хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Пимоненко - душа України, Малєвич - її геморой

  • 04.05.12, 21:28
Ви помітили, як нам почали нав'язувати у якості "великого українського художника" Каземира Малєвіча? "Він оспівує українське село..." читаю я в одній статті поважного журналу. Як же пан Каземир оспівував Україну та українців?

Ось це вашій увазі "оспівана українка":


А ось "оспіваний українець":


А це "Жінки з відрами", напевно також "оспівані українки":


Ну що ж дійсно, любов до українців з Малєвіча (комуніста від початку до кінця) так і пре.

Хочу сказати, що нав'язувати українцям цю гидоту не треба. І не треба, як сказала Богословська "Малевичем піднімати імідж України", оскільки в Україні є талановиті художники. Їх багато. Мій улюблений - це Микола Корнилович Пимоненко, який справді оспівував Україну і українців у фарбах. Подівіться на праці цього великого митця і порівняйте, хто дійсно великий українець, а хто розкручений зайда. Хто дійсно розумів українську душу, а хто бачив реальність крізь призму своєї збоченої уяви.


Жнива в Україні


Свати


Українська ніч


Побачення



У похід

Я думаю все тут видно. Але Микола Пимоненко зараз не в фаворі, бо ж немає таких піар-менеджерів, як Малєвич. Але ми маємо цінувати своє. Ну а з приводу Малєвича, хай поляки з євреями сперечаються, хто кому Рабіновіч


14

Коментарі

14.05.12, 21:35

Ну а з приводу Малєвича, хай поляки з євреями сперечаються, хто кому Рабіновіч

    24.05.12, 21:36

    Обожнюю Малевича, це один з найвеличніших художників ХХ ст. ! Та, звичайно, він не оспівував Україну, в тому, певно, одна зі складових його величі - він нічого не опівував. А тих, хто оспівував ( україну, совітів, росію, рейх) давно викинули на звалище!

      34.05.12, 21:39Відповідь на 2 від udzen

      Обожнюю Малевича, це один з найвеличніших художників ХХ ст. ! Та, звичайно, він не оспівував Україну, в тому, певно, одна зі складових його величі - він нічого не опівував. А тих, хто оспівував ( україну, совітів, росію, рейх) давно викинули на звалище!Це один з найвеличніших психів ХХ ст. Він нічого не оспівував, бо був хворим на голову і свою хворобу викладав в малюнках. А так як Малєвіч малювати може будь-яка трьохрічна дитина або постоялець психлікарні Тому здорові люди викинуть збочену культуру виродків на звалище

        анонім

        44.05.12, 21:43

        На тих, що зверху навть із назвами ніфіга не зрозуміло. А на нижніх назви і не потрібні -- і так усе зрозуміло. Це дійсно талант.

          54.05.12, 21:46

          Малевич ніколи не подобавсь і я ніколи не розумів ту мазню.Замітка потрібна,але її псує цитата курви Богословської.

            64.05.12, 21:48Відповідь на 3 від Lost_paradise

            Обожнюю Малевича, це один з найвеличніших художників ХХ ст. ! Та, звичайно, він не оспівував Україну, в тому, певно, одна зі складових його величі - він нічого не опівував. А тих, хто оспівував ( україну, совітів, росію, рейх) давно викинули на звалище!Це один з найвеличніших психів ХХ ст. Він нічого не оспівував, бо був хворим на голову і свою хворобу викладав в малюнках. А так як Малєвіч малювати може будь-яка трьохрічна дитина або постоялець психлікарні Тому здорові люди викинуть збочену культуру виродків на звалищеЗнаєте,інколи і в мене виникала думка:чи й собі в художники податься?? Намалюю чорний ромб - бабло зароблю.

              74.05.12, 21:48Відповідь на 3 від Lost_paradise

              1. Хворий? Критерїї психічного здоров`я досить розмиті. Саме на таких людях тримається людство, саме вони двигун прогресу.

              2. 3-х річна дитина? Весь час чую цю маячню. Подумайте: все геніальне - просте! Як тільки геній щось зробить, так відразу усі - а я теж так зміг! Так чому не зробив? Крім того суприматизм достатньо глибокий і різнобічний.

              3. Про здорових людей скажу одне - незабаром 9 травня. І думаю тих, кого тоді не добили, доб`ємо! Ні?

                84.05.12, 21:50Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

                Ну, як що Ви вважаєте таким простим ділом, то чому не робите?

                  94.05.12, 22:01Відповідь на 7 від udzen

                  1. Критерії доволі чіткі. Це все є в підручниках по психіатрії. Прогрес тримається на нормальних людях, здатних творити, а не випорожнювати свою духовну гидоту.
                  2. Глибина уродів Малєвича просто вражає. Напевно, щоб щось там побачити треба добряче накуритись І діти вже тисячі років в дітсадку малюють таких калік, але їхні малюнки не піарять.
                  3. Ну тут не багато залишилось Ти сходи на парад до ветеранів і розкажи про легалізацію наркоти, бити будуть тебе

                    104.05.12, 22:03Відповідь на 8 від udzen

                    Ну, як що Ви вважаєте таким простим ділом, то чому не робите?Звичайно ж,я жартую.
                    Хоча,чесно кажучи,важко зрозуміти,в чому ж мистецтво,наприклад в першій картині????

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна