супер! Суперская заметка!!!!
          Да-а-а-авай дружить !!!!!!!!!!!!!!1

            627.03.10, 23:41