хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Річард Вільямсон про холокост

  • 20.05.12, 20:20
Переклад мій:
- Це ваші слова: "Жодного єврея не було вбито в газовій камері. Це все брехня, брехня, брехня...". Це ваші слова.
- Здається, ці слова я сказав в Канаді, так, багато років тому. Я вірю, що історичні факти сильно протирічать...дуже сильно протирічать твердженням, що 6 мільйонів євреїв було вбито в газових камерах через політику Адольфа Гітлера.
- Але ви сказали жодного єврея не було вбито...
- В газовій камері.
- Тобто не існувало газових камер?
- Я вірю, що газових камер не існувало. Так, я так думаю. Я вивчав історичні факти, я керувався не емоціями, я вивчав факти. Наприклад, люди, котрі вивчають проблему холокосту, їх називають ревізіоністами, називають цифру 300 чи 200 тисяч померлих євреїв в Парижі в нациських концентраційних таборах, але жодного померлого від газу чи в газових камерах. Ви читали доповідь Лойста? Фред Лойст був експертом по газовим камерам. Він створив три газові камери в США для страт кримінальних злочинців. Отже він знав як вони працюють. Тож він почав досліджувати, як були влаштовані газові камери і крематорії в Аушвіці. І його висновки, експертні висновки кажуть, що в них неможливо вбити велику кількість людей. Тому що отруюючий газ дуже небезпечний. Уявімо, що ви замкнули 3 тисячі людей в газовій камері і пустили газ, це дуже небезпечно для персоналу, бо ж газ може пройти в будь-яку щілину і вбити працівників персоналу. Це дуже небезпечно. Щоб вбити багато людей в газовій камері ви мусити її добре ізолювати і створити високу трубу, для виходу газу на зовні. Якщо труба буде занизькою, газ піде донизу і вб'є тих, хто буде поруч з газовою камерою. Отже повинна бути висока труба, правильно? Я не уявляю наскільки вона має бути високою. Якщо труба буде високою, тоді тінь від неї буде падати на землю, а отже цю тінь можна буде побачити з літака. Але ж на фотографіях ми не бачимо жодної тіні, немає високих труб. Фред Лойст зробив висновок, що камери непридатні до використання. Він обслідував двері камер і сказав...двері мають бути абсолютно герметизовані, бо ж в іншому випадку газ вийде на зовні і вб'є тих, хто там. Двері камер в Аушвіці, котрі показують туристам, не герметичні. Абсолютно не герметичні.
- Тобто, ви стверджуєте. що холокосту не було?
- Я слідую за історичними доказами, за людьми, що вивчали докази і факти. Я вірю в їхні висновки, бо ж вони керуються доказами. Я думаю загинуло десь 200-300 тисяч євреїв в Парижі в нациських концентраційних таборах, але жодного з них в газовій камері. 
- Якщо це не антисемітизм, то що таке антисемітизм?
- Антисемітизм...Якщо антисемітизм це погано, тоді це має суперечити правді. Якщо щось правда, то це не може бути поганим. Я не цікавлюсь всесвітнім антисемітизмом, світ дуже небезпечний...
- Бішоп назвав вас антисемітом
- Бішоп може називати мене динозавром, називати мене ідіотом, він може називати мене як йому захочеться. Це не питання, як хто кого називає. Це питання історичної правди. Історична правда будується на доказах, а не на емоціях...
Це велика експлуатація. Німеччина виплачує міліарди і міліарди дойчмарок євреям, тому що німці відчувають комплекс вини за те, що отруїли газом 6 млн євреїв, але я не думаю, що були отруєні 6 млн. євреїв. Дійсно тут треба бути обережним, я вас дуже прошу, адже це все суперечить німецькому законодавству. Мене можуть посадити у в'язницю до того як я виїду звідси. Сподіваюсь цього не станеться.
Довідка: Річард Вільямсон - відомий католицький єпископ-лефеврист, член Священицького братства святого Пія Х.

 Известный своими пронацистскими высказываниями епископ-лефеврист Ричард Уильямсон предстанет перед немецким судом Британский епископ из консервативного Общества св. Пия X Ричард Уильямсон предстанет перед судом в Германии по обвинению в разжигании расовой розни, сообщает "Благовест-инфо" со ссылкой на "Daily Telegraph". Поводом к этому послужило интервью, которое Уильямсон дал шведскому телевидению в январе этого года - британский прелат назвал "ложью" свидетельства о массовом уничтожении евреев нацистами. В Германии отрицание Холокоста является уголовным преступлением, и против Уильямсона было возбуждено дело.  Недавно суд Регенсбурга приговорил его к штрафу в размере 12 000 евро. По немецким законам, Уильямсон мог уплатить штраф, тем самым признав свою вину, но при этом избежать судебного разбирательства. Пресс-секретарь суда заявил прессе, что епископ отказался это сделать и предпочел, чтобы его дело рассматривалось в суде. 

http://www.maranatha.org.ua/cnews/r/63728

14

Коментарі

анонім

120.05.12, 20:32

Карають за правду!

    220.05.12, 20:37Відповідь на 1 від анонім

    Карають за правду!Отака свобода слова

      анонім

      320.05.12, 20:47Відповідь на 2 від Lost_paradise

      Карають за правду!Отака свобода словаУ них свобода слова це говорити прийнятні для жидів речі. Все інше -- антисимітізм.

        420.05.12, 20:47Відповідь на 3 від анонім

        Карають за правду!Отака свобода словаУ них свобода слова це говорити прийнятні для жидів речі. Все інше -- антисимітізм.

          520.05.12, 21:01

          А де ж тут пронацистські висловлювання? Казати що євреїв газом не труїли?

            620.05.12, 21:05Відповідь на 5 від uraha

            А де ж тут пронацистські висловлювання? Казати що євреїв газом не труїли?
            Це дійсно абсурд

              720.05.12, 21:09Відповідь на 6 від Lost_paradise

              Так нехай доводять протилежне.

                820.05.12, 22:52Відповідь на 7 від uraha

                Так нехай доводять протилежне.

                  920.05.12, 23:13

                  Зажрались стяжателі! Працювати не бажають - тільки й дивляться як і з кого легко грошенят зрубати!

                    1020.05.12, 23:22Відповідь на 7 від uraha

                    Так нехай доводять протилежне.Вони не доводять, бо знають, що це брехня. Вони просто репрессують людей, якы ще наважуються сказати правду

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна